Jump to content

raze

Active Members
  • Posts

    132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by raze

  1. M-am gandit de ceva vreme sa-mi deschid un magazin online (haine, ceasuri etc.) si as dori sa va pun cateva intrebari :

    1. In primul rand, se merita sa fac investitia asta ? In opinia voastra, piata este suprasaturata ?

    2. De unde credeti ca ar fi mai bine sa cumpar produsele , din Dragon , Europa sau sa le comad de pe site-uri gen lightinthebox, tinydeal ( la comenzile din China stiu ca sunt probleme cu taxele vamele)

    3. Daca cineva a mai avut un astfel de site de vanzari, ati avut probleme cu expedierea coletelor ?

  2. M-am saturat de aceleasi thread-uri, cu aceleasi intrebari.... In primul rand , da un search inainte, a mai fost postat de 100 de ori intrebarea asta, in al doilea nu vad cu ce te deranjeaza pe tine in mod special, oricum mesajul ala e mai ,,batran ca tine" ...

  3. Creatina tata:))

    Off:esti plin de sfaturi bune :)) pai mai binen nici nu ma duc , iau direct steroizi :))

    On:te afecteaza pe termen lung + metabolismul anumitor persoane produce reactii ,,neplacute" daca ia suplimente

  4. Din ce am vazut in cateva thread-uri deschise , multi de aici merg la sala. Am citit ca nu ar fi indicat sa merg de la o anumita varsta , ca opreste cresterea in inaltime etc ( ceea ce nu mi se pare adevarat, probabil ca te afecteaza daca folosesti greutati mari( si apasa pe coloana) , nu mananci regulat , ca ar fi indicat sa mergi de la 20 de ani ). Totusi , vroiam sa va cer parerea , este indicat sa merg la sala ( am 17 ani ) ?.

    P.S: Nu are legatura cu forumul, dar am postat la off-topic.

  5. Daca mai gasesti pe undeva Allview Speed City SuperSlim, ia-o. Eu zic ca este cea mai buna alegere pana in 500 ron. Ai procesor dual core de 1.5, procesor grafic mali 400(iti duce ceva jocuri), 1GB RAM ddr3. De asemenea e rapida si in aproape un an de utilizare nu a fost nevoie de service sau alte tampenii. Bateria e bunicica si, per total in banii tai, e must buy.

    si ca autonomie ?

    LE: Ca sa nu deschid alt topic , un prieten mi-a recomandat tableta asta Ampe A78 - Rockchip 3066 ( + un mic review

    ). am fost sceptic la inceput ( nu am incredere in ,,chinezarii" ) , insa dupa ce am urmarit mai multe review-uri , aproapre ca ma convins sa o achizitionez. Vroiam sa cer parerea aici pe forum, poate cineva a mai avut un astfel de model ?
  6. Doresc sa imi cumpar o tableta , insa nu vreau sa arunc cu banii pe geam , deoarece apar modele noi la cateva luni . Vreau sa dau pe ea pana in 500 (600) de lei , insa nu doresc sa o cumpar pentru jocuri ( mai mult pentru navigare pe net , sa vizionez un film, sa citesc o carte etc. ) . M-am oprit asupra modelelor low-cost romanesti , insa pe net sunt o multime de pareri impartite, unii le critica , alti spun ca sunt multumiti de raportul calitate/pret ( Tablete ieftine Pret Sub 500 online - eMAG.ro ) . Poate vreunul dintre voi a cumparat o tableta de acest gen low-cost ,sa imi spune-ti cum se misca ,sau daca aveti vre-o parere in mod special .

  7. @raze, nu face zgomot foarte mare, as putea zice chiar silentios, temperatura o reduce considerabil. Are si neon albastru, deci arata bine. Si oricum, la aia 22 de lei , nici n-ai pentru ce te risca.

    Si ca un apropo, inainte de a va cumpara cooler, ganditi-va ca problema poate sa fie de la praf. Mie mi se incingea foarte tare laptop-ul si mi-am cumparat coolerpad, dar dupa, curatandu-l de praf, am vazut ca mergea foarte bine si fara coolerpad. Praful este un factor foarte important in incalzirea laptop-ului.

    Ok, mersi. Sincer, nu l-am curatat de praf de cand l-am luat , adica de vreo 8 luni ... deci s-ar putea sa fie si asta o problema.

  8. @Syntax Da am gaurele de aerisire pe spatele lui.

    @GarryOne Cum este zgomotul, acceptabil ? Ti-a scazut temperatura la laptop ?

    @Oust Ai incercat cum pe vreunul ?

    Pe mine ma intereseaza ceva care sa tina si sa mearga bine , adica sa nu fie dintr-un material care sa se strice imediat . Am spus 100 de lei ca pret relativ , sunt dispus sa dau si mai mult pe el . Multumesc pentru opinii .

  9. Pt ca nu stiu :). Decat sa faci offtopic , mai bine taci. Spre deosebire de enel, la CEZ trebuie sa le virezi bani intr-un cont bancar , si nu stiu cum draq sa fac asta . Am cautat pe net, insa nu sunt pe deplin sigur, si de aceea am pus intrebarea aici .

  10. As dori sa va intreb , cum se pot efectua platile online pentru facturile de la cez. M-a rugat cineva sa ii platesc 2 facturii, insa nu prea am mai facut asta pana acuma . Daca esti cineva bun sa imi explice cum.

  11. Da, s-ar putea sa nu ai driverele instalate corect s-au sa se fi dus placa de la el. Ai putea sa ii faci un update la softul de la telefon, asta in caz ca calc iti detecteaza telefonul.

    ( si eu am patit la fel, a ramas blocat in fast mode dupa ce am pus un custom rom , si dupa multe incercari de ai pune softul original, l-am dus la reparat si am aflat defapt ca i sa dus placa )

  12. Am un laptop asus,l-am primit acum 4 ani cadou, si il mai folosesc din cand in cand . Ideea e ca ,mai nou, in momentul cand il pornesc face un zgmot ciudat ( cred ca e ventilatorul de vina, nu stiu, se supraincalzeste ) , sta vre.o 10 secunde si se opreste .Deci nu stiu sa explic prea bine, nu ma pricep deloc la partea hardware. Stiti cumva ce are si daca se merita sa-l repar. Pana acuma si-a facut bine treaba saracu' :). In plus , nu ii mai pot inchide capacul .

×
×
  • Create New...