Jump to content

Pintilei

Active Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by Pintilei

  1. Safemoon mi-a adus si mie un profit frumusel, pacat ca nu am scos cand a fost ATH. Totusi, cu 150$ am scos in jur de 1200$. Ca si slippage am folosit 12% iar pentru a vinde din TrustWallet:

    - transformat Safemoon in Smartchain BNB  prin PancakeSwap

    - Swapped Smartchain BNB in Binance BNB (in Trustwallet)

    - Trimis BNB in Binance (Atentie, trebuie completat si MEMO obligatoriu)

    - Iar pentru withdraw din Binance ai mai multe variante, eu am ales P2P trading cu trimitere pe Revolut (Sunat la BCR si nu accepta venituri din Crypto, posibil ca alte banci sa accepte).

    • Upvote 1
  2. Salut,

     

    Din punctul meu de vedere tu ar trebui sa platesti doar diferenta (42.500 * noul curs euro - aici e posibil sa-ti mai puna ei un 1-2% peste curs) + taxele notariale, nu asa  ar trebui? Intreb si eu pentru ca, chiar astazi m-au sunat sa-mi spuna sa vin pentru receptia apartamentului.

     

    In antecontractul meu zice destul de clar, avansul s-a platit la cursul respectiv si punct. Diferenta se va plati al cursul actual + 1%, asta a fost o conditie impusa de ei in cazul in care scade euro.

     

    PS: Estimarea evaluatorului nu ar trebui sa afecteze pretul asupra caruia v-ati inteles. 

  3. Trebuie sa aduci o adeverinta doveditoare / diploma precum ca ai studii superioare in acest domeniu. Alte conditii ar fi ca firma la care esti angajat sa aiba cel putin un an activitate in domeniu si sa fi vandut in ultimul an produsele lor (software & stuff) de peste 10.000 $.

     

    Acesta a fost raspunsul contabilei de la firma la care lucrez:

     

    http://www.fiscalitatea.ro/ce-documente-sunt-necesare-pentru-acordarea-scutirii-de-impozit-pentru-programatori-15393/?utm_source=rev-taxe_impozite2-17082016&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter&uid=72242

  4. Foloseste consola din Firebug si urmareste link-ul catre care se face requestul atunci cand dai click pe butonul de Load More. Teoretic, unul dintre parametrii link-ului (http://link.com?parametru=2) ar trebui sa se incrementeze de fiecare data cand dai click pe buton pentru a stabili LIMIT-ul din SQL. In concluzie, urmareste link-ul, vezi ce parametru se schimba si apoi parsezi datele de pe link-ul ala direct, incrementand din php valoarea parametrului. Nu stiu daca am fost destul de clar, dar sper sa se inteleaga.

    • Upvote 1
  5. O solutie ar fi sa faci rewrite de url in htaccess astfel incat sa scapi de extensia .php si mai apoi sa dai url-ul intreg in action-ul formului.

    RewriteEngine On
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^([^\.]+)$ $1.php [NC,L]

    <form action="http://site.ro/dev/index" method="POST">

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...