Jump to content

spider

Active Members
 • Content Count

  1234
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  57

spider last won the day on October 21

spider had the most liked content!

Community Reputation

912 Excellent

6 Followers

About spider

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

5404 profile views
 1. Instaleaza-ti mIRC, apoi intra aici: irc://irc.filelist.ro:6667/filelist
 2. Posted January 20, 2014 mare idiot esti ;(
 3. Daca vroiai sa le inchizi gura, explicai intr-o maniera profi ce te-a intrebat mai sus c3m3d3, sa fi venit si cu rezolvarea "vulnerabilitatii" respective, nu sa te iei in gura cu ei, ca o baba-n coltu' blocului. Cu aroganta nu faci nimic fara un background solid in spate, acum te vor lua toti la poola.
 4. Exact cum ziceam, te tine pe langa ea ptr suportul ce i-l oferi. Daca sunteti de 8 ani, dc nu v-ati casatorit pana acum? zici ca ai fost primul din viata ei, iar acum a gasit pe altcineva, slabe sanse sa mai salvezi relatia, iar din cate vad, te agati obsesiv de ea, sa o controlezi la calculator, etc, nu sunt semne ok. Te agati ca un disperat si nu e bine, tu crezi ca faci ceva ok dar mai rau o rascolesti.. Daca ea nu te mai vrea si nu mai simte acel ceva pentru tine, nu te mai iubeste/ doreste, [daca zici ca doarme pe canepea], tu ce plm tot insisti atat? ti-a luat mintile o pizda? Ea si-o trage cu altu si tu mori in curu ei, ce barbat esti cois ?
 5. bA ce mincinos esti oricum, il invoc pe @jreister
 6. Normal ca te inseala, te-a luat de papagal si a gasit pe altu de o fute mai bine, dar de tine se simte atasata ca suport moral, sprijin material, stie ca-i vei fi aproape la greu, si pe ce se mai bazeaza relatia voastra. Un futai bun spulbera tot.. incearca sa i-o tragi ca la ultima parasuta, si o sa vezi pe urma efectul. Majoritatea pisdelor gandesc total diferit fata de ce-ti imaginezi tu ca ar arata o relatie ideala.
×
×
 • Create New...