Jump to content

Wav3

Active Members
  • Posts

    1701
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

Posts posted by Wav3

  1. Un pic (mai mult) off topic, dar cum e viata de webdev la Zitec? Am vorbit cu cineva de la HR acum vreo 3 luni dar pana la urma am refuzat sa merg mai departe cu interviul pentru ca, desi sunt foarte vechi pe piata, am citit tot felul de chestii nasoale despre ei. Mai sunt de actualitate (mentalitatea CEO-ului more or less)?

  2. Parcurgi lista de fisiere (acel while al tau), extragi data din fiecare nume (explode dupa _), o convertesti in timestamp (strtotime) si formezi un array cu fisierele.

    Ex.: $FILES_LIST[$file_timestamp] = $file;

    Apoi sortezi $FILES_LIST, apoi parcurgi array-ul si-l afisezi. In loc de $file, cand formezi array-ul de fisiere, poti sa-l faci un pic mai "complex", adica de forma:

    <?php
    $FILES_LIST[$file_timestamp] = array(
      "name"=>$file_name, // aici trebuie sa extragi numele din path banuiesc
      "path"=>$file,
      "size"=>$file_size, // aici iei filesize-ul dupa $file
      // etc
    );
    ?>

     

    • Upvote 1
  3. 13 minutes ago, MrGrj said:

    Inainte de asta (MRRST - Marea Revitalizare RST), eu sunt uimit ca ai reusit sa faci o fraza de 282 cuvinte fara sa pui un punct. Mai mai sa raman fara aer cand am citit ce-ai scris. 

     

    Hmm, ma gandeam ca ai numarat spatiile si credeam ca te-am prins gresind pentru ca ai considerat si virgulele ca fiind cuvinte, dar se pare ca nu. Ai depus efort mai mult de 5 secunde ca sa numeri cuvintele. Totusi, folosind toolurile de pe net, cica ar fi 304 cuvinte. Sa inteleg ca ai exclus interjectiile? Good work.

     

    CyberS da' tu ce username ai avut inainte? Ca userul asta e nou.

    • Thanks 1
    • Upvote 1
  4. Sper ca nu incerci sa spui ca suporta DOAR 4096 coloane :)) Doar n-ai de gand sa faci cate o coloana pentru fiecare moneda.

    Fa tabel de monede (cheie primara, symbol, etc ce mai vrei) si tabel de preturi (fk_moneda - adica id-ul din tabelul de monede, pret, data, etc ce mai vrei tu).

    Apoi interoghezi usor diverse cazuri.

    Eu as merge pe MySQL ca imi place mie.

    • Thanks 1
    • Upvote 3
  5. Din pacate n-am avut timp sa verific si sa postez ca am primit si eu o gramada de cataloage si liste de produse ce urmau sa intre la reducere (fiind afiliat cu multi).

    Legat de emag, sunt ceva reduceri la unele dintre produsele pe care le vizez de ceva timp. De ex. acel soundbar de 799lei (HW-Q60T) din catalogul postat de Nytro e chiar ok din ce m-am documentat, intentionam sa-l cumpar daca nu iesea din stoc inainte sa ma trezesc. La fel si cricul Einhell CC-TJ 2000 pe care l-am luat acum 2 sapt cu 210 lei si acum e 160, il recomand :(.

  6. " Atunci de ce se promoveaza doar vaccinurile dintr-o anumita sfera de influenta? "

    Probabil pentru ca sunt interese ca doar anumite firme sa faca bani sau poate chiar doar acelea aprobate sunt safe si ofera cea mai buna protectie. N-am de unde sa stiu si nici nu ma intereseaza.

     

    "De ce Romania a donat vaccin Rep. Moldova, dar medicamente care fac parte din schema de tratament oficiala a Rep. Moldova sunt banate in Romania? "

    Pentru ca medicamentele&vaccinurile Rusiei&co nu sunt aprobate in UE din motivele de mai sus. De donat am donat pentru ca avem foarte multe. Multe tari au donat tarilor nevoiase. Noi nu importam ce nu e aprobat de UE pentru ca UE, dar Moldova nu e in UE asa ca pot administra ce vor ei.

     

    Pe scurt, noi avem reguli, ei nu.

  7. 2 hours ago, gigiRoman said:

    Pute pentru ca cei care au batjocorit populatia zeci de ani si-au adus dintr-o data aminte ca ii vor binele. Tu ai avea in credere in cei care si-au batut joc de tine atata timp?

     

    Problema e mondiala, nu e doar la noi. Comparatia nu-si are rostul.

    Chiar daca am considera prin absurd ca virusul ar fi doar la noi si un smecher si-a facut el vaccin ca sa faca bani cu el, tot m-as vaccina daca m-ar proteja. Nu ma intereseaza cum a aparut virusul, ce interese sunt, cine si cati bani fac atat timp cat vaccinul ma protejeaza. Asta e dovedit prin cifre. Restul discutiilor n-au sens si va faceti de ras.

  8. 2 hours ago, gigiRoman said:

    Ce cred ca vrea sa spuna @RazvanDCar fi asa:

    Clasa politica a fost 30 de ani un flagel de coruptie. Cand clasa politica face push pentru un vaccin si incearca sa aplice constrangeri, ceva pute.

    Medicii si spitalele. 30 de ani au fost reportaje cu spaga, mizerie, indolenta. Brusc au devenit ingerii in halate albe, ceva pute.

    Cand cele doua "bresle" si-au unit fortele pentru a promova niste businessuri particulare a inceput sa miroasa a levantica.

    Daca era normal, vaccinul se gasea in farmacii, cine era interesat il cumpara. Dozele achizitionate de Guvern au fost platite sau au fost primite pe voucher?

     

    Ganditi-va ca in doi ani avem cateva spitale din corturi si unul din containere.

     

    Nu inteleg unde bati. In ce sens pute? Au interes sa ce? Sau ce castiga? Sau eu ce pierd daca ma vaccinez? Dar ce castig?

    "Daca era normal, vaccinul se gasea in farmacii, cine era interesat il cumpara."

     

    Cum adica "normal"? Daca voiau sa faca bani, da, puteau sa-l vanda in farmacii, nu-l dadeau moca.

     

    Nu contest faptul ca multi profita de pe urma pandemiei si ca multi isi "promoveaza businessurile particulare", dar nu vad legatura cu refuzul de a te vaccina/proteja. Also, daca scopul principal era banul, gaseai in farmacii vaccinuri si tratamentul care in momentul de fata se gaseste doar in circuit intern.

     

    PS: tot nu vad vreo noima la ce a zis Razvan, dar am incetat in a mai cauta vreo logica dupa ce i-am citit celelalte posturi.

    • Upvote 1
  9. Nu vad ce relevanta are vaccinul cu restul problemelor. Nu ma vaccinez pentru ca oricum cresc facturile? N-are noima ce zici.

    Nu ma vaccinez ca sa beneficiez altceva in afara de protectie, chiar daca nu este de 100%.

×
×
  • Create New...