Jump to content

lrdmafia

Active Members
  • Posts

    131
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by lrdmafia

  1. salut Nytro, multumesc pentru raspuns,  pai si as putea face cumva ca sa pot prelungi sa pot folosi mai mult de 1 luna? 

    cineva mi-a activat licenta pe ip-ul meu de server si dupa mi-a spus sa rulez aceste comenzi:

    Please run the following commands one by one through SSH in order to activate your DirectAdmin:
    curl https://license.noor.host/pre.sh | bash

    /usr/bin/CSPUpdate -i DirectADM

    update_diradm

     

    cum as putea face ca sa pot prelungi licenta sa pot folosi pt 2 luni sau 3,  etc .. ? 

  2. stiu un prieten de-al meu care a mai avut problema asta si so dus la cineva ca a zis ca poate... si omul ala a venit cu un generator de parole a bagat stikul lo lasat vreo 4 ore si yo spart parola a putut intra pe el.. si a schimbat-o si mergea.. dar dupa 2 zile a crapat cu tot dvr-ul :))

  3. Tu le sti pe toate prafuit-ule, daca iti aduc om si iti demonstrez ca a scos icloud-ul a ? ce zici ? comentati aiurea ..

    Cel mult un dns bypass, https://iclouddnsbypass.com/

    Tutorial:

    Mai scoti ceva functionalitate din el cum ti se arata si in video, macar nu-l ti degeaba, dar nu o sa scapi de iCloud Lock.

    Ai auzit de la unul la care la randul lui a auzit si el de la cineva, dupa care ai auzit si tu si de fapt tipul de la GSM parca e var cu Tim Cook.

    Calmeaza-te, tu continua sa pui crack-ul la GTA 5 si nu mai dezinforma oamenii.

    zgUaKj8.jpg

  4. eu din cate stiu nu se poate scoate si cei care daca ar stii sa faca asa ceva nu ti-ar da tie pontul. in oras la mine este unul , de fata cu tine scoate.. e un gsm, acuma nu stiu ca nu am incercat niciodata sa-ti spun ca da 100 % ti-l scoate. am auzit pe altii care au fost la el si telefonul nu trebuie sa aiba mesaj pe el . in rest daca e blocat cu mail si parola ti-l poate scoate.

×
×
  • Create New...