Jump to content

RAZOR1g

Active Members
  • Posts

    71
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by RAZOR1g

  1. Romania has great tourism potential, ordinary people are usually nice, obviously the infrastrcture is not the greatest and the mentality overall is behind compared to the west. The thing that saddens me the most is that we're in a vicious circle politically witch led us being stuck for 20+ years with corrputed politicians that have no interest in developing basically anything. The people with real value chose to leave for a better life and some of them end up hating the country witch is understandable, other than that I think Serbs are nice people :)

     

    • Downvote 11
  2. 3 hours ago, cikek said:

    E un pret decent pentru o companie care are de platit chirie, TVA, salarii/pretentii nesimtite, asigurari private de sanatate, sala de jocuri, mac-uri si alte fite pentru angajati. Cred ca nu stiti cat dureaza o comunicare cu o institutie publica, probabil munciti pe task-uri de 5$ pe fiverr. Site-ul nu are probleme tehnice, e responsive, e optimizat, continutul de calitate (nu  lorem-ipsum); cu exceptia traducerii ce se rezolva in doua linii de cod, site-ul e ok.

    P.S.: cautati cat costa designul unei pagini in format sketch/psd pe site-urile de specialitate. (+ conversia html/css)

    Tu esti retardat sau cum ca nu inteleg? Au fost tot aici pe forum postate site-uri ale unor institutii din babuin land cu teme de wp nulled, esti incredibil de dobtic daca tu cauti argumente sa justifici faptul ca 10k este o suma ok pentru gunoiul ala de site

    • Upvote 2
    • Downvote 9
  3. 5 hours ago, lzomedia said:

    mai 10k pentru site-ul asta mie chiar nu mi se pare mult , intradevar este un site pe wp , dar tinind cont ca in pretul asta intra dezvoltare, project management , content entry , mi se pare o suma rezonabila 

    Esti constient ca oricine cu jumate dintr-un sfert de neuron functional este capabil sa faca un site de genul asta cu un webhost si cu o tema premium de 15$ ? Btw la cum arata site-ul ala nici 15$ nu as da pe tema aia.

    • Upvote 1
    • Downvote 11
  4. Cine are vointa, invata, se zbate, tampeste acolo in fata monitorului pana intelege ce a gresit, de ce nu merge whatever vrea sa faca, cine nu, o arde cu coduri de cs si laba, forumul din perspectiva mea este dedicat pasionatilor, entuziastilor, nu tuturor lighenelor, aia care calca gresit din prima e treaba lor, exista un regulament, daca ai bun simt sa citesti 10 randuri de reguli unde sa-ti faci o idee generala despre ce e forumul asta esti bine venit, daca nu, la revedere. 

    • Upvote 2
    • Downvote 12
  5. Ai stiut ce ai vrut pe pula mea, ai aflat intre timp, ai inteles din mers care e treaba si cum stau lucrurile, probabil si-au batut unii pula de tine cand postai aberatii si ai inteles ca nu e bine ce faci, cat despre coduri de cs, exista developeri de cheats care castiga mii de euro lunar de pe urma copiilor care folosesc asa ceva. Hai sa ne uitam la noi in curte si sa incercam sa ne perfectionam in domeniile in care activam si sa ii lasam pe aia care care cauta coduri de cs in treaba lor, cine stie poate la un momentdat o sa se trezeasca si aia la realitate.

     

    • Like 1
    • Downvote 12
  6. In situatia in care te afli in momentul de fata as zice sa incerci la spot admission, primesti raspuns instant si in cazul in care e negativ poti sa te reorientezi. Nota 5 la bac la matematica ar putea fi o problema.

  7. Daca iti permite buzunarul clar UK, acum nu stiu care e treaba cu brexit-ul si cu ce se mai intampla acolo. Nu te-ai gandit sa cauti ceva si prin tarile nordice ? Norvegia,Suedia,Danemarca, Olanda. Cel mai probabil iti trebuie ceva certificat de lb. engleza. In Birmingham (University of Computer Science)  am un coleg de liceu si diferite cunostinte care au ajuns acolo si sunt chiar bine. Pe scurt daca iti permite situatia finanaciara si ai sanse reale sa intri, eu zic ca nu ai cum sa iesi in pierdere pe termen lung atat financiar cat si ca cunostinte acumulate in timpul facultatii.

  8. 5 minutes ago, badluck said:

    Nu conteaza performanta, nu conteaza ca nu stii sa scrii 2 linii de cod si nu ai niciun fel de experienta, tu vrei 3000 lei entry ca e scumpa chiria. Tu ai nevoi, 500+100=600 now!

    Dafaq citesc aici ?

    Nu ai inteles nimic 

     

    Ba, mie imi miroase a multi frustrati pe aici, de ce unu' care in facultate a invatat, a facut internship-uri, chiar s-a dedicat in privinta asta, sa aiba acelasi salar entry level de X ron ca unu care a dat si el copy paste pe la examene, a memorat mecanic niste sintaxa si aia a terminat si el facultate de aitist. Mentalitate de roman baieti, "Cum sa castige X mai mult ca mine, ca io am 5 ani experienta si am 3k, ala abia a iesit din facultate, hai sa ne pisam pe el sa ii dam salariul minim" ca si asa nu e suficient de matur, nu are experienta etc". 

     

    Cu ce te doare pe tine in pula ca X are salar mai mare ca tine,desi e de 2 luni in companie si tu de 3 ani ? Iti ia tie banii sau cum ca nu inteleg ?

    Daca pe ala il duce capul mai mult, aduce un plus de eficienta si producitivitate merita un salar pe masura, punct.

     

    Quote

    Nu salariile mari sunt problema, ne trebuie un sistem de triere rapid si corect, bazat pe capacitatea individului de performanta si adaptare.

     

    Ne trebuie un sut in cur in tarile dezvoltate ca in romanica nu se poate.

     

    • Upvote 1
  9. Ba tu iti bati pula de noi ? Nu esti in stare sa compilezi un cacat de 200 de linii din care 100 sunt comment-uri ?  Rescrie cacatul ala de la zero si poate intelegi si tu ceva din el

     

    Quote
    1. * greetings to most famous Romanian h4x0rs :
    2.  * lover4you, ps, LordNikon, iptables, sonkeriki, starters, zorg, pentaguard

     

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...