Jump to content

k1dutz

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by k1dutz

  1. Salut, cum am mentionat si in titlu , detin un htc desire 500 si am cateva probleme cu el am cautat si pe net dar nu prea am gasit rezultate care sa imi foloseasca , prima problema ar fi ca nu se deschide de fiecare data ii ia vreo 15-20 de restart-uri pana se deschide si a doua este ca nu ma lasa sa instalez sau sa fac update-uri la aplicatiile deja instalate , imi spune ca instalarea a fost neefectuata , multumesc anticipat daca ma puteti rezolva cu aceste probleme.

  2. Salut , am si eu o problema la win8 in ce sens , cand vreau sa deschid un joc gen assasin's creed unity imi da eroarea asta "http://i.imgur.com/jQ11tML.jpg" , si nu stiu ce sa ii fac si am zis ca voi ma puteti ajuta , mersi anticipat.

  3. Caut de ceva vreme cum sa ma joc Killing Floor fara sa il cumpar pe steam , dar totusi nu gasesc nimic m-am uitat la multe tutoriale pe youtube dar nimic , asa ca am vrut sa stiu daca stiti voi cum pot sa ma joc si poate imi explica si mie cineva... Multumesc.

  4. Salut am si cateva intrebari:

    1)Cu ce te ajuta last password?

    2)ce se intampla daca ai la un program extensia .bat?

    3)Cu ce programe pot face un Keylogger?

    4)Am descarc un program "ChromePasswordDecryptor" cum il folosesc?

    Si acum o intrebare mai stupida despre Steam: am Username si Password , si avea steam guard dezactivat cum ii pot schimba mail? prin ce metoda.

    P.S: Nu o luati in nume de rau , vreau doar sa invat chestii noi ,sunt incepator , nu sunteti nevoiti sa raspundeti.. Multumesc anticipat.

  5. Salut , ma numesc Catalin am 16 ani si sunt din braila , eu mi-am propus sa invat cate ceva din domeniul "hacking" as vrea sa stiu ce face acel program cum a fost creat acel program nu cum sa furi conturi de metin sau altceva.Nivelul meu este 0 dar invat repede , si daca imi puteti da un inceput cu ce sa incep sa invat. Respect pentru ceea ce faceti si sper sa fiu si eu ca voi. Multumesc

×
×
  • Create New...