Jump to content

individual14XX

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About individual14XX

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Timelord , mersi pentru sfaturile de mai sus. M-am apucat deja de tutoriale de php , am luat niste cursuri iar acum incerc sa invat cat pot. Am inceput deja sa fac un sistem de log in cu o baza de date pe local host si ma tot joc cu ea. Sper sa pot macar sa ma apuc de proiectul meu in 2 luni. Pot sa invat destul php pana atunci , right?
 2. Salut! Nu stiu de unde sa incep.. Ma tot gandesc sa fac un system de loterie asemanator cu cel folosit pe siteurile de pariuri cu skinuri cs go . Un fel de ruleta unde sansa de castig e proportionala cu numarul de "credite" care il depui sa intri in joc . Am dat exemplu loteria aia pentru ca nu am gasit altceva mai asemanator cu ce vreau eu sa fac. img 1 img 2 img 3 Exemplu site Din cate am inteles eu , php trebuie sa folosesc sau cel putin aia asta folosesc , am descarcat un site asemanator doar ca sa vad scriptul dar nu prea inteleg nimic . Html/css stiu , cu javascript ma descurc un pic dar php habarnam.. Am cautat putin pe stackoverflow dupa ce mi-a fost inchisa propria intrebare si am gasit asta : <?php class TicketMaster { private $players = array(); public $total = 0; public function addPlayer($player) { $player->tickets[0] = $this->total; $this->total += $player->value; $player->tickets[1] = $this->total; $this->players[] = $player; } public function selectWinner() { $ticket = rand(0, $this->total); foreach ($this->players as $player) if ($ticket >= $player->tickets[0] && $ticket <= $player->tickets[1]) return $player; return false; } } class Player { public $name = ''; public $value = 0; public $tickets = array(0, 0); function __construct($name, $value) { $this->name = $name; $this->value = $value; } } $ticketMaster = new TicketMaster(); $ticketMaster->addPlayer(new Player("John", 200)); $ticketMaster->addPlayer(new Player("Mike", 200)); $ticketMaster->addPlayer(new Player("Dave", 1000)); echo $ticketMaster->selectWinner()->name; Dar mie nu prea imi pare asemanator ..,nu il inteleg complet oricum.. Vreau sa stiu cum as putea sa iau sistemul (jocul ) , sa il modific si sa il implementez unde am eu nevoie. Am nevoie de el in 14 zile , nu cred ca daca o iau de la 0 cu php ajung undeva.. Are cineva vreo sugestie? De unde sa incep ? Orice link sau tutorial e apreciat . Imi pare rau pentru greselile de exprimare sau de gramatica , nu mai stau in tara de mult
 3. Adevarat a inviat ! Nu confundati religia cu mizeria din romania , unde preoti profita . Nu stiu de ce bagam atatea bani in biserici , ne putem ruga si fara ele "C?ci acolo unde sînt doi sau trei aduna?i în Numele Meu, sînt ?i Eu în mijlocul lor."
 4. E ok siteu' dar spune-mi ce aduci tu in plus fata de siteu' asta http:// filmehd . net ?Chiar crezi ca se merita sa investesti atata timp intr-o ninsa atat de "plina" de concurenta ?
 5. Buna seara, de curand am inceput sa ma joc cu un ip scaner si am observat ca pot ''explora'' pc-urile cu care inpart netu:) , dar multi au parola , cum o pot sparge(afla)? ms.
 6. scz dar ce sunt alea giguri? si e cardul parintilor..ei mi-au dat 20 de euro dar as mai avea nevoie de 5 sau macar 1
 7. Poate ziceti ca fac pomana dar imi mai trebuie 5 euro pt a lua un domeniu .ro pe viata si chiar nu am de unde sa ii scot (sunt minor nu lucrez) deci are cineva ? as ramane profund indatorat uitati cont paypal flx_4ever@yahoo.com..ms anticipat ps: nu sunt inregistrat azi si am venit sa cersesc doar ca pe celalant cont am fost banned
 8. o intrebare ..cum pot face si eu un motor de cautare ??
×
×
 • Create New...