Jump to content

razvan2003

Active Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by razvan2003

  1. Am si eu o problema foarte dubioasa: din cand in cand (2-3-4-5ore nu imi pot da seama exact) ecranul mi se face negru pentru o secunda si apoi revine ca si cum nimic nu s-ar fi intampliat, indiferent daca sunt in jocuri, aplicatii sau pur si simplu pe desktop. "Am indesat" placa video pe placa de baza, am scos si bagat cablul dintre mointor si placa video si am reinstalat pana si windows-ul ca sa elimin orice dubiu si nu imi pot da seama care este problema. Ceea ce ma mira si mai tare este ca am mai auzit de la alte persoane tot cu Windows 10 ca ar avea aceeasi problema. A mai intalnit cineva problema asta sau are vreo banuiala?

  2. Va salut si apelez la priceputii in ale "iphoanelor". Am vrut sa mut toate datele importante de pe un 5s pe un 6(mesaje, contacte, note, aplicatii etc.). Pe 5s fiind un cont icloud la care posesorul nu mai are acces, nu am putut sa le transfer prin cloud si am ales varianta cu itunes-ul.

    In urma restore-ului nu m-am gandit ca se poate sa imi puna pe telefonul nou contul icloud fara ca eu sa am acces la contul respectiv( si daca imi cerea parola, cum mi s-ar fi parut normal, nu o stiam si nu mi lasa telefonul blocat pe cont). Dupa restore, ma trezesc cu contul icloud la care nu am acces pe telefonul nou. Exista vreo solutie sa elimin contul de pe telefon? Sau e ca si cum as fi bagat eu contu si parola pe telefon si raman cu el asa forever? 

    Multumesc oricui se incumeta sa ma ajute!

    Versiune iOS 9.0.2

  3. L-am lasat vreo 10 minute si nu a pornit. Acum i-am facut update din KIES ca sa fiu sigur ca e curat Androidul si am pus iar sa vad si de 3-4 minute sta degeaba. Il mai ales sa vad poate o ia, mersi de raspuns.

    EDIT: Nicio sansa. L-am lasat 15-20 min si nimic.

    EDIT 2: Se poate inchide am rezolvat cu ClockWord Recovery (trebuie si wipe dalvik cache)

  4. Am pus Android Gingerbread 2.3.5 ca sa fie curat, curat si pe urma am downloadat un ROM in format ZIP si din ce stiu eu ca sa il instalezi trebuie sa il bagi in recovery mode si selectezi de acolo sa instalezi un update in format ZIP. Eu dupa ce instalez ZIP-ul, se blocheaza la imaginea de boot. Nu instalez corect sau din ce cauza apare problema? M-am gandit ca probabil este incompatibila instalarea peste 2.3.5.

  5. Unui prieten i-a pus cutitu la burta printre blocuri si i-a luat telefonul, un iPhone 4, baietii l-au tintit ce telefon are de prin metrou/autobuz. A facut plangere la politie cu imei alea alea.... Si dupa 2-3 saptamani i l-au gasit si dupa inca vreo saptamana i l-a dat, deci eu zic sa contactezi politie. Succes!

  6. Si pe mine m-ar interesa daca exista asa ceva.

    Cine joaca jocul stie ca exista servere de war si nu pe toate ai admin si din 10 servere (de indungi atatea sunt) 8 sunt ocupate cu 10 playeri(5v5) si vezi pe cate un server 2 ciumpalaci care se joaca sau 1 care tine serveru ocupat degeaba. Si sa fie o lista cu parole folosite des pentru servere de war (pgl,hf,gl,mix,meci,123,112,1,cola etc.). Sunt folosite foarte des va asigur de asta uneori merge sa incerci manual cateva parole ca poti ghici destul de usor.

  7. frate da i restore i trimite l in asistenta

    cand vine descarci firmware 4.33 original

    descarci Redn0w ultima versiune

    deschizi programul si intri la Extras si ii dai Pwned DFU

    dupa aia intri la Windows-System 32-drivers-etc si midifìci file host cu Notepad si pui linia asta la sfarsit

    74.208.105.171 gs.apple.com

    salvezi si deschizi Itunes

    ii dai Restore si tii apasat pe Shift si incarci firmware 4.3.3 care l ai descarcat mai inainte

    daca da eroare 10xx ignora si foloeste FixRecovery sau TinyUmbrella ca sa iesi din recovery mode

    mai simplu de atat

    io aseara am facut restore de la ios 5.1 la io 5.0.1 fara probleme

    aminteste ti sa salvezi tot timpul dupa un update shsh

    have fun !!

    Ce fac mai exact acele shsh-uri si ce sunt?

    Stiu ca te ajuti de ele sa faci downgrade, dar ce sunt ele mai exact?

  8. Am un iPhone 4 pe care vreau sa-l duc la garantie pentru o problema cu butonul de home. Ideea e ca pe el am iOS 4.3.3 jailbreakuit si pana acum aveam in cap ideea ca ii fac update la 5.0.1 (care era ultimul) si cand mi-l aduce de la garantie ii fac jailbreak si totul e perfect. Planu mi s-a dat peste cap pt ca pe 7 martie a aparut iOS 5.1 la care am gasit tutoriale de "semi-untethered","beta" si nu stau sa risc aiurea.

    In Itunes pot face "Update" si "Restore", dar nu sunt sigur daca facand "Restore" elimina jailbreakul Si am 3 planuri:

    1. Ii dau restore, il duc la garantie si ii fac jailbreak iar la 4.3.3 (in caz ca nu-mi fac ei updateul la 5.1 desi nu prea cred pt. ca e o problema hardware)

    2. Am citit pe net ca as putea sa ii fac update cu un .ispw (firmware) original de 5.0.0 sau 5.0.1 si iar aceeasi poveste cand mi-l aduce inapoi ii fac jailbreak.

    3. Asta in cel mai rau caz ii fac update la 5.1, il duc la garantie si am rabdare pana apare jailbreak untethered pentru 5.1

    Daca cineva se pricepe si stie sa ma lamureasca:

    -daca prin "RESTORE" e perfect curat ca sa nu vada ca a fost jailbreakuit.

    -daca pot face update cu .ispw original din itunes la 5.0.0 sau 5.0.1 si sa fie totul OK ca si cum as fi facut update din itunes cand nu aparuse iOS 5.1.

    Nu cred ca o sa-mi faca update la soft daca il duc cu orice iOS pentru ca problema e hardware.

    EDIT: ai dreptate nu se face cu absinthe (am sters ce-am scris in legatura cu absinthe)

  9. Asa imi spunea si mie ca nu mai aveam loc in memoria interna, daca nu ai virus te sfatuiesc sa faci ca mine: exista programe cu care poti muta aplicatiile din mem. interna pe card si alea care nu merg normal (le muta fortat)(Link2SD se numeste programul daca imi aduc bine aminte), sunt programe de sters cache-urile, 'cadavrele'(corpse) de la aplicatiile dezinstalate. Pentru ambele aplicatii trebuie ca telefonul sa fie rootat.

×
×
  • Create New...