Jump to content

kerosen

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by kerosen

  1. Draga Lucian ( @sleed ), Din respect pentru comunitatea RST, da-mi voie sa clarific cateva aspecte: Nimeni nu a plagiat nimic. S-a intamplat exact ceea ce spune @aa7670. Am sters contul tau de pe WP si am vrut sa pastrez continutul. Strict pentru cititori. Din simpla comoditate (si nestiind ca te va afecta in felul acesta) nu am urmat procedura mai complicata prin care sa las numele tau. Ca si dovada ca exact asta s-a intamplat, se poate verifica AICI. Acelasi post scris si semnat de tine. Neschimbat. Te-am anuntat inca din Decembrie 2015 - Ianurie 2016 ca vom suspenda colaborarea din simplul motiv ca tu nu iti gasesti timp pentru CTF365. Ti-am zis la telefon ca vor veni colegi noi si ca o sa am nevoie de sloturile de email (pentru comunitate, emailurile le tinem la Google - 10 conturi - serviciu gratuit) Stergerea contului de email s-a intamplat zilele trecute. 2-3 luni erau suficiente ca sa-ti pui lucrurile la punct. Ce voi face in continuare: Voi sterge articolul de pe blog. Nu pentru ca tu m-ai acuzat de plagiat, dar pentru ca te-a deranjat atat de tare. Iti vei putea pastra contul de Enterprise pe care l-ai primit din partea echipei CTF365. Toate cele bune, Marius Corici P.S. Un backup din cand in cand la Inbox-ul de la CTF365 te-ar fi salvat de aceasta drama.
  2. Dupa cum stiti, CTF365 este o platforma de training pe securitate pentru industria IT cu focus pe profesionisti in securitate informatica, administratori de sistem si web developeri. Platforma implementeaza tehnici de gamificare pentru a mari viteza de invatare si imbunatatii rata de retentie. Ieri, 30 Septembrie a aparut o stire pe Gandul.info: CSAT decide ca Guvernul s? introduc? în ?coli preg?tirea obligatorie privind securitatea cibernetic? CTF365 este prima de acest fel nu numai din tara dar si din lume. Felul in care cuplam un laborator de pentest cu elemente de gamificare, face "one of the kind" la aceasta ora. Mai mult, pe paltforma am implementat "CTF365 Real Time Cyber Attacks Map" unde se pot urmari atacurile in timp real care se desfasoara pe paltforma noastra. Sunt curios daca careva din guvern, CSAT sau vreo institutie din 3 litere ne va cauta sa discute o posibila implementare a platformei pentru aceasta "pregatire obligatorie privind securitatea cibernetica". Toate cele bune.
  3. @ps-axl HackAdemy nu este strict pentru HaS. HackAdemy l-am creat pentru ca la nivel mondial nu exista platforma de elearning gratuita pe securitate. Ai Podcasturi, webcasturi si portaluri dar platforma gratuita de eLearning pe InfoSec nu exista. Daca tie ti se pare minor faptul ca ne-am gandit la asta, o echipa din Romania atunci ce sa zic... . HaS si HackAdemy nu sunt unite decat prin 2 probleme: Autori si cursurile pentru utilizarea HaS. In rest oricine care vrea sa-si tina cursuri de hacking live, o poate face pe HackAdemy.
  4. Am postat in Anunturi importante pentru ca cred ca este un anunt foarte important pentru comunitatea InfoSec. Avem 3 mari categorii: Hack a Server unde cursurile tinute acolo vor fi strans legate de platforma https://hackaserver.com PenTest unde oricine care are experienta in PenTesting/Security pot tine cursuri Show-Off Club care nu mai are nevoie de nicio descriere. Ideea este ca totul este live ca intro clasa de cursuri.
  5. Salutare, Fara a va retine prea mult, din 10 Octombrie deschidem HackAdemy. Platforma de eLearning pentru cursuri gratuite in domeniul securitatii. Anuntul oficial o sa-l facem pe blogul Hack a Server. Pana atunci, cei care vor se pot inscrie la http://hackademy.hackaserver.com/ Zi faina sa aveti, Marius
  6. Salutare RST-isti Printre feedback-ul primit, exista solicitari/sugestii de a organiza competitii CTF (Capture The Flag) folosind platforma Hack a Server. Fara a da detalii deocamdata, deja suntem in discutii cu unul dintre cele mai mari portaluri pe infosec care vor sa tina un CTF folosind platforma HaS. Iar noi acum vrem sa stim din partea impatimitilor de CTF ce ar trebui sa contina o astfel de paltforma si ce ar fi cel mai cool sa poata face. Cei care sutneti experti in CTF puteti sa luati legatura cu mine si in privat. Weekend fain sa aveti, Pentru cei care nu stiu ce inseamna Capture The Flag http://en.wikipedia.org/wiki/Capture_the_flag#Computer_security Marius P.S. Platforma CTFHaS va fi pusa gratutit la dispozitia ceonferintelor pe Infosec si in cadrul competitiilor universitare si inter-universitare.
  7. Ne pregatim de lansare Beta si mai mult, de lansare pe piata internationala. Ca sa facem o lansare buna, echipa Hack a Server are nevoie de ajutorul vostru, al membrilor RST Center. Ideea este ca avem nevoie de membri ale celor mai populare forumuri de hackeri dar, administratori de sistem, sau forumuri de dezvoltatori pentru aplicatii web. Daca sunteti membri pe forumuri care le-am specificat mai sus, puteti sa ne ajutati. Vrem sa facem un mesaj iar acest mesaj sa fie publicat pe cat mai multe forumuri. Un avantaj major ar fi daca cunoasteti administratori sau moderatori pe forumurile de specialitate. Pentru a evita o dubla postare (in cazul in care mai multi membri RST sunt si membri al altui forum), postul trebuie sa poarte o singura denumire, astfel incat cine il publica, prima oara sa poata sa caute daca nu cumva a mai fost publicat pe acel forum. Detalii asupra denumirii postului le vom face mai tarziu, imediat ce o sa avem varianta Beta up and running. Ce ziceti? Putem sa ne bazam pe ajutorul vostru? Echipa Hack a Server P.S. PM-urile sunt bine venite.
  8. Get Together Cluj a trecut. Ce-a scris presa, gasiti aici Hackerii s-au întâlnit la Cluj | Transilvania Live Ce concluzii am tras, gasiti aici Get Together – Cluj-Napoca city: How was it? Ce cred participantii? Astept pareri.
  9. Acum este oficial si pe blogul proiectului "Hack a Server". 8 Iunie Cluj-Napoca HackaServer Get Together Cluj-Napoca on June 8 2012 Aveti un formular pentru inscriere in articolul respectiv.
  10. @tex este un proiect international. Nu are nimic de-aface cu piata din Romania, exceptie fiind strict faptul ca suntem romani. Cat despre faptul ca am postat aici, chiar m-am gandit ca este important pentru comunitatea hackerilor acest proiect. Mai mult, am fost ajutati de multi useri pana la punctul asta lucru care l-am si mentionat intr-un interviu dat. http://www.todaysoftmag.com/pdf/TSM3.pdf pagina 41. Da, mi-as dori multi dintre cei de aici sa ajunga testeri pe viitoarea platforma, iar felul si nivelul la cere vrem sa facem platforma HaS (Hack a Server) nu am vazut deocamdata.
  11. @Flubber Multumim. Ideea platformei, dincolo de fun, si bani, este aceea de a educa si promova oamenii care vor sa devina adevarati pentesteri.
  12. @cifratorul Sa cautati motive pentru a nu va implica intr-un proict international facut cu suflet e ok, la fel cum ar fi ok, daca nu vreti sa o faceti, sa nici nu postati aici. Ca sa fie limpede. Nu se dau bani, dar in schimb cei care doresc sa scrie o pot face la fel ca noi: Cu suflet.
  13. @sandabot este un privilegiu. Daca erai Mikko Hypponen atunci era un job.
  14. Salutare, Am dat drumu la blogul pentru Hack a Server si acum avem nevoie de articole scrise in limba engleza. Subiectele care vrem sa le abordam tin de PenTesting. Daca iti place hacking-ul si vrei sa participi la echipa pentru blogul Hack a Server, PM cu descriere si motivatie. Obligatoriu limba engleza. Articolele vor fi scrise in engleza. Va asteptam Echipa HaS
  15. Deci dragii mei dragi. Nepoateeeeeeeee aka PingLord si restul: 1)Hack a Server - Get Together, se va tine in luna mai, de preferat spre sfarsitul lunii mai. 2) DefCamp, se va tine in perioada 6-8 septembrie la Grand Hotel Napoca ****, Cluj-Napoca - Cel mai mare centru de conferinte din Transilvania Restul detaliilor dupa ce terminam de pus la punct cu Andrei Avadanei, va anuntam. Andrei Avadanei a spus cei care sunteti din Cluj si vreti sa participati la Hack a Server, sa da-ti un PM catre el. Alte intrebari? Multam si zi faina sa aveti
  16. Ai un buton de Feedback. In curand o sa lansam si blogul care va contine si tutoriale. Data o sa o anuntam in curand. Va fi undeva in luna mai intr-o vineri sau sambata.
  17. ce-ar fi sa-mi dai tu un semn pe mess. ID kerrosen

  18. dude, ti-am lasat mesaj pe YM dar vad ca nu ai raspuns.

  19. Hahaha BitDefenderul mi-a blocat ic0de.org )))) Oricum merci @Paul4games
  20. @Vendetta Da, il stiu. Thx Hacking Forums Acestea sunt cele care eu le-am verificat azi prin amabilitatea lui Nytro. PlanetCreator's Security Te@m and Hackers Gr0up powered by SecurityTe@m LeetCoders The Ethical Hacker Network http://www.ryan1918.com/ SecuriTeam.com Yah-Kingz Th3 0uTl4wS r3Fug3 - Forum Gateway - Powered by DnP Firewall XtremeRoot Offensive Security Hacking | Coding | Development | Suck-o.com Enigma Group's Hacking Forum - Index Webmasters And Security Community Latest InfoSec Threat Research & News | TheSecurityBlog.com Critical Security.NET Astalavista - IT News and Security Community Evilzone - Hacking and Security Community - Index Binary Revolution Forums InterN0T - United Ethical Hackers Forums Darksat IT Security Forums hackerthreads.org • Index page Networking/Security Forums :: Computer Security Forum, Firewalls, Encryption, IDS, Linux, Windows, Hardware, Software. Daca mai cunasteti si altele, sunt binevenite.
  21. Salutare, As vrea sa fac o lista cu cele mai tari forumuri active/noi pe partea de Hacking si InfoSec. Ajutorul vostru este de apreciat. Marius
×
×
  • Create New...