Jump to content

mike_vio

Active Members
  • Posts

    424
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mike_vio

  1. Te inseala gagica ? Cauta "Plan B" pe market, dar trebuie sa stii contul de gmail al persoanei care are telefonul, ii dai install si in momentul conectarii la internet se instaleaza singur si iti trimite date culese de gps pe emailul de la google. E cel mai bun in cazul pierderii telefonului.

  2. Nu exista contramasuri, pur si simplu se iau dupa undele radio prin cate tu iti trimiti muzica. Ori emiti, ori nu. Eu am facut emitatorul asta si merge ok, dar daca vrei putere mai mare sau semnal din exterior, nu mai e stabil. Putere mai mare obtii daca pui pe tranzistorul final un radiator si maresti tensiunea la 12-15-20V, dar nu mai e stabil atunci, cu toate ca aveam totul ecranat. Deci, asta merge perfect exact cu valorile din schema. Daca nu va trebuie putere prea mare, folositi un modulator auto pe care il modificati cum vreti.

  3. Si ce ai uitat sa specifici e ca telefonul "vechi" trebuie sa fie cu bateria mereu incarcata (sau il legi la bornele masinii) si cartela cu credit valabila - tinuta degeaba de fapt. Nu e mai usor cu o alarma cu pager in loc de atatea complicatii ? Char daca, cu telefonul esti anuntat si la 100 km de masina, pana ajungi tu la ea o fura hotul cu tot cu telefon. Ganditi-va si la utilitatea metodei.

  4. Uite un raspuns pt. tine: "Dupa cum stiti, in momentul instalarii Windowsului 7, acesta ne va crea o partitie de 100MB pe langa partitia C obisnuita. Partitia de 100MB este practic ascunsa si nu va aparea in My Computer insa daca vom da click dreapta pe iconita Computer si vom alege din meniul contextual functia Manage, la Disk Management, o sa observam ca pe langa partitiile obisnuite C, D etc, mai avem si o partitie de 100MB. In aceasta partitie sunt tinute practic fisiere de sistem, fisiere de boot cu ajutorul carora Windows 7 booteaza in momentul pornirii. Daca o sa stergeti partitia de 100MB o sa aveti supriza ca sistemul vostru de operare nu va mai boota."

    link-ul e aici: Cum instalam windows 7 fara partitia ascunsa de 100 MB | Videotutorial.ro

  5. dupa 2 zile in care nu a mai avut nimic, astazi iar a aparut problema :|, daca mai aveti ceva noi idei sunt bine primite, n-as prea vrea sa-i bag windowsu...doar ce i-am bagat wordu + cateva noi programe

    Alea cateva noi programe pot contine virusul. Nu mai instala nimic nesigur.

  6. Neobux plateste, dar treaba nu e chiar asa roz cum o spune la inceput. Adica pe un clic nu ai 0.02$ ci 0.001$, iar aia 2$ cati poti retrage doar prima oara (cu urmatoarele plati creste cu 1$) nu ii faci in 2-3 zile ci in 1-2 luni. Ce a scris omul la inceput e un copy - paste de cativa ani. Cititi bai fratilor FAQ sau TOS inainte sa cascati gura.

×
×
  • Create New...