Jump to content

ENCODED

Active Members
  • Posts

    1613
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by ENCODED

  1. On 12/18/2020 at 10:30 AM, Nytro said:

    Mai bine iei un laptop care sa nu necesite upgrade cativa ani buni si ai rezolvat problema. Eu ma uitam la asta: https://www.emag.ro/laptop-gaming-lenovo-legion-7-15imhg05-cu-procesor-intelr-coretm-i9-10980hk-15-6-full-hd-ips-32gb-1tb-ssd-1tb-ssd-nvidiar-geforcer-rtx-2080-super-max-q-8gb-freedos-slate-grey-81yu0027rm/pd/DNDP03MBM/ dar mi-au reparat la service "batranelul" care are cam aceleasi specificatii (bine, cat de cat) ca al tau si mai merge 1-2 ani. :D 

    Notebook pentru cei care n`au ce face cu banii ... :) Nu inteleg pentru ce ai avea nevoie de atata putere iar daca ai nevoie neaparat de atata putere , iti iei un desktop :)

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  2. DreamHack Open- Raffle

    DreamHack, working with EIZO, HyperX, Razer, and NEEDforSEAT are proud to announce a raffle of epic proportions for fans of CS:GO Watching DreamHack Open Cluj-Napoca! Entering is easy and the possible rewards are awesome!

    To enter, follow DreamHackOpen on twitter and follow the simple instructions below! Be sure to follow all our partners' social media platforms to increase your chances to win!

    Best of luck and be sure to tune into Twitch to catch all the action at DreamHack Open Cluj-Napoca 2015, kicking off on October 28th!

    3081986-Raffle_BackPlate_v02-660.png

    SUCCES ;)

  3. @Nemessis True story BRO... Inca ma uit in urma si vad ca nu s`a schimbat nimic de atunci si pana acum (dupa 2008)... Insa intrebarea principala este: Cum aflau toti de acest mic forum ( asa cum era la vremea aia ) daca nu se intamplau anumite lucruri "black" cu care toti ne mandream si care nu le faceam pentru un beneficiu material ci doar pentru notorietatea de a arata ca si noi putem ?

    S`au dus vremurile bune ... probabil ca multi gandesc altfel acum cand viata e mult mai tehnologizata , lenea e mare dar cu toate astea posibilitatea de a dobandi cunostinte noi este total diferita fata de ce era atunci ... Dar ... din pacate multi nu au trait ambele vremuri pentru a face o comparatie intre cele "2 lumi paralele" ... si DA , tot ce am facut acel grup restrans de oameni a dus la dezvoltarea business-ului de securitate si programare din Romania ... Lumea nu ne mai stia doar de carderi (hoti) ci de un potential pericol ... de un cumul de cunostinte care putea oricand sa faca diferente informatice intre noi si alte state ... si care a deschis ochii multor corporatii mari care au inceput sa dezvolte echipele de securitate informatica si chiar sa recruteze Romani pentru acest lucru ... As vrea sa mai scriu, ar mai fi multe de spus care vor veni in contradictoriu cu multi de aici ... dar ... viata nu se traieste doar prin ochii tai ci trebuie sa o traiesti si prin ochii celorlalti ...

    Sa ne continuam ziua ...

  4. Nu mai vorbiti prostii cu scos bateria si cu kkt`uri daca nu va pricepeti ... Trebuie sa trimiti un mail la fabricant ( sau sa vb cu cel care ti`a vandut DVR-ul ) si ei iti vor da o parola MASTER cu care vei putea accesa DVR`ul si ii poti modifica setarile ... ( Aceasta parola este in functie de ce ora este afisata pe DVR si se modifica )

×
×
  • Create New...