Jump to content

adyshake

Active Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by adyshake

 1. Pana la urmatorul update, aplicatia a fost oprita, acum vizualizarile se fac din browser ( tot automat )
 2. Aveam de gand sa fac si eu un program asemanator, poate pana la vara il termin, momentan trebuie sa termin asta : Program postare automata grupuri facebook
 3. Doar in if(...) avem voie sa modificam ?
 4. 500 de Credite gratuite pentru membrii RST : RST-6090-1028-RST si 10 zile Premium : 10-zile-premium-RST
 5. - Am adaugat posibilitatea de a lasa comentarii random la primele N postari. - Ultimii utilizatori care au postat in acel grup pot fi salvati automat intr-un fisier text [link profil , username] (pentru a putea fi contactati sau tag in postare)
 6. Am adaugat si posibilitatea de a posta text random... Fisierul text va contine textele de postat pe grupuri de exemplu : test de postat 1 ------ test de postat 2 ------ test de postat 3 Iar pe fiecare grup va fi postat un text aleatoriu. Am descoperit si o eroare si a fost rezolvata, unele grupuri au ca default vanzarea de produse, dar se va posta ca discutie. Alte sugestii ?
 7. Salut, am facut un program care posteaza singur in Grupurile de pe Facebook Sunt 3 fisiere : 1. grupuri.txt - aici pui link catre grupuri 2. text.txt - aici va fi textul de postat 3. config.txt - momentan aici se pot seta nr de secunde de asteptat intre postari Astept pareri si ce imbunatatiri sa-i adaug. Inca nu e gata, voi pune link de download cand este gata. Si cred ca o sa-l las pe consola momentan, fara interfata.
 8. Cum sa faci mai multe Vizualizari ? Cum functioneaza Video-Seo.ro ? Raspunsurile le gasesti aici :
 9. Un cupon pentru membrii RST , 10 zile premium : 10-zile-premium-RST Validare cupon : https://video-seo.ro/cupon Beneficii premium : timp de vizualizare intre 10 si 600 de secunde Cautare Keywords si Click pe Google Cautare Keywords si Click pe Youtube Click pe orice element de pe site (buton,imagine..etc folosind codul xpath ) Prioritare pe site Bonus zilnic dublu Pentru a pune codul XPATH corect am facut un mic tutorial :
 10. Pentru cei care vor sa ruleze aplicatia pe Linux, am facut un tutorial : Nu am testat pe VPS, fara interfata grafica....
 11. De astazi se pot obtine pe youtube : vizualizari , like-uri, abonati si comentarii. Doar din Romania.
 12. Cu siguranta pe site-ul international e o deschidere imensa...si concurenta ce-i drept, dar m-am axat pe calitate, vreau ca totul sa fie cat mai real si bine detaliat si sigur. Am ales sa fac pentru Romania mai intai pentru a oferi ajutor celor care au content romanesc. Macar cateva sute de vizualizari daca se primesc pentru un video, e un boost eficient, mai ales pentru cei care incep de la 0. Apoi daca continutul este de calitate totul vine de la sine Dupa ce mai optimizez aplicatia, lansez si site-ul international. Stiu cat de importante sunt vizualizarile din US si UK :)....Un videoclip cu reclama la ceva interesant si un link de afiliere....
 13. Ai dreptate, dar pe site pot vedea pe ce pozitie a aparut link-ul pe google din aplicatie : http://imgur.com/a/p0773 Am observat ca variaza foarte mult pozitia recent, intre pagina 1 si primul loc pe pagina 2... Pe data de 09.02 eram pe pozitia 27 iar acum imi arata pozitia 10 in webmaster tools
 14. Am revenit cu un update cu pozitia de pe Google si Youtube. Se pare ca aplicatia isi face treaba, primind click-uri pe Google pentru cuvintele cheie "vizualizari youtube gratis" a ridicat foarte mult pozitia site-ului in cateva zile : La fel si pentru Youtube, cautare si click pe cuvinte cheie :
 15. De pe pozitia 22 in Google am ajuns in 10 zile pe prima pagina pe pozitia 9 pe keywords "vizualizari youtube gratis". Click-urile vin din aplicatie, care a ajutat foarte mult pentru a ajunge pe prima pagina. Atasez doua poze : Am adaugat pe site versiunea 1.0.1 18.02.2017 - v. 1.0.1 - Update User Agents - Navigare link intern (Google Search & Click) - Scroll automat in aplicatie - Preluarea vizualizarilor Youtube pentru noul design - Versiunea adaugata in aplicatie - Daca nu este conexiune la internet reincearca in 60 secunde - Acceptare Google Conditions - Validare domeniu sau skip automat - Click pe Youtube "Remind me Later" Acum la cautarea site-ului pe Google & Click se va deschide si un link intern de pe site pentru a creste activitatea.
 16. Din cauza unei erori nu se mai poate accesa contul din aplicatie. Eroarea a fost rezolvata, trebuie sa descarcati ultima versiune de pe site. 10.02.2017 - Changelog - Eroarea care a blocat logarea in cont din aplicatie a fost reparata (gzip encoding error) - Dispozitive mobile de la 50% la 30% din aplicatie - Cautarea pe Google & Click a fost Optimizata (mai mult timp pe pagina + click pe link intern + mouse scroll)
 17. # Update Player din Browser Link : https://video-seo.ro/play Pentru a genera vizualizari Youtube se poate folosi si telefonul (fara a mai descarca Aplicatia Video-Seo). La fel si pentru PC, se poate direct din Browser. Dezavantaje : - nu se mai poate seta referrer-ul (vizualizarile vor aparea de pe blogspot google) - user agent va fi cel al browserului utilizatorului - la fiecare videoclip trebuie apasat play
 18. Da, poti adauga cate site-uri si videoclipuri vrei... nu exista o limitia.
 19. Momentan sunt putini, iar din cei care se inregistreaza putini ruleaza aplicatia. Voi face si o versiune "on-browser" care va fi disponibila si de pe mobile, dar nu se va putea seta refferer custom sau click pe elemente, doar trafic si vizualizari youtube. Nici click-urile si cautarile pe google nu vor fi disponibile. Probabil castigul de credite folosind browser-ul va fi de 70%, iar din aplicatie 100%. Un print traficului primit din aplicatie cu Search & Click pe Google pentru cuvintele cheie alese (urmeaza un update in webmasters tools).
 20. Nice, aceeasi chestie poate fi folosita oriunde , deci mare grija.
 21. Nu incurajez click-ul pe reclame (oricum daca e vorba de Adsense sau alte retele serioase e imposibil sa-i pacalesti si nici nu recomand, pot detecta oricand activitati suspecte), de exemplu daca deobicei primeai 3 click-uri pe o reclama , si la scurt timp ajungi la 50 de click-uri e usor de observat pentru ei. Pe Youtube nu recomand monetizarea in timpul promovarii videoclipurilor (din acelasi motiv). Click pe element - a fost gandit pentru a da click pe o poza sau pe ceva in pagina ( pentru a simula activitatea unui utilizator real) Aplicatia ajuta persoanele care sunt la inceput de drum cu un canal de Youtube sau un Website, e aproape imposibil sa apari online daca nu faci un pic de promovare (deobicei costa bani sau foarte mult timp) . Folosind aceasta aplicatie totul este mai simplu... Care sunt sansele unui videoclip cu 10 vizualizari de la prieteni sa ajunga sa fie vazut si de alte persoane ? Dar un videoclip cu 300 - 400 vizualizari (sau mai mult) ? Acestea sunt optiunile aplicatiei, dar depinde de utilizator cum se foloseste de ele. Multumesc pentru parere.
 22. Salut ! Am postat acum ceva timp ca lucrez la un proiect si aveam nevoie de testeri pentru aplicatie. Cred ca am ajuns la o versiune momentan stabila. (mereu se poate mai bine...) Ce face aplicatia? - Deschide link-uri in Google Chrome ( Simplu nu ? practic e mai greu ) Cum ? - Cu referrer customizabil (de la facebook,google,youtube la ce vrei tu) - Cu User-Agent random (Firefox,Chrome,Opera,Safari si dispozitive mobile) - Dimensiunea ferestrei (random) - Mouse Scroll pe pagina - Click pe un element ales din pagina - Timp la alegere intre (10 si 600 secunde) - Cautare pe Google / Youtube si Click ( Promovare Keywords & SEO ) - Click pe Youtube Play si Skip Ad (automat) Ip-uri unice din Romania ? - Da , fiecare utilizator din Romania va vizualiza un link doar 1 data la 24 de ore . Cat costa ? - E gratis (este o comunitate , ne ajutam unii pe altii) Necesita : -Java -Google Chrome (versiune recente) Am facut un tutorial (sper sa fie de ajutor) : Pentru membrii RST ofer suport si bonusuri. Daca sunteti interesati va rog sa ma contactati. Rog un administrator sa verifice si sa confirme daca este ok. Link : https://video-seo.ro/
 23. Eu zic ca e clar ca undeva s-a trisat. Le-a iesit prea mult 45% chiar bate la ochi, dar cum sa dovedim ? nu avem cum.
×
×
 • Create New...