Jump to content

Pintilei

Active Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by Pintilei

  1. Safemoon mi-a adus si mie un profit frumusel, pacat ca nu am scos cand a fost ATH. Totusi, cu 150$ am scos in jur de 1200$. Ca si slippage am folosit 12% iar pentru a vinde din TrustWallet: - transformat Safemoon in Smartchain BNB prin PancakeSwap - Swapped Smartchain BNB in Binance BNB (in Trustwallet) - Trimis BNB in Binance (Atentie, trebuie completat si MEMO obligatoriu) - Iar pentru withdraw din Binance ai mai multe variante, eu am ales P2P trading cu trimitere pe Revolut (Sunat la BCR si nu accepta venituri din Crypto, posibil ca alte banci sa accepte).
  2. Godaddy.com - Mi-am luat cateva domenii de la ei si ai datele publice (cel putin pentru .info si .com). Trebuie sa platesti in plus pentru privacy, cel putin asa era pana acum 2-3 ani.
  3. Salut, Din punctul meu de vedere tu ar trebui sa platesti doar diferenta (42.500 * noul curs euro - aici e posibil sa-ti mai puna ei un 1-2% peste curs) + taxele notariale, nu asa ar trebui? Intreb si eu pentru ca, chiar astazi m-au sunat sa-mi spuna sa vin pentru receptia apartamentului. In antecontractul meu zice destul de clar, avansul s-a platit la cursul respectiv si punct. Diferenta se va plati al cursul actual + 1%, asta a fost o conditie impusa de ei in cazul in care scade euro. PS: Estimarea evaluatorului nu ar trebui sa afecteze pretul asupra caruia v-ati inteles.
  4. +1 Pentru ceea ce a spus @QuoVadis. Pe langa asta, daca vreti sa testati mobile apps Android/iOS recomand https://saucelabs.com/ (au o ferma de device-uri reale pe care poti sa instalezi aplicatia si sa faci debug + simulatoare de device-uri).
  5. Am reprodus-o pe High Siera (upgrade de la siera). Trist.
  6. Categorie gresita, nu ai 50 de posturi, a mai fost postat, e moka. https://github.com/instabot-py/instabot.py
  7. @Nytro Aceleasi probleme le-am intampinat si eu astazi, eu am Orange dar vorbeam, sau cel putin incercam sa vorbesc cu cineva pe Telekom.
  8. Sper ca am inteles exact ce ai nevoie: https://jsfiddle.net/csstmuzd/3/ PS: Atentie la parseInt, poate o sa ai nevoie si de float, deci foloseste Number()
  9. Salut, Dupa cum spune si titlul, vand LG Nexus 5x, 16gb. Mai multe detalii si poze cu telefonul in anuntul de mai jos: https://www.olx.ro/oferta/nexus-5x-16gb-4g-black-garantie-9-6-2018-ID8rGGj.html Telefonul se comporta impecabil. Nu accept schimburi, pretul este fix. Multumesc!
  10. Toti schimba Author Name, Theme URI si alte date din style.css dar nu schimba screenshot-ul, asa ca uneori cea mai usoara varianta e sa accesezi linkul sub forma asta: http://website.com/wp-content/themes/[theme-name]/screenshot.png https://123movies.re/wp-content/themes/assets/screenshot.png
  11. Cand iti verifici pozitia pe Google da-i search cu incognito ca altfel te minti singur. http://imgur.com/d25Mnqc
  12. Se pare ca exista un "mic" glitch in Youtube, un bug destul de idiot care adauga 1 subscriber atunci cand te abonezi si scade 2 in momentul in care da unsubscribe. In acest fel poti ajunge la un numar negativ de abonati. LE: A fost rezolvat. Counter live: https://livecounts.net/channel/pewdiepie Demonstratie live:
  13. Digitaliada este un proiect care doreste implementarea unor metode de predare in format digital in cateva scoli din Romania. Mai jos gasiti mai multe informatii despre acest proiect / concurs, poate este careva interesat. http://www.nwradu.ro/2017/01/concurs-creeaza-materiale-digitale-pentru-elevi-si-poti-castiga-echipamente-it-p/
  14. Pintilei

    RST Bashed

    http://fakeupdate.net
  15. Nu am citit in detaliu ce e pe site, dar avand testimoniale false cred ca e de ajuns incat sa-ti dea de inteles: Img 1 Img 2 Img 3
  16. Se pare ca s-au schimbat id-urile din url, le poti gasi la o cautare pe google daca mai tii minte titlul topicului:
  17. Trebuie sa aduci o adeverinta doveditoare / diploma precum ca ai studii superioare in acest domeniu. Alte conditii ar fi ca firma la care esti angajat sa aiba cel putin un an activitate in domeniu si sa fi vandut in ultimul an produsele lor (software & stuff) de peste 10.000 $. Acesta a fost raspunsul contabilei de la firma la care lucrez: http://www.fiscalitatea.ro/ce-documente-sunt-necesare-pentru-acordarea-scutirii-de-impozit-pentru-programatori-15393/?utm_source=rev-taxe_impozite2-17082016&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=72242
  18. @yooproject Felicitari, esti concurenta indienilor!
  19. Foloseste consola din Firebug si urmareste link-ul catre care se face requestul atunci cand dai click pe butonul de Load More. Teoretic, unul dintre parametrii link-ului (http://link.com?parametru=2) ar trebui sa se incrementeze de fiecare data cand dai click pe buton pentru a stabili LIMIT-ul din SQL. In concluzie, urmareste link-ul, vezi ce parametru se schimba si apoi parsezi datele de pe link-ul ala direct, incrementand din php valoarea parametrului. Nu stiu daca am fost destul de clar, dar sper sa se inteleaga.
  20. Daca ne luam dupa fisierul css aflat aici gasim un link (devsaran.com). Judecand rapid dupa slider si icon-urile de next si previous pare a fi tema asta, modificata. Succes!
  21. @nardini Nu ti-a trecut prin cap ca este chiar site-ul lui?
  22. Sa puneti si o limita de caractere pe location.
  23. O solutie ar fi sa faci rewrite de url in htaccess astfel incat sa scapi de extensia .php si mai apoi sa dai url-ul intreg in action-ul formului. RewriteEngine On RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.php [NC,L] <form action="http://site.ro/dev/index" method="POST">
×
×
  • Create New...