Jump to content

bruttus139

Active Members
  • Posts

    277
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by bruttus139

  1. Trebuia sa specific. Parola de administrare . As fi evitat comentariile cu injuraturi . Imi cer scuze celor deranjati .

    1. Multumesc pentru sugestii . Revin dupa ce incerc cu vulnerabilitatile si revin cu un rezultat.

    2. As avea de ajutor cu un handshake. De cand a disparut https://gpuhash.com/ nu mai stiu unde sa apelez.

    Tip: WPA2-PSK

    Handshake: Zippyshare.com - Bea.cap

    SSID: "Bea"

    Tie iti fac un bine,dar la restul le dau ceva pe unde maninca,daca tot iau ban,cel putin nu mai pierd timpul pe aici cu tori prostii si mucosii de 12 ani care se cred zmei si sint vai de mama lor de tarani basiti.

    Bai moderatorii,dati-mi ma ban in pula mea ca sa stim o treaba.Lasati toti mucosii sa injure si pe mine ma ardeti la orice cuvint.Ma pis pe asa ceva,stau la mine pe forum si nu mai ma doare capul.Cine vrea sa invete sa sparga parole wifi si multe altele este liber sa ne viziteze.

    La mine pe forum se invata nu se umfla coaiele mucosilor,si la prima injuratura se da ban permanent.Adios,este ultima vizita.

  2. Sa ma cac eu in limba romana si in gura la astia care ma injura,uite asa na,va place.Mai tolomacilor,eu citesc titlul,si atit,nu se face referire la parola routerului pentru accesul interfetei,asa ca sa ma sugeti astia care injurati ca prostii pe aici.

    @misefilfaie asa este tata,traiti intr-o tara de bezmetici,dar nu toti sint asa de dobitoci,doar unii care au lasat oile pe cimp si isi fac de cap cu calculatorul,cica le-a luat tacsu leptop sa fie si ei oraseni sa nu rida lumea de ei,si sub cureaua de la ceas sta jegul de o palma,iar cind tasteaza le cade ciulinii pe tastatura,vai mama lor de tarani prosti.

    Daca e vorba de parola interfetei web este simplu,cauti modelul pe gogu,si vezi ca iti da parola si userul default la toate modelele,asta daca nu a schimbat ceva ala cu routerul,dar daca cineva ia intrat in retea prin wifi cred ca este destul de taran ca sa stia asa ceva.

    Mucosii astia cu injuraturile,ba daca nu stiti de gluma,si veniti pe aici doar ca sa jigniti,sa va fut mamele la toti.

  3. Sa ma cac eu in limba romana si in gura la astia care ma injura,uite asa na,va place.Mai tolomacilor,eu citesc titlul,si atit,nu se face referire la parola routerului pentru accesul interfetei,asa ca sa ma sugeti astia care injurati ca prostii pe aici.

    @misefilfaie asa este tata,traiti intr-o tara de bezmetici,dar nu toti sint asa de dobitoci,doar unii care au lasat oile pe cimp si isi fac de cap cu calculatorul,cica le-a luat tacsu leptop sa fie si ei oraseni sa nu rida lumea de ei,si sub cureaua de la ceas sta jegul de o palma,iar cind tasteaza le cade ciulinii pe tastatura,vai mama lor de tarani prosti.

    Daca e vorba de parola interfetei web este simplu,cauti modelul pe gogu,si vezi ca iti da parola si userul default la toate modelele,asta daca nu a schimbat ceva ala cu routerul,dar daca cineva ia intrat in retea prin wifi cred ca este destul de taran ca sa stia asa ceva.

    Mucosii astia cu injuraturile,ba daca nu stiti de gluma,si veniti pe aici doar ca sa jigniti,sa va fut mamele la toti.

  4. Chiar ca caca pishu,ca ala ca cind te vad ma fac ca carameaua.Auzi bre,matale esti dus sau ?Pai daca esti conectat la router,ce pusca haiducului mai vrei sa spargi?Titlul zice de parola wifi a routerului,asa,si ce parola mai vrei sa spargi?

    Oi doamne,numai traznai imi imi trec prin cap ,,poti so sugi fara so uzi?".....asta e asa la sto' nu este adresata nimanui.

  5. Adaptorul wifi este la fel de important ca si antena. Degeaba ti-ai cumparat o antena beton daca nu ai adaptor wifi care sa administreze bine semnalul primit. Puteau sa iti fabrici tu propria antena, sau daca nu cautai pe okazii una buna la mana a doua si ieftina.

    @bruttus139 - fi mai ingaduitor cu oamenii, nimeni nu ti-a vorbit urat

    Mai ingaduitor?poate tu interpretezi gluma ca rautate,si inca nu ti-ai dat seama.Banuiesc ca si propozitia asta suna aiurea dar na,nu scriu romane de dragoste,repede si cit mai la obiect ca mai am si alte treburi.Daca asta este rautate,e un topic pe aici pe unde si-a bagat unul pula si in morti si in tot ce-a gasit si nu la luat nimeni in seama,asa ca ....

    Acum sa trecem la antene....orice placa wifi normala cu putere de maxim 100mw poate ajunge la un cistig de 25...30 db numai cu antena exterioara de calitate,asta o pot proba nu este o afirmatie gratuita,si mai pot demonstra,ca o placa normala cu o antena buna se ridica la calitatea unei Alfa de 1w fara probleme.

    Pe unde am mai scris acum citiva ani,era pe vremea cind inca nu exista Alfa si nici adaptoare de putere,eu aveam pe o placa minipci ipw3945 un cistig masurat cu Netstumbler de vreo 27db.

    ete poza,dar e mai recenta un pic...

    23hm5gg.jpg

  6. Ori vrei bun sa faci treaba,ori cuplezi antena la placa wifi care o ai in dotare,ori nu mai cere ca suna aiurea,lucru bun,ieftin,si mai cum vrei.....hai in serios acuma,crezi ca vei gasi?

    Mai bine iti faceai antena tu, si gratis,si cu banii aia mai puneai si iti cumparai cel putin un adaptor Alfa de 1w,sau un L-Link de 2w.

    Nu fac misto de tine dar zau,e ca si cum ai vrea ,,femeie tinara,model,cu bani,si sa faca curat in casa,sa coasa,sa gateasca,sa mearga la munca,si sa fie curva in pat"

  7. Eh,nu vorbesc de lucruri sfinte,.....,,cable modem" ...am cablu in scara lasat de companie,scanez,gasesc certificate piratate,le clonez,si impart eu din Madrid cu ala din Valencia acelasi contract,sau eventual fac schimb cu ala din america Latina care este pe aceeasi companie.Folosesc un modem neutru Motorola.Certificatul meu de securitate,sau cum se numeste in RO,este identic cu al unui client real,si eu am datele lui,nu si numar de telefon,ma refer doar la transfer date.

    Nu am de gind sa deschid un astfel de subiect pe un forum romanesc,asa ca pentru detalii PM,dar mai bine nu,pot pune niste linkuri in spaniola si cine vrea si pricepe ok,cine nu,...chiar nu sint interesat sa-l bag in lumea asta.

    ,,cable modem" spune tot,restul este google pur si dur.

  8. Cind vreti ajutor,dati detalii clare,si veti primi raspunsuri pe masura,altfel puteti folosi google,mama omida,sau globul de cristal.Eu sincer nu cred ca exista modem 3G,dar poate este din cauza ca aici nu se gaseste asa ceva,si de aici trec mai departe,daca ai modem in 2,4 Ghz si vrei ca sa mearga in 3G,atunci nici o sansa.

    Nu confundati stickul 3G cu modemul statie in 2,4Ghz care lucreaza impreuna,dar fiecare separat,adica stickul face de ,,cablu" si modemul de restul.

  9. Internetul ala prin stick este similar cu telefonul mobil,singura diferenta ca telefonul transmite ,,voce" si stickul date.SIM-ul din stick contine informatii referitoare la client si contractul pe care il are cu compania de internet,nimic altceva,restul se produce in centrala telefonica,sau server daca va place mai mult termenul.

    Daca reusiti sa clonati sau sa schimbati certificatul de securitate poate obtineti mai mult dar cineva va plati ce consumati voi cu siguranta.

    Mai simplu spus ce vreti voi nu se poate.

  10. Un calculator obisnuit cu aircrack incearca vreo 400 de parole pe secunda.

    O parola de 10 caractere,are nevoie ca sa fie scoasa de:

    10x10=A

    Ax10=B

    Bx10=C

    Cx10=D

    .........

    .......

    10x10=

    100x10=

    1000x10=

    10.000x10=

    100.000x10=

    1.000.000x10=

    10.000.000x10=

    100.000.000x10=

    1000.000.000x10=

    10.000.000.000x10=100.000.000.000

    Daca aircrack probeaza 400 de cuvinte pe secunda,inseamna ca probeaza 24.000 de cuvinte pe minut,adica 1.440.000 pe ora,adica 34.560.000 pe zi.

    -in 10 zile se probeaza 340.560.000

    -in 20 zile se probeaza 691.200.000

    -in 30 zile................. 1.036.800.000

    Din acest calcul reiese ca o parola cu 10 caractere are nevoie de vreo 7...8 luni pentru a fi scoasa.

    Imaginati-va ce inseamna o parola cu 11,12,13,sau mai multe caractere.

    Imaginati-va ce inseamna o parola care contine litere dintr-un alfabet pe care nu il cunoasteti.

    Daca parola care contine 10 caractere, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0 are nevoie de citeva luni,ce se intimpla cind mai apare si a,b,c,d,e,f,g,h,i.j.k.l.m,n,o,p,r,s,t,u,v,x,y,z,q,w,?

  11. Tot citesc pe forum despre handshake,dictionare,si alte moduri,si nu pot decit sa ma repet.

    1-parolele WEP se sparg 100% fara artificii,cu orice sistem

    2-parolele WPA si WPA2 se sparg 100% doar cu Reaver sau orice alt program care lucreaza cu Reaver,gen Goyscript,Inflator,etc.

    3-pentru a sparge WPA sau WPA2 pe baza de dictionar,sau brute-force,este nevoie de un dictionar de cuvinte CARE ARE PAROLA REALA IN EL(oare exista vreunul?)

    Parerea mea proprie este ca nu se merita sa incercati sa spargeti o parola pe baza de dictionar,decit daca doriti sa invatati cum functioneaza sistemul asta,oricum,aveti sanse 0,000000000001% sa obtineti ceva.

    Este adevarat ca exista generatoare de cuvinte,pentru a face un dictionar,dar tot asa este adevarat ca o parola poate fi atit de complexa incit sa nu o aveti in dictionar.

    Exemplu de parola care poate sa nu apara intr-un dictionar....

    x ª \ [

    ...aceasta parola este formata din 8 caractere,dintre care 3 sint pauza(shift) dar pot pune una de 64 caractere care sa cuprinda litere chinezesti,semne de punctuatie,cuvinte nemtesti,italiene,frantuzesti,etc,toate in aceeasi parola,sau ca sa ma fac mai bine inteles pot pune o parola de genul IoNpunct.,labagica/ si pe asta o puteti gasi cu aircrack in citeva zeci de ani cu un calculator super performant,adica ceva ce nu se vinde in magazine.

  12. cum conectez cablu de la antena la calculator? e vreun adaptor sau ceva de genu? sau numai prin modem/router?

    Fiecare cablu,fiecare placa de retea,fiecare calculator,fiecare antena,au niste caracteristici unice,si ca sa primesti raspuns la intrebarea ta trebuie sa oferi informatii despre toate astea,altfel nimeni nu va ghici ce ai tu nevoie.

    In plus,daca te apuci de treaba si nu stii ce faci,risti sa arzi ori placa de retea,ori adaptorul wireless,sau sa nu iti functioneze bine,ori deloc.

    Fa poze la antena,la placa de retea,eventual la mufele fiecaruia,si la final cautam o solutie.

    Nu te obosi sa pui linkuri spre alte pagini cu poze care crezi ca ar fi ce ai tu,astea nu ajuta cu nimic,si nimeni nu pierde timp sa caute informatii pe internet,munceste putin si fa pozele direct pe aparatura ta,in felul asta nu risti sa strici nimic.

    In afara de asta,mai trebuie sa ne spui si ce anume vrei sa faci cu sistemul respectiv,unde il folosesti,unde locuiesti (nu ma refer la adresa,ci la zona,munti,dealuri,intr-un cartier cu multe blocuri,etc) si in ce masura receptionezi in acest moment retele wifi,ca sa intelegem daca ce vrei sa faci este viabil sau nu.

  13. @bruttus,pana la urma care e un loc de unde sa cumperi produse si sa fi sigur ca sunt cele originale?(Aici in Spania ma refer)

    Am cumparat de la ' wifi online',de la 'La Factoria' 'Mas wifi' de pe siteuri recomandate pe siteul zero13,produse de sute de euro in timp bineinteles,pentru prieteni si pentru ca am un hobby ,asa cum ai tu pescuitul :P .Pot sa zic ca doar 2-3 comenzi am fost nevoit sa le trimit retur.Acum 2 -3 ani am intrebat de o antena dar nu am mia cumparat-o pentru ca m-am mutat intr-o locatie unde aveam net prin Telefonica de la proprietar,inclus in chirie,insa am trimis citeva mailuri sa explic situatia.

    In ceea ce priveste adaptorul L-Link 2w cu rtl 8187l de 30 dB clar ca este o mare diferenta, insa ''Nuevo L-LINK 2W REALTEK 8187L + 2 antenas omnidireccionales 7dBi'' nu este disponibil de moment.Poate ne spui tu unde il pot gasi,pentru ca si aici in Spania sunt o gramada de magazine online neseriose.

    :o

    ''@diximen,face un comentariu cu subinteles,dupa care da un link in care el arata ca ia uite ce scula imi iau eu si nu cumpar de la voi profitorilor...''

    Nici vorba de asa ceva, pune un linck de unde sa pot sa cumpar de la voi daca am nevoie,nu e o problema decit sa le facem pula mare la Spanioli.:))

    Sper sa fiu inteles corect cu ceea ce am scris.

    Eu cumpar de la magazin,nu online.

  14. bruttus139 esti simpatic. adevarat aici in RO suntem cam retarzi in comportament . nu stim decat sa traim dupa principii total nesanatoase ,ne alegem mereu conducatori slabi etc. suntem condamnati la saracie dar ne si dam mari . in alta ordine de idei e prima data cand intru pe acest forum si chiar am ce invata de aici.

    ilie31,numai faptul ca ai facut interpretarea asta si da mult de gindit,dar probabil ca nu intelegi,oricum,mesajul meu nu era nici pentru tine nici pentru oricine,nu generalizam,este pentru cine lucreaza cu si pentru ,,public" si sa lovit ca si mine de prosti,aroganti,nesimtiti,etc,dar asta nu inseamna ca toata lumea este la fel,doar ca nu toti au ocazia sa vada asa ceva,si poate altii nu vor sa comenteze astfel de chestii chiar daca se lovesc de indivizi din astia.

    Daca tu intelegi cum merg treburile foarte bine,eu in schimb ma lovesc de tot felul de tarani basiti,si cind zic romani o fac pentru ca traiesc intr-o tara straina si ma lovesc zilnic de romani,nu pentru ca nu ar fi alte natii care sint mai rau ca noi,dar aia nu ma intereseaza,ai nostri insa aveam mai multe pretentii pentru ca stiu ca sintem un popor inteligent,doar rau educat.

    Vine unul numit florin59 parca,user si aici,cica are 60 de ani,imi cere un soft,il descarca dupa forumul meu,dupa care imi cere parola ca sa dezarhiveze .rar si dupa ce i-o dau,imi scrie pe forum ca el nu are nevoie de pompe de injectie,el vrea sa foloseasca softul in cauza,dar boul pulii de unde sa stie ca www........com este parola,ca masa la intarcat cu cacat,el a dat click pe link in loc sa-l foloseasca ca parola,asa ca poti sa-ti dai seama cit de taran este boul pulii si citi altii mai sint ca el.

    Tu,faci un comentariu fara sa stii sau sa intelegi despre ce este vorba,este adevarat ca se poate interpreta,numai ca daca tu vezi un magar si-i zici cal,asta nu este vina mea,asa ca cel mai bine ar fi sa nu mai faci comentarii gratuite daca nu te afecteaza direct,adica daca nu fac referire la userul ilie31,pentru ca nu faci decit sa te bagi unde nu ai nici-o treaba.

    CUM SINTEM NOI ROMANII in general,vazut din afara?asasini,cersetori,violatori,prosti,tarani,tigani,etc,dar nu toata lumea este la fel,mai rau sint astia straini ca noi,doar ca pe noi ca romani nu ne intereseaza,noi vorbim doar despre natia noastra.

    @diximen,face un comentariu cu subinteles,dupa care da un link in care el arata ca ia uite ce scula imi iau eu si nu cumpar de la voi profitorilor......si din ce a pus el acolo denota foarte clar ca nu are idee de multe,dar nu ma cert cu el aici ca nu are rost,pentru ca in realitate acel adaptor L-Link de care vorbesc eu si pentru care pun mina in foc este L-Link de 2 w cu chip rtl 8187L nu cu chipul pe care il publica el RT 3072,dupa care,peste citeva zile va veni aici si va spune ca eu sint un mincinos ca adaptorul ala nu face doi bani,dar nu vede ca are alt chip si ca ala nu face doi bani pentru spart parole.

    Mai vreti sa ne luam in gura?...pai daca vorbim de tehnica,vorbim despre fiecare punct si litera conteaza,si in cazul asta restul comentariilor sint de prisos.Daca ati sti despre vreun limbaj de programare,ati sti ca si o pauza intr-un script conteaza,asa ca diferenta dintre RT si rtl este imensa,iar dintre 3072 si 8187 la fel.

    Daca va afectat comentariul meu,...................................chiar nu ma intereseaza,scriu pentru ca nu am ce face,si imi descarc nervii,dar in subconstient sint convins ca vorbesc cu morile de vint,si cum nu traiesc cu voi,si nici nu am nevoie de vreunul dintre voi,imi este indiferent de comentariile voastre.

  15. 26,61 + 5,58 IVA =32,19

    Transportul mai sint vreo 6 eur minim,si daca nu merge cind il trimiti inapoi mai dai 6 eur.

    Cit ai mai dat sau vei da pe telefoane ca sa-l comanzi sau ca sa te certi cu ei ca nu merge,mai aduna si vezi cam ce iese.

    In alta ordine de idei,dupa ce il cumperi,sa vii si sa faci scandal ca te-a mintit bruttus findca porcaria aia care zice ca ai comandat-o nu este L-Link 2w cu rtl 8187

    Si acum hai sa iti fac un scenariu,sau hai sa iti povestesc o istorie:

    In decursul anilor,am mai trimis astfel de aparate si altora,acum vreo 2 ani si tu cereai,doar ca nu cumparai,si oamenii le-au primit bine merci,le-au pus la calculator,dupa care au scris pe forumuri ca i-am mintit.

    Ce se intimpla de fapt,de ce am renuntat si prefer sa ajut doar persoanele din Madrid?

    Pai la prostii din Madrid le fac schita si le explic ca aparatele astea doar fut in cur nu dau si muie.

    Multi le-au cumparat crezind ca aparatele astea sint ca modemurile lor de acasa si daca le baga la calculator o sa intre internetul singur,cu toate ca exista forumuri si materiale girla care explica ca aparatele sint pentru putere si pentru spart parole,ei asteptau sa le sparga aparatul singur.

    Au mai fost unii care care m-au intrebat de ce nu prinde internet cu adaptorul,ca ei au facut exact dupa manualele mele si nu prinde dom'le,dar cind au cumparat au uitat sa specifice ca ei traiesc intr-un sat in care cainii au disparut de foame,adica ori au parasit satul,ori i-au mincat satenii de foame,si de internet wireless nici vorba ca nu se auzise pe acolo,asa ca ce sa prinda,vrabii?

    As mai putea sa scriu o carte cu dobitoci cu 7 clase care nu stiu nici sa scrie in limba romana dar vor sa fie hackeri peste noapte,dar ce rost are?

    In rest toate bune si la locul lor,imi vad de viata,las prostii sa se agite,ajut baietii cu doxa,si in timpul liber beau whisky ca sint spirtar.

  16. e simplu u0m3,folosesti ettercap si vezi si ce vorbeste pe messenger,si la ce pagini sa conectat,si ce user are,si ce parola are,si ce maninca la masa de seara,inclusiv poti sa-i modifici pagina pe care o vede,si in loc de poza cu base limbistul sa vezi pe udrea curista,adica sa-i schimbi pozele la care se uita pe un ziar online

×
×
  • Create New...