Jump to content

tawdarky

Active Members
  • Posts

    225
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tawdarky

  1. tawdarky

    ChrisTV PVR

    Am o placa TV Tuner ATI 550 Pro si nu functioneaza cum trebuie cu nici un PVR in afara de Windows Media Center care nu vede toate canalele.Am vazut pe un forum ca ar merge cu christv dar nu cu versiunea free.Am gasit pe torrent versiuni mai vechi de christv dar de fiecare data cand intru in ele imi zice ca exista o versiune mai noua si imi iese din el.Am incercat si sa il blochez cu firewall-u dar tot asa.Stie cineva de unde pot sa fac rost de ultima versiune de christv cu crack sau un alt pvr care merge bine cu placa asta?
  2. Placa de retea probabil nu duce mai mult de 100MB/s.
  3. Depinde de procesor.Undeva la 50 de grade in full load ar cam fi in general.
  4. Vede decat 2GB pentru ca restul pana la 3 sunt folositi de placa video.
  5. Placa video este de vina.Fa-i o proba pe alt pc si o sa vezi ca de la ea este problema.
  6. Acum o saptamana am trimis la reprezentanta Samsung din AFI Palace un mesaj tot pe aceeasi tema si au zis ca se pierde garantia pentru root.
  7. Se poate resofta acest telefon fara box?Am gasit pe net setool dar e pentru box-ul respectiv.Eu de fapt vreau sa ii bag limba romana d-aia vreau sa il resoftez.
  8. nu ai samsung usb driver instalat.il gasesti cu un search pe google.
  9. Te duci la ce facultate vrei nu conteaza ce profil ai avut la liceu dar despre BAC nu stiu ce sa zic.
  10. Te loghezi pe calculator cu contul de google pe care il aveai si pe telefon si poti sa ii dai localizare de acolo dar asta functioneaza doar daca telefonul are o conexiune internet activa in momentul in care faci asta.Alta solutie este la politie cu actele care dovedesc ca telefonul este al tau.
  11. Ca tot e vorba de aplicatii stie cineva vreo aplicatie care schimba felul cum raspunzi la apeluri.Vreau in loc de slide stanga pentru raspuns si dreapta pentru respins ceva cu slide.Slide in jos pentru raspuns si in sus pentru respins.Am avut go locker versiunea 3.10 care e ultima care mai are functia asta pentru ca in cel nou au scos-o dar in 3.10 nu mai functioneaza pe android 5.0.
  12. Dute la account si de la language selectezi English sau ce vrei tu.Poza de mai jos e ca sa vezi pe unde vine language. Simple File Sharing and Storage.
  13. Aifon sincer sa fiu nici nu stiam ca exista dar daca ai tu ce pot sa zic Cat despre iphone sunt telefoane bune dar nu fac prea multe(sunt limitate),android-ul e clar alegerea cea mai buna pentru ca poti face orice cu el si cat despre lag pe telefoane gen Galaxy S2/3/4/5 nu exista asa ceva.Am avut s2 si s4 si ambele sunt foarte tari.Nu am avut niciodata iphone pentru ca le-am vazut la prieteni de ce sunt in stare si nu mi se pare nimic interesant sa nu pot sa pun o tema sau sa nu pot trimite o melodie sau sa nu pot avea widget-uri pe ecran s.a.m.d.O gramada de bani pentru un telefon care face jumate din suma.Cu Windows Phone nu am avut tangente dar stiu ca nu gasesti prea multe aplicatii pentru el si asta e deja naspa.
  14. La banii aia ar fi o minune sa fie adevarat.Ori e fake ori are cea mai lenta memorie posibila.
  15. Startisback + oldnewexplorer + ribbondisabler si windows 8 va avea aceeasi interfata ca 7.Cat despre faptul ca w8 consuma mai mult ca w7 este total gresit,sunt identice la consumul de resurse.Totusi nu recomand w8 pentru gaming are probleme la mai multe jocuri cel putin versiunea pe 32 de biti.Pentru un sistem office este perfect.
  16. "You'll never find us, but if your number's up... we'll find you!" Asta scrie la ideology,cineva se uita la prea multe seriale de actiune
  17. tawdarky

    Yahoo ?

    La mine nu are nici o problema.
  18. Da ai dreptate.Am pus si eu 2 coolere pe router si acu de la 100mb/s am 1000mb/s )
  19. Cum frate daca e limitata viteza din server ce treaba are router-u?Daca serverul zice ca user-ul x are atat banda ce poate sa faca router-ul sa o mareasca?Mi se pare o vrajeala asta cu firmware-ul.
  20. Sunt peste tot pe internet acele build.prop tweaks pentru telefoane ce ruleaza android dar oare sunt bune de ceva? Am gasit aici un post pe un blog care zice ca sunt inutile majoritatea.Voi ce parere aveti?
  21. Da a mers dupa cateva incercari.
  22. Mie imi da eroare cand dau sa trimit sa primesc key.
  23. pentru ce iti trebuie sa fie vechi?
  24. Sunt replici mai mult ca sigur.Gasesti si pe okazii o gramada de modele la 100 de lei.
×
×
  • Create New...