Jump to content

m3gatr0n

Members
  • Posts

    34
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Location
    Hell

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

m3gatr0n's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputation

  1. Buna ziua, Caut milionar care sa-mi aduc contul din banca de la 200€ la 1.000.000€, eu nefiind nevoit sa fac nimic, doar sa stau cu stromelegu in sus si sa-l pistonez cu intrebari. Ce ceri tu e acelasi lucru cu ce cer eu. Serios. Bafta! PS: Pune mana pe carte/google/etc. si revino cand ai o intrebare punctuala, pana atunci nu esti cu nimic mai bun decat orice copil de 14 ani care cere tutoriale de hacking. Daca vrei sa programezi trebuie sa ai tu o anumita curiozitate si sa cauti sa ti-o satisfaci singur, nu sa astepti sa te faca cineva curios.
  2. Am zis din start ca nu contez sursa, dar daca o faci, fa-o bine din prima, altfel nu te mai apuca
  3. Fara suparare, dar titlul e de rahat, iar sursa data are valoare 0 si nu da la randul ei sursa. Eu sunt de buna credinta si cred ca e pe bune stirea (desi mi s-a luat sa mai stau sa caut pe google), dar asa poti inventa stiri instant. Sfat: nu te mai informa de pe acel site. Bafta!
  4. m3gatr0n

    Security Hub

    1. Atunci cand te inregistrezi (pe gmail) intra mail-ul in spam 2. Ca si design arata ok 3. Are nevoie de continut Bafta! PS: Are nevoie de ingrijire permanenta, altfel se va umple de toate nebuniile odata ce va fi cunoscut. Baga cel putin un captcha si un chestionar basic la inregistrare.
  5. Salut si bine ai venit. Pe IT ai nevoie de engleza, asa ca iti recomand un curs serios de engleza combinat cu filme in engleza (cu subtitrare in engleza), muzica, etc. Asta daca esti serios cu IT-ul. Daca nu, bine ai venit si pacat ca doar atat...
  6. @Fi8sVrs & all Hai ca le-am gasit eu.... Va recomand sa le luati de-aici, am vazut niste virusi 'frumosi' incercand sa dau de aceasta colectie... https://torcache.net/torrent/A389CAFDF13C45E74367AA85C59C8ADEA4D99824.torrent
  7. Fix asta e ideea dintr-un asemenea CV, anume sa-i filtrezi si tu. Nu stiu cum e la tine, dar eu de asemenea firme fug. Nu vreau o firma unde sa fiu omul bun la toate si sa fiu platit ca o secretara (de-fapt mai prost ca o secretara, ca aia se fute cu seful), in timp ce eu fac munca la 3-4 oameni.
  8. Ma repet, dar asta e. Less is more. Daca tu aplici pentru postul de programator, pentru mine (ca PM, BUM, etc.) e complet irelevant asta in CV. Mai interesat sunt sa vad ce experienta ai pentru postul pe care aplici. Hai sa formulez altcumva: Rolul unui CV e sa te aduca in interiorul firmei pentru un interviu. Nimic mai mult. Restul tine de prestanta ta acolo, impresia care mi-o lasi si de cata nevoie am de tine. Less is more! Less is more! Less is more! PS: vorbesc de cei cu experienta; la cei ce aplica pentru prima data, e alta discutie separata si nu pot fi bagate la gramada.
  9. Formatul conteaza mai putin, ideea e continutul. Lucrez in IT si am citit si CV-uri pe 10+ pagini (no shit). Ce m-a impresionat cel mai mult a fost o pagina de Linkedin unde omul a scris ca lucreaza in domeniu de 20 de ani, din care 3 pe tehnologia X, 5 pe y 5 pe z s.a.m.d. In ziua de azi personal cred ca less is more. Daca aplici pentru Romania, cel mai bine vorbesti cu un recruiter/om de HR competent roman de la o companie care te-ar interesa si te sfatuieste cel mai bine. Bafta!
  10. Tu chiar ai o problema la cap, serios. Ia-ti ce telefon iti permiti (bun, prost, egal), numai cumpara-ti unul si gata. Ai spamat forumul asta in toate felurile posibile si nici nu dai semn ca te opresti. Trist, imi pare rau pentru tine. Astept ziua cand vrei sa-ti cumperi un televizor sau masina...
  11. Inteleg ca e neplacut, DAR: 1. Te-ai enervat si i-ai aratat ca te-ai enervat postand aici (castiga el) 2. Stie ca esti pe urmele lui, o sa-ti ingreuneze tie treaba 3. ai facut totul public si acum e mai greu sa-l capsezi daca-l prinzi 4. mai mult sau mai putin ai ajuns sa-ti speli rufele in public 5. Ai facut public numarul tau privat de acasa pe Facebook De ce? Practic ti-ai ingreunat tie situatia, iar ala sta acum cu o bere si rade ca prostu'. Data viitoare gandeste la rece insinte si dupa ce te-ai calmat actioneaza. Bafta! PS: ca sa nu zici ca sunt offtopic, dupa ce dai de el trimite-i un prieten in vizita. Asta e, satisfactia de a-l capsa singur nu o mai apoti avea.
  12. Daca am citit bine, e vorbande securitatea fizica. Securitatea fizica != securitatea IT. Pentru IT ar trebui data o alta lege.
  13. Sincer, daca asta e problema, atunci las-o asa. Ce zici tu e ceva de genul: bai, noi am boxat bine la amatori, eram o gramada si toti impresarii au venit in tara, dar voi la categoria grea nu faceti performanta. Pai e altceva. Voi ati inceput pe vremea cand parolele default erau admin si 1234 si nu erau programe de bug hunting. Acum e alta distractie, ai o gramada de mecanisme de protectie de trecut, mecanisme ce sunt de o dificultate mult mai mare si pana ajungi la ele e si mai mult. Demult luai exploit_sendmail.c, dadeai pe o clasa de IP-uri si ceva tot pica. Acum in cel mai bun caz aterizezi intr-un honeypot. Eu zic ca ai imbatranit si ca esti nostalgic (parerea mea). Dar te asigur, ca daca ai fi in postura unui tanar de-acum n-ai mai face nici 10% din cate ai facut. Daca zici ca nu e asa, te astept cu o cercetare proprie. Sa vedem cat iti ia si ce impact are...
  14. Chiar deloc, era la intentie acolo. El a emigrat cu familia cand avea 8 ani. Din punctul meu de vedere al nu e roman
×
×
  • Create New...