Jump to content

ornitorincul

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ornitorincul


 1. 17 minutes ago, QuoVadis said:

   

  Si cele care nu sunt luate sunt bagate la premium ca sunt cacanari. De exemplu geek.shop e $6,250

  Mai toate domeniile bune dintr-un singur cuvant sunt bagate la premium. Eu cred ca au algoritm bazat pe volum si aduna toate keywordurile ce au numele domeniului in el. Daca tot e mocaciune merge luat din 2 cuvinte - ex. bestgeek.shop valabil

  Am uitat sa specific ca lista de mai sus e din semrush doar pe USA.... Aici e Romania dar e dintr-un tool mai slabuț ca nu se incumeta sa bage RO. Daca vrea careva export din semrush pe orice alta tara puteti cere.

   


 2. 7 hours ago, Technetium said:

  Probabil vrea mana de lucru ieftina si cauta in "cotet". Fi-mi-ar sila!

  neaa in nici un caz. Daca voiam asta o dadeam direct la sectiunea "locuri de munca".

  Majoritatea care sunt in business aici fac outsource in Philippine sau Singapore :) 

   

  • Upvote 1

 3. Salut RST! Cum va mai merge? Sper ca bine :P

  Ma numesc Cosmin si am 24 ani. Am crescut in Romania dar am plecat si eu din cotet destul de recent iar acum sunt stabilit in sua.

   

  Prima oara cand am interactionat cu cod-ul a fost in clasa a 9a(mate info ofc). Materia aia jalnica din liceu am stapanit-o fara nici un fel de efort dar nu am incercat niciodata sa ma ridic mai sus. In anul 2 de facultate(info universitate buc) mi-am dat seama ca nu-i de mine programarea la nivel inalt. Incepuse sa nu imi mai placa si nu avea rost sa incerc sa avansez pe plan profesional cu asta; asa ca am abandonat. In timpul asta am acumulat notiuni de c+, c#, java, assembler, html, php, css dar nimic wow.

   

  Mi-am dat seama ca fara it alte sanse nu sunt asa ca am inceput sa trag spre partea de internet marketing. Dupa aproape 2 ani de research, nopti pierdute si bani investiti prost am reusit sa gasesc "directia potrivita". Acum, impreuna cu un coleg de liceu, detinem o firma de seo pe care am construit-o in ultimul an. Momentan avem o evolutie destul de buna. Inca invatam, construim relatii si assets care tintesc spre long-term. Cel mai greu a fost la partea de sales/client getting caci multi business owners nu prea inteleg potentialul imens din seo - din fericire am gasit un sales guy foarte priceput.

   

  Hobby-uri: IT, istorie, arta

   

  Cam atat despre mine. Cum am descoperit rst nu mai tin minte dar crawluiesc forum-ul regulat de vreo 6 ani fara sa interactionez - o sa schimb asta pe viitor.

  Ce asteptari am de la rst: Am venit aici cu scopul de a ma informa iar in timp am realizat ca voi,de-a lungul anilor, ati reusit sa creeati o comunitate mai mult decat interesanta. High quality troll, smart people and hacking is a deadly combo for me !

   

  Thanks for your time guys !

  • Upvote 4
×
×
 • Create New...