Jump to content

seboo00111

Active Members
  • Posts

    692
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Recent Profile Visitors

3372 profile views

seboo00111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

76

Reputation

  1. Mare ti-e gradina ta Doamne https://speedcamanywhere.com/
  2. Aveti Element(Fostul Riot.im) la care puteti folosi matrix.org sau self-hosted. Matrix a avut o bresa asa ca probabil de asta s-a facut rebrand.Pentru ceva mai secure(imo) aveti jitsi(video calling,client linux, supporta xmpp/jabber, tot tacamu). Daca folositi Zoom/Discord nu spuneti la nimeni ca faceti infosec. Platforme de data mining unde se mai uita si chinezii. Worst-case pana si mastodon ar fii o varianta pentru ce-i care prefera un portal web tip twitter pe care il puteti tine pe un server. Bafta
  3. In opinia mea poti sa te incadrezi la denigrarea.(Chiar daca sora ta nu este o persoana publica) Daca te-ai consultat dpdv legal poti sa iei legatura cu staffu instagram si sa le explici situatia. Acum problema in sine e modu in care "ei" fac conturile: Sunt derivate dupa numele surorii tale? Cam asta al singuru motiv in care instagram te-ar putea ajuta sa inchizi conturile respective in mod ~automat.
  4. Nu mai exista problema cu ram pe ryzen de mai mult de 1 an.(vorbim de agisa microcodes) Consulta lista Qvl de la placa de baza ca sa verifici daca kit-u e testat sa functioneze.( https://www.msi.com/Motherboard/support/X470-GAMING-PRO#support-mem-14 ) Bagi ultimu bios, placutele cum iti zice in manual si vezi daca merge(stock tot in bios) Daca bagi cate 1 stick pe rand si le vede individual, inseamna ca e placa de baza.Incearca cu alte kit-uri, desi mai degraba e placa de baza. Fa-i garantie/retur/vandut
  5. SPOILER is the newest speculative attack affecting Intel's micro-architecture. Researchers out of the Worcester Polytechnic Institute and University of Lubeck discovered this new speculative attack dubbed SPOILER, Speculative Load Hazards Boost Rowhammer and Cache Attacks. Intel was notified of this issue a few months ago but no software/hardware fix appears ready yet, while the researchers claim there might not be an effective software solution available at least anytime soon -- and any mitigation would likely come at a performance cost, as we've seen with Spectre and Meltdown over the past year. AMD and ARM CPUs aren't believed to be impacted by SPOILER. In this work, we are the first to show that the dependency resolution logic that serves the speculative load can be ex-ploited to gain information about the physical page mappings. Microarchitectural side-channel attacks such as Rowhammer and cache attacks rely on the reverse engineering of the virtual-to-physical address mapping. We propose the SPOILER attack which exploits this leakage to speed up this reverse engineer-ing by a factor of 256. Then, we show how this can improve the Prime+Probe attack by a 4096 factor speed up of the eviction set search, even from sandboxed environments like JavaScript. Finally, we improve the Rowhammer attack by showing how SPOILER helps to conduct DRAM row conflicts deterministically with up to 100% chance, and by demonstrat-ing a double-sided Rowhammer attack with normal user’s privilege. The later is due to the possibility of detecting contiguous memory pages using the SPOILER leakage. The SPOILER Research Paper can be read here. SURSA: Phoronix
  6. M-am trezit ca nu mai merg majoritatea produselor Jetbrains dupa ultimul update. Pana acum foloseam ca si activator: insa dupa ultimul update, not anymore. Binaries sunt pentru Darwin,FreeBSD,Linux,NetBSD,OpenBSD si windows.Toate sunt suportate pentru x86,x64,arm.Cel din urma mai putin pentru darwin,openbsd si windows(obviously). L-am testat doar pentru Clion(2016.3.2) pe windows pentru ca eram pe windows cand am vazut ca am nevoie de o licenta noua.Personal mi-a trebuit sa pornesc firewall-u si sa rulez binaru' ca si admin ca sa mearga. Torrent magnet MEGA N-am pus pw pe arhiva pentru ca nu am crezut ca trebuie, daca pica link'u o sa-i fac re-upload cu parola. All credits: us.idea.lanyus.com , am facut acest thread doar pentru cei care nu stiau alternative. Cred ca era mai corespunzator sa fac thread-ul la link-uri utile, o'well.
  7. Nu m-as mira daca majoritatea din suma aia sunt sub "umbrela" lui (administratiei) Ciolos. Nu pot sa-l invinuiesc direct, sunt multe tentative asemanatoare in multe alte state UE (Probabil si in US dar nu stiu un exemplu concret), dar diferenta e ca lor le-o cam iese.Sa nu mai vorbim de faptul ca multe statele acelea se axeaza mai mult in ultilizarea/investirea in programe open-source.(Vazusem asta pana si la bulgari daca nu ma insel acum cateva luni)
  8. Literalmente zeci de articole pe acest subiect. Parerea mea personala este in felul urmator: daca o faci din curiozitate totul este ok, pasiunea o sa vina mai tarziu ,presupun ca nici tu nu stii inca exact daca acest domeniu te atrage sau nu. Daca insa o faci pentru bani / ai auzit din mass-media/prieteni ca se castiga etc. (adica nu o faci din pasiune), tot este ok, insa vei ajunge sa ai pe la ~35 de ani par alb in cap. Intrebarile de genu: ce limbaj, ce framework ( librarii) sa folosesc, etc. nu prea isi au rostul si o sa vezi ca se starnesc polemici aproape de fiecare data. Daca ai intrebari foloseste google intai de toate, daca nu esti sigur ca raspunsurile sunt autentice sau ai gasit contra-argumente, poti sa vii aici ca sa ceri "expertiza" altora. Nu ma intelege gresit, ce am zis mai sus ti-am zis-o cu intentii bune. O sa vezi daca prinzi vechime ca devine cam iritant sa vezi acelasi subiect rascolit din mormant in fiecare luna. Prima intrebare logica pe care ai trebuii sa ti-o pui este: ce vrei sa creezi/ ce lucru anume esti curios la cum functioneaza ,etc. Restul o sa vina de la sine prin interesul personal. Mult noroc.
  9. Uite cum sta treaba cu tinerii din UK care plang dupa UE: Singurele lor surse de informatii si educatie sunt Facebook 24/7 si outlet-uri media care toate sunt de stanga.Sa nu mai vorbim de faptul ca : ( si retineti argumentul asta, se aplica si in US daca nu in toate tarile din vest) mediul lor academic e plin cu profesori care toti sustin intr-o oarecare masura stanga. Sa nu mai vorbim ca din mediu lor academic au aparut tot felul de trend-uri canceroase precum feminismul ( al 3-lea val, feminismul inainte suportau cu totu' alte valori fata de astazi) si alte tampenii care in esenta distrug societatea.
  10. Am zis-o mai sus, pentru majoritatea sau chiar toate tarile din europa de est, UE este un lucru benefic. Problema apare dupa ce treci de media UE in termeni economici si trebuie sa intri in euro.
  11. Nu m-ai inteles. Si da, am fost la proteste. In Romania inca mai ai dreptu la a gandi, a luat decizii, a protesta. Stiu ca toata clasa politica e de cacat, e destul de evidenta treaba. Dar mereu rad la vorbe de genu: ba daca il dam pe asta jos sigur o sa vina unul mai bun. Inca odata, reforme si schimbari in "sistem" dureaza cel putin 10 ani, degeaba dai jos toti politicienii la rand daca intra inapoi tot oameni care-si iau dopamina din puterea politica. Nu am zis in nici un rand ca ma complac sau ca sunt de acord cu situatia in care suntem, dar in nici un fel nu m-as muta in vest doar pentru faptul ca imi umplu buzunarele mai repede. Inca odata, nu cred ca m-ai inteles. E vorba de a fi deschis informatiilor si de a folosi creierul in luarea unei decizii.Majoritatea romanilor iau de bine idei puse pe tava si doar voteaza asupra lor, fara a se gandi la consecinte.Asta e motivu principal pentru care au ajuns sa ne conduca oameni carora nu le pasa decat de putere. Si vorba de "a da toata clasa politica jos" nu exista.In primul rand ar aduce instabilitate, in al 2-lea rand nu exista oameni competenti care sa-i pui in loc, si o sa ne mai rada si toti " vecinii". Ce fel de oameni ai vrea sa pui in guvern? Indivizi precum Remus cernea? Hai sa fim seriosi.
  12. Se schimba in bine, dar oamenii trebuie sa inteleaga ca in vest nu e ca aici, e cu totu' alta mentalitate.Noi suntem obisnuiti ca orice decizie politica e spre rau.Romanii in loc sa se documenteze si sa foloseasca aia 2 neuroni mai degraba dau like sau share la un sentimentalist. Outlet-urile media promoveaza 95% dintre cazuri partea de stanga, oricine zice contrariu e strigat rasist si xenofob. La noi nu e chiar asa, inca mai avem oameni cu capu' pe umeri, si chiar daca ne plangem ca e vai nu stiu cata coruptie, si pe buna dreptate, daca compari multiple evenimente din est si din vest, o sa vezi ca e mare diferenta. La noi de bine de rau , daca urlam dupa politicieni se dau singuri jos, pentru ca e foame in ambele parti, si politicienii si oamenii de rand. Multi care au votat astfel au facut-o doar in ciuda ca sa fie strigati rasisti sau pana mea'. Mai aduci argumente cu tiganii si sirienii, frica de Ahmed cu bomba'n turban si te mai miri ba de ce pana mea as pleca din UE? Au zis ca vor sa iasa din UE de 10 ANI , chiar mai mult. Din moment ce oamenii au vazut ca nu se iau masuri pe bunul cetatenilor au facut referendum. Acum ei au un sistem legislativ mai democratic daca ma intrebi, poti sa faci o petitie online si la 200k signs ai o chestie oficiala. Englezii macar o fac, dar nemtii, vai de pana mea.Te baga in parnaie 1 saptamana ca faci un tweet cu o opinie impotrive imigrantilor.Se violeaza femei in strada de Anu' Nou si politia nu intervine de frica catalogarii ca find rasisti, alt raspuns il mai vezi ca fiind ca femeile sa nu se mai dastrabaleze si sa tina distanta de o mana intinsa. Ca a venit imigrantu' vietii si schimba el cutumele de sute de ani.A da, si ei au facut proteste MULT mai mari ca orice vezi in europa, 15-20k constant si chiar mai mari , mai ales in 2015. Credeti ca vorbesc din basme , cititi putin washington post, CNN, MSNBC, etc. Pur cancer
  13. Am dat destule argumente din care poti sa tragi singur concluzii ca nu poti sa repari chestiile astea nici in 30 de ani daca stai in UE. Ti se pare un act democratic ca sa intri in UE fara sa voteze un singur cetatean? Mai lasati in pana mea slabiciunea asta de a-i lasa pe altii sa gandeasca pentru voi.
×
×
  • Create New...