Jump to content

madalinnt

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

madalinnt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

22

Reputation

  1. Nu a mers ,dar imi pot baga p.U-la in toti copiii ma-tii dupa ce ti-o bag tie in anus mai intai. Mai panarama dracului dar tu cu mine ai vorbe de "baietas" doar ca sa te afli in treaba?Mirosi a mucegai,saracie si a teroarea din copilaria ta de la distanta.Asa te mai dai cocos aici si in realitate traversezi strada cand te ia unul in privire.
  2. Salut tuturor. Incerc sa accesez Icloud-ul fostei sotii(online de la PC),avand doar userul de Icloud(fara password) si acces la adresa de e-mail(deplin) .Exista vreo metoda de a reseta parola prin e-mail,fara a introduce numarul de telefon ?(Nu am acces la telefonul ei sa pot citi codul primit prin mesaj) .
  3. Ai sa ajungi o piz.da si tu la fel ca amica ta,sau ce iti este, iesi din casa si invata sa traiesti Gogule. Esti tampit rau ,nu gluma. Du-te la Acces Direct,ca acolo gasesti raspunsul !!! Acolo E °vEata° ta.
  4. Blitz Brigade pe Ipad
  5. Suntem colonie americana, obisnuiti-va cu ideea.Suntem prea mici pentru a face ceva impotriva.
  6. Gresit, vezi ca au pe 8 Aprilie °Internationala° chiar
  7. fusername MULTUMESC. Am luat legatura cu cei care au site-ul. Ideea este ca nu mai vand online, si-au deschis un magazin si in 24 de ore imi trimit pachetul sau banii.
  8. Kalashnikov mersi,am sa sun la OPC . Uita'te mai bine pe site ca nu sunt numai sule de cauciuc, sunt tot felul de produse afrodisiace,creme etc.Oricum la urmatoarea comanda(pe alt site) am sa imi comand si vreo 2 vibratoare ca sunt intr-adevar spectaculoase in pat alaturi de iubita,amanta,sotie .NU sunt bune pt astia care rup laba si asteapta conturi de pe brazzers[VA STITI VOI ].
  9. Am precizat ca le-am scris prin forma de contact de pe site. Le-am scris numele si ce am comandat si nu am primit un raspuns. Acum, da-i tu numele tau daca tot ti se pare ca nu a fost provocator
  10. Raspunsurile tale nu au nici o treaba cu intrebarea mea,scrii mult si prost,incerci sa pari °baiat° si tu dar nu e stilul tau. Ma provoci,dar nu am sa iti raspund provocarii.
  11. NU mi-am cumparat rochita daca asta te framanta mai frate !
  12. In urma cu o saptamana am facut ceva cumparaturi de pe ideesexy.com ,comanda(prin curier) trebuia sa ajunga in 3 zile lucratoare.Nu au nici un numar de telefon,doar o forma de contact pe site prin care le-am si scris ,dar fara sa primesc vreun raspuns.Avand in vedere ca momentan locuiesc intr-un oras din It,unde am facut si comanda, ce pot face pt a imi recupera banii? Thnx.
  13. Concluzia ta e eronata. Am vazut destui cu placa de argint la puscarie chiar daca era un sistem major de bruiaj al semnalului GSM.
  14. chiar asa rapid vorbeste sau e de la fumul meu?
  15. dupa ce o cumperi mergi la un birou de ala unde iti poti scoate copie la numere.Iti vor da numerele trecute in talonul masinii doar ca nu ai semnul INSPECTIEI pe spate si pleaca si tu noaptea din Belgia.Daca nu te opreste nimeni in Belgia pana iesi,ai avut noroc si nu mai trebuie sa o inscrii acasa.Asta pana strangi bani sa platesti timbrul de mediu din Romania. Eu asa am circulat vreun an prin Romania
×
×
  • Create New...