Jump to content

SticKyWoX

Active Members
  • Posts

    1595
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Everything posted by SticKyWoX

  1. Imi cer scuze ca reinvii topicul, ai aflat de la ce era?
  2. La ce te astepti tu sa fie vulnerabil jquery 1.11.2?
  3. Despre ce vulnerabilitate e vorba?
  4. Explicatia e mai mult decat simpla: Parlamentarii care detin proprietati ce ar fi trebuit sa fie dotate cu "stropitori" ar fi trebuit sa mai scoata niste bani din buzunar, deci pas.
  5. E exact ce meritam, suntem natia aia care povesteste cu mandrie cum ne-a prins politia la volan fara permis si cum am dat spaga ca sa scapam, si toti radem si zicem "ba ce tare esti!", sau care e suparata pe primarie ca i-a darmat magazinul pentru ca nu avea autorizatie de constructie, sau care se plange ca nu are locuri de parcare dar care parcheaza pe 2 locuri. Inchidem ochii la orice ilegalitate si imoralitate, si ni se pare ceva normal sa nu luam nicio masura, mai bine nu ne bagam. PS: Are cineva documentul original OUG sa ma uit si eu pe el? Stiu ca trebuie sa fie publicat pe site-ul Guvernului Romaniei, dar nu-l gasesc. Si va recomand sa va uitati si voi pe el ca sa nu fiti dezinformati de mass-media.
  6. Cred ca proiectul va avea succes atat timp cat exista implicare si simt de responsabilitate din partea organizatorilor. Astfel de proiecte au nevoie de comunicare permanenta. Nu mi-ar placea sa lucrez luni de zile la un proiect pentru guvern ca la final sa mi se zica ca nu mai e nevoie de proiectul meu, au gasit deja alta solutie. Consider in continuare rolul unui project-manager foarte important, si prin intermediul lor ar trebui sa aiba loc interactiunea cu programatorii.
  7. Am aplicat si eu la acest proiect ca voluntar, mi se pare foarte interesant si e un pas foarte mare spre eliminarea birocratiei. Eu am o intrebare: Vor exista project-manageri? Consider ca e un rol foarte important pentru un proiect reusit, mai ales daca la el lucreaza mai multe persoane.
  8. Daca ma bag in chestia asta, promit sa ii implementez eu neajunsurile si sa impartasesc modificarile si cu tine. Nu e greu, dar necesita timp.
  9. Frumos thread, felicitari pentru idee si munca depusa. Am o intrebare: Daca comand produse cu logo bmw, mercedes, renault, opel, vw etc. (am dat doar exemple) am voie sa le vand printr-un magazin online? Daca nu, merge practica cu comandatul produsului fara logo si logo-ul sa il trimita separat?
  10. Real Drift - cred ca e a5-a oara cand il instalez. Dupa ce ii fac capatul resetez totul sa o iau de la capat e super buna mecanica jocului
  11. Eu am mai facut asa ceva, PM, intr-o ora e gata
  12. SticKyWoX

    AJUTOR PHP

    Ia-l http://codepad.org/7HKv4t9N <?php $mancare = array(); $mancare['f1'] = array("Ciorba de pui", "Ciorba de vacuta", "Ciorba de zarzavat", "Ciorba de porc", "Ciorba de buze de papagal", "Ciorba de saptamana trecuta"); $mancare['f2'] = array("Pulpa de pui cu cartofi prajiti", "Cartofi prajiti cu pulpa de pui", "4 mici cu piure", "Seminte de Braila", "Rabdari prajite", "Shaorma", "Sarmale prajite"); $mancare['s'] = array("Salata de varza", "Salata de vara", "Salata de rosii cu castraveti", "Salata verde", "Salata roz bombon", "Salata de carne de porc"); $mancare['d'] = array("Clatite cu gem", "Clatite cu finetti", "Clatite goale", "Clatite clatite", "Paine cu margarina si gem", "Bomboane", "Caramele"); $zile = array("Guta", "Marti", "Miercuri", "Joi", "Vineri"); $selected = array("este"); foreach($zile as $zi) { echo $zi.": "; foreach($mancare as $fel) { $value = "este"; while(in_array($value, $selected)) { $key = array_rand($fel); $value = $fel[$key]; } $selected[] = $value; echo $value." + "; } echo "<br>".PHP_EOL; }
  13. In PHP poti sa-ti faci absolut tot ce vrei tu cand e vorba de web. Dar trebuie sa stapanesti foarte bine limbajul asta. Se poate face tot ce vrei tu atat timp cat actiunile tale pe un website sunt bazate pe request-uri (GET, POST - nu vad cum altfel ar putea fi, exceptand flash). Trebuie sa inveti cum se fac acele requesturi si trebuie sa te prinzi cum lucreaza serverul de pe care vrei sa parsezi datele. Ai nevoie de experienta.
  14. Lucreaza cu site-uri care folosesc Incapsula
  15. Am lucrat eu cu phantomjs pe windows si e foarte foarte incet, dar e ce-ti trebuie. Din pacate, nu il poti folosi pe un shared host.
  16. Da-mi pe PM link cu site-ul si iti fac eu o mica parte, dupa te descurci tu cu interpretarea datelor.
  17. Frumos, am gasit-o la Evomag cu 224 de lei. Exista avantaje/dezavantaje intre folosirea unei placi PCI si a unui dispozitiv USB?
  18. Merci! E super ok pretul, ma asteptam la bombe de 3-400 de ron. Observ ceva ciudat in caracteristicile produsului, poate m-ai putea lamuri: Sa inteleg ca iesirea optica (SPDIF) nu are? E numai pentru intrare? E vreo diferenta dpdv calitativ dintre iesirile jack si cea optica?
  19. Se da un sistem audio 5.1 (Logitech Z906) si un sistem desktop cu placa de baza ASRock N68C-S UCC (restul componentelor nu cred ca au vreo relevanta). De cateva zile mi s-au stricat (cred) 2 porturi jack, respectiv cel verde si cel roz, ducand la nefunctionarea boxelor in sistem 5.1, ci 2.1. Am umblat la setarile din Realtek HD Audio Manager si am incercat toate combinatiile relevante posibile. Lucru care m-a facut sa ajung la concluzia ca e o problema de hardware. Sistemul functioneaza in regim 5.1 cu intrarea optica dusa de la TV, deci boxele nu sunt problema (daca nu cumva chiar intrarile jack din sistem sunt stricate). Intrebarea mea este urmatoarea: Daca achizitionez o placa de sunet, exista sanse ca sistemul sa functioneze din nou in regim 5.1? Astept si sugestii pentru placi de sunet, din gama "buget" deocamdata.
  20. Ai ramas fara vise prietene, asta se intampla cu oamenii care cred ca nu mai au niciun scop in viata si isi arunca toate resursele pe un singur lucru, fara sa se gandeasca la o alternativa. Tu ai nevoie de vise, nu de pizda.
  21. Nu am stat sa citesc articolul, dar imi permit sa-mi dau cu parerea. Ca sa treci cu brio de un interviu pentru orice job ce tine de programare, trebuie sa ai bun simt si sa stii sa faci treaba. Restul sunt derivate.
  22. Nu e vorba despre gauri negre (singularitate gravitationala), se refera la progrese tehnologice sau matematice foarte accelerate (singularitate tehnologica/matematica).
  23. Cred ca daca am sti cum s-ar crea o singularitate nu ar mai fi o singularitate
×
×
  • Create New...