Jump to content

spider

Active Members
  • Posts

    1396
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    98

Posts posted by spider

  1. Bună! lucrez în colaborare cu LAPD și te pot ajuta să-ți sparg contul de instagram, onorariul este de 1k $, plata înainte +o bere la toți cei care au postat aici.  

                                                                                                                                                                                                                                                                                      /s

  2. Locatia din care incerc sa-mi accesez calc de acasa cred ca are vreun port inchis (la care nu am acces), imi tine conexiunea cu RDP blocata, nu ma pot conecta.

    anydesk, teamviewer, merg fara probleme, chestia e ca au inceput sa-mi inchida si astia conexiunea, vor sa ma abonez ca sa le mai pot folosi. .. am primit un popup ca am folosit anydesk > 70 ori si vor licenta.

    @Cril ultraviewer vad ca la fel, e cu bani.. 

    @Massaro rust ar fi fost bun dar nu-mi genereaza id-ul si parola cu care sa ma pot conecta.

    @aelius merge foarte greu si oricum trebuie sa fie cineva la pc ca sa dea accept..

    @dimss ambele sunt cu bani, caut ceva free.

    @Nytro e pcul personal, poate fi oricum accesul, doar sa ma pot conecta la el.

     

    Altceva similar anydesk sau tw, dar sa fie free? 😒

     

  3. Quote

    Primul proces din Romania cu tema „Deep Fake” a fost judecat la o instanță din județul Giurgiu. O elevă a fost obligată să achite o sumă importantă pentru că și-a bătut joc de un coleg de clasă.

     O minoră a modificat un clip explicit, adăugând fața unui coleg de clasă, clip ce l-a încărcat ulterior pe Youtube și l-a distribuit în clasă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.

    Minora a fost obligată de instanță să achite 5.000 de lei daune morale reciproce.

    „Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea formulată... Obligă pârâţii la plata sumei de 5000 de lei, cu titlu de daune morale (răspundere civilă delictuală a părintelui pentru fapta ilicită a minorului). Respinge în rest acţiunea. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâţii-reclamanţi. Obligă reclamanţii-pârâţi la plata sumei de 5.000 de lei către pârâţii-reclamanţi în calitate de reprezentanţi legali ai minorei, cu titlu de daune morale (răspundere civilă delictuală a părintelui pentru fapta ilicită a minorului). Respinge în rest cererea. Dispune compensarea cheltuielilor de judecată. Cu drept de apel, în termen de 30 de zile de la data comunicării. Cererea se va depune la Judecătoria Giurgiu”, se arată pe site-ul Judecătoriei Giurgiu.

     

  4. Quote

    "Achim a fost prezent la înmormântarea mafiotului, fiind printre cei care au purtat sicriul pe umeri (luptători de K1 - inclusiv Atodiresei - şi mafioţi de primă mână din România, cum ar fi membrii clanului Corduneanu de la Iaşi, Seif de la București, Titel Crăcănatu de la Brăila şi Beinur Nuredin de la Constanţa)."

     

    Pe astia de ce plm nu ii aresteaza nimeni?

     

    UTJHKOL.png

×
×
  • Create New...