Jump to content

Gushterul

Active Members
  • Posts

    526
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Gushterul last won the day on September 18 2019

Gushterul had the most liked content!

1 Follower

About Gushterul

  • Birthday 01/01/1978

Converted

  • Location
    Earth
  • Interests
    IT

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gushterul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

85

Reputation

  1. Dar logica ta e tare rau. Daca mor X oameni, ce conteaza ca mai mor alti X oameni. Vezi ca s-a aruncat unul de pe bloc azi. Sari si tu? Ca dupa cum spui tu, nu conteaza oricum...
  2. Nu stiu cat de tare e folosit ptr facturi/achizitii. Exchange-ul si comisioanele te omoara si il fac total inutil. Daca doreau oamenii sa devina viabil, nu trebuiau sa se inghesuie la "comisionat", ci trebuiau sa faca exchange-ul gratuit. In conditiile actuale Bitcoin e ultra-mega-total-inutil!
  3. Bitcoin 15k si lambo on the moon Bitcoinul ala nu face mai mult de 4-5k. Si cu asta basta 😛 Eventualele speculatii si fluctuatii sunt vrajeli. Cand o sa fie "15k", o sa iti fie greu sa gasesti si prostul sa il cumpere.
  4. Cam toate s-au mutat pe FB groups.
  5. IP-urile nu au cum sa fie "false" cand se face o conexiune completa. Deci fa plangere si asteapta mult si bine Asta este problema cu crypto, daca la banci ai asigurare ca nu iti pleaca banii si paza, la crypto cucu...
  6. Netflixul de Romania are multe seriale/filme traduse in romaneste.
  7. Da, dar prefera ceva "sigur" si sa nu ii dea shutdown la vps daca poate se conecteaza din SUA de exemplu la vps + sa nu stea sa incerce locatii pana nimereste una filtrata de gfw... Adica trebuie outgoing blocat de gfw, dar sa se poata conecta din afara Ma gandeam ca cei de aici poate au de vanzare.
  8. Salut, Un prieten cauta o sursa reliabila pentru un VPS in China (in spatele gfw), nimic ilegal, doar ca sa isi monitorizeze un site cand e blocat sau nu de gfw. Any offers, hints?:)
  9. Au prostul obicei dupa ce faci comanda si astepti zile sa iti spuna ca nu e in stoc cine stie ce... Eu recomand pcgarage
  10. Iti iei un VPN ce ofera Netflix (IP de SUA rezidential)
  11. Voi inca mai puneti botul la vrajeala cu 1gbps la 1euro/luna?:) In general tot ce este virtualizat, e shared si overselling. Hostingul este o chestie de noroc. La acelasi provider pe un server mai incarcat poate sa mearga ceva prost, pe alt server sa zboare acelasi site. Daca serviciile de la mxhost nu au fost bune, eu as verifica totusi site-ul. In ziua de astazi nu prea este hostingul de vina ci pluginurile sau incarcarea de pe alte siteuri.
  12. Eu as evita sa vand aici servicii de hosting
  13. Mai exista pscan2? De peste 20 de ani nu s-a gasit nimeni sa faca ceva mai bun?:)))
  14. O sa le gasesti fara BF in cateva luni la pretul ala Probabil februarie/martie.
  15. La ce content de calitate am vazut ca e, imi vreau banii inapoi pe curentul pe care l-am folosit;)
×
×
  • Create New...