Jump to content

Ossian

Active Members
  • Posts

    102
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Ossian last won the day on August 19 2018

Ossian had the most liked content!

5 Followers

Recent Profile Visitors

6453 profile views

Ossian's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

24

Reputation

  1. la mine nu arata asa, habar nu am, dar am dat un restart la telefon si pare ca merge, am putut primi apeluri si semnal 0 .multam!
  2. l-am activat, imi zice ca e ON, am wi-fi, dar cand cienva incearca sa ma apeleze le zice ca am telefonul inchis, caci nu am semnal deloc.
  3. multam, am si uitat de treaba aia, cumva nici nu am luat-o in seama crezand ca nu-i nimic de ea.
  4. Salut, m-am mutat recent intr-o zona mai off the grid, dar vreau sa-mi amplifict cat de cat semnalul gsm, pe orange. Pe digi din ce am inteles este ok semnalul. Ceva recomandari de device-uri? Pareri etc? Multumesc!
  5. eu pe partea de devOps sunt, ceea ce ma intereseaza e sa nu fie ditamai volumul de munca sa nu mai stii de tine, daca au sau nu on-call etc, ma gandeam ca poate sunt oameni pe aici care ar sti mai multe detalii. Si da, mai sunt in sky tower dar eu prefer full remote, ai voie sa faci asta daca vrei.
  6. Salutare, stie cineva sau a auzit ceva despre adswizz? Merita sa lucrezi acolo? Impresii/pareri? Multumesc.
  7. Nu te lasa sa depui bani direct de pe card, trebuie prin intermediul bancii....
  8. Salut, stie cineva o platforma ok pt cumparare/vanzare actiuni? (a nu se confunda cu exchange pt crypto)Am incercat pe webull, tzeapa ca doar daca esti american poti folosi, am incercat si interactive brokers dar acolo trebuie sa mergi sa vorbesti la banca bla bla, nu poti cumpara direct cu cardul de la ei de pe platforma... trebuie mers la banca blabla, too much of a hussle. Stiti o platforma calumea? Multam.
  9. Saliutare, ma poate ajuta cineva cu culegeri/carti de mate? online,pdf, sau in magazin daca stiti editura si le pot cumpara. M-ar interesa de la clasa a 5-a in sus. Merci.
  10. merge foarte bine cu orice baza de date pe baza de sql, also, daca ai infrastructura in amazon, are integrare directa cu cloudwatch, si poti sa iti iei metrici de acolo foarte usor si sa creezi tot felu de dashboarduri. Nu stiu cu alti vendori de cloud cum e.
  11. da, chestiile alea m-au atras si pe mine si din alte surse cica sunt destul de seriosi. la fel si eu, nu am fost afectat dar mna, o faza de genul asta nu da bine la imagine si am vrut sa mai aflu pareri. Mai am ceva din abonament oricum, ma decid dupa aceea dac raman tot la ei sau merg pe cactus. Si da, aplicatia mobila intr-adevar e ce trebuie. Ms de raspuns!
×
×
  • Create New...