Jump to content

daatdraqq

Active Members
  • Posts

    4537
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    32

Everything posted by daatdraqq

  1. Psihologii de pe forumul asta ,au intrat în depresie și au fugit ! Sunt lucruri penibile care le vei afla despre el ,daca ii instalezi așa ceva pe telefon . Cum crezi că ai putea sa te prefaci că nu știi nimic după ce o să vezi ,de exemplu, că îi plac filmele porno cu gheișari ? Chiar daca asta nu înseamnă neapărat că e pe dos , o să te dea peste cap și o să-ți faci gânduri negre aiurea . Lasă copilul in pace !
  2. La vârsta asta ,e mai bine sa nu știi ! Stai liniștit !
  3. - S-ar explica multe prin asta ,inclusiv descantecul ,care este cat se poate de real ! - Cotabita si Busu ,AVC ambii ,ambii vindecati "miraculos" . Un lucru l-au avut in comun ! Prietenii lor indemnau obsesiv pe retelele de socializare sa ne gandim si sa spunem o rugaciune pentru ei . LE: pfff, 2011
  4. daatdraqq

    Black Friday

    Luat 2 x SSD Kingston A400, 240GB, 2.5", SATA III cu 99 lei bucata . In rest ,nimic interesant !
  5. Pare bio ,mă ! N-are ce sa-ti facă rău !😁
  6. "Buna ziua !Eu sunt Ionuț și m-am vaccinat! " Suna a întâlnire AA 😁
  7. Prin parcuri ,la șah ! 😁 Va salut și eu ,pe toți !
  8. Ai nevoie de ddt2000 ,e destul de ciudatel.Eu unul nu am reusit sa-l inteleg .
  9. Nu te intreaba si nu te obliga nimeni sa ai sau nu contabil . Am contabil pentru ca mi-e lene sa fac personal hartiile dar toate actele eu le semnez , nu el , deci eu raspund . Singurul act care trebuie semnat si parafat obligatoriu de un expert contabil este bilantul . Pentru bilant nu trebuie sa ai angajat un expert contabil permanent , cand trebuie sa il depui mergi la un expert contabil cu bilantul + 150 lei si iti pune o parafa . Pentru toate actele care trebuiesc facute lunar/trimestrial/anual , gasesti informatii si programe pe net . Ca si administrator al propriei firme , ai drepturi depline inclusiv sa nu iti faci carte de munca chiar daca muncesti la tine la firma , sa semnezi orice acte ...etc .
  10. Daca iei AP -ul , nu iti trebuie antena pentru ca are antena incorporata. Wifi Cafenea - AP -alte device-uri care iau internet prin wifi de la AP .
  11. Nu pot sa fac asta , dar iti pot spune ca cele de la Tp-Link sunt in regula . Da o cautare "Access Point exterior Tp-Link" , alege unul , citeste pareri despre el si o sa-ti dai seama singur care e cel mai bun pentru tine .
  12. Teoretic se poate daca routerul accepta modul AP ,eu am facut unul cu dd wrt firmware . Practic ,e posibil sa dai banii degeaba . Routerul e in casa ,antena legata la el e pe casa => o distanta cam mare ,cablu mult ,semnal pierdut . Ca sa mergi la sigur folosesti un AP de putere ,nu e foarte scump .
  13. In momentul cand vor elimina complet cash-ul din economie , atunci controlul populatiei este complet . Asta e visul oricarui conducator , sa controleze o lume intreaga de sclavi din calculator .
  14. In toata lumea civilizata , comerciantul isi alege daca accepta plata cu cardul sau nu si daca accepta o face pentru afacerea lui , nu pentru ca e obligat de o lege . Cat despre transformarea comerciantului in bancomat ... n-am auzit . PS : Scuze de dublu post .
  15. 1) In calitate de posesor auto , cumparat de nou din Romania in 2006 , nu pot sa-mi vand masina pentru ca taxa e mai mare decat valoarea de piata a masinii . Daca ti se pare normal ca o taxa sa se aplice retroactiv ...nu mai comentez nimic . 2) Sa existe , dar nu pe banii mei . 3) Daca ti se pare normal ca toate bancile sa foloseasca magazinul meu ca si bancomat ,sper sa ti se para normal ca toate bancile sa-mi dea si mie 1 mp ,sa vand si eu carnati la ei in sucursale . Doar suntem parteneri ,nu ?
  16. A iesit PSD-ul castigator pentru ca mutu' sef si tehnocratii curului traiesc pe alta lume . Nu stiu pe ce lume taiesc , probabil doar ei stiu . Sa va dau si cateva exemple : 1) Taxa auto : de cand a fost introdusa prima oara si pana in prezent , a fost ilegala. Romania a pierdut proces dupa proces , tehnocratii curului au preferat sa o lalaie cu scoaterea ei , Dragnea a initiat o lege care cuprinde si eliminarea acestei taxe tampite. 1-0 pentru Dragnea . 2) Taxa radio tv .Niciodata nu am inteles de ce trebuie ca eu sa platesc pentru ceva ce nu folosesc si din banii mei directorii TVR sa-si faca concedii de lux si sa incaseze salarii de invidiat . 2-0 pentru Dragnea . 3) Legea 209/2016 care transforma orice buticar in bancomat. Legea asta este cea mai mare aberatie intalnita vreodata . Mutu' si Ciolos si-au bagat pula in toti micii comercianti si au ciocnit un pahar de vin cu bancherii. Muie ! 3-0 pentru Dragnea . Exemplele pot continua ... Asadar , PSD a castigat pentru ca romanii s-au saturat sa ia muie de la tehnocrati si s-au saturat de aberatiile din legile lor idioate , numai de ei intelese. Sunt sigur ca PSD vor distruge Romania dar,din pacate, nu avem alternativa . Asta e blestemul nostru ,cum scapam de PSD ,dam de ciudati fantezisti si ne intoarcem iar la PSD .
  17. http://777.ro/huawei-unlock-tool-e220-e160x-e169x-k3520-k4505-k3765-etc/comment-page-4/ Nu am testat ,e un simplu rezultat de pe google . Be careful !
  18. Am semnal full in zonele unde ma invart eu , acoperire 4G nu am momentan in zona ( am inteles ca se rezolva in curand ). 3G merge perfect , chiar si in zonele rurale .Sincer sa-ti spun , nici nu ma intereseaza 4G , 3G merge brici .
  19. Digi , la 4 abonamente platesc 2.9 eur/luna pentru fiecare . Nelimitat minute nationale , 3000 min internationale , nelimitat internet (10 GB 3g, 50GB 4g , dupa care scade viteza dar nu se taxeaza ). I-a batut la cur pe toti .
  20. https://ro.wikipedia.org/wiki/HTTPS
  21. Sunt erori de comunicare intre PC si telefon . Incearca sa restaurezi cu alt cablu ,alt PC , alt sistem de operare . Cele care sunt moarte , incearca sa le lasi la incarcat in priza pentru mai mult timp . Mi s-a intamplat sa-mi porneasca unul asa , dupa 3-4 ore uitat in priza ,fara sa-i fac nimic .
  22. @NETGEAR ,majoritatea celor executati sunt victimele bancilor din punct de vedere informational . Intamplator,in perioada cand se dadeau la greu credite in franci elvetieni,am contractat un credit de la o banca ,mai exact 60 mii lei . Mi-au dat doua variante : sa iau lei si sa platesc 1400 lei rata sau sa iau franci si sa platesc 1000 lei rata(echivalent) . Eu am ales lei si am fost un caz fericit ,cu toate ca la prima vedere am parut nebun . Foarte multi (majoritatea) au eles franci ,pentru ca era foarte tentant (mai ales la sune mari) si au ajuns acum in imposibilitatea de a achita rata lunara. Asta a fost doar un exemplu ,iti pot da si altele . Am ceva "experienta" in banci .
  23. 1. Nu imi par deloc mici preturile . 2. Dupa ce castigi licitatia, poate dura si 2 ani pana intri in posesia bunului . 3. La apartamente e jale mare , majoritatea nu le poti vedea inainte de licitatie . 4. Cand vei vedea ca dai afara in ploaie 2- 3 copii plangand , nu cred ca o sa mai ai acelasi entuziasm . 5. Majoritatea celor executati sunt oameni onesti , nu merita asta . Pentru niste bancnote sa distrugi viata unei familii , chiar nu mi se pare in regula.
×
×
  • Create New...