Jump to content

brdan18

Active Members
  • Posts

    223
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

brdan18 last won the day on December 9 2019

brdan18 had the most liked content!

About brdan18

  • Birthday 06/04/1990

Recent Profile Visitors

7151 profile views

brdan18's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

152

Reputation

  1. Firmele vor compensa (cel putin cele care se respecta si care vor sa-si tina oamenii). In cazul in care nu se intampla asta, oamenii vor schimba job-ul si cel mai probabil vor castiga mai mult ca inainte de impozitare.
  2. Lasa ca nici cu USR si PNL nu imi este rusine nu astia vroiau sa conditioneze locul de munca cu vaccinul ? (Barna parca zicea) - deraiez de la subiect dar toti sunt la fel, NU exista "cu partidul X vine schimbarea". Nu va mai mintiti singuri ca o sa fie bine. Pana nu ne intoarcem la monarhie (ceea ce probabil nu o sa se intample niciodata), in care 1 om "sa taie si sa spanzure", NU o sa ne fie mai bine. Romanul nu e baiat finut, el stie doar de frica.
  3. Corect. Sunt scutit de impozit, dar mi se pare corect sa ne impoziteze. In cazul fericit, angajatorul va compensa diferenta. In cazul nefericit, multi isi vor schimba job-ul si se vor duce la alte firme si in loc de 100 lei cat aveau inainte de impozitare vor cere 110 lei sau poate mai mult. Nu va pleca nici o firma din Romania, nu sunt idioti sa renunte la paradisul fiscal de la noi.
  4. brdan18

    Vand pc

    Vandut 1700 lei Multumesc
  5. brdan18

    Vand pc

    Doar rate cu dobanda Am vandut placa video + SSD + HDD, restul ramane valabil
  6. brdan18

    Vand pc

    Specificatii: - Carcasa Cooler Master MasterCase 5 - Placa de baza Asus Prime B350M-A - Place video Sapphire Radeon RX 580 Pulse 8GB - Procesor AMD Ryzen 7 1700 - RAM: - 2 x 8 GB - Corsair Vengeance LPX - 2 x 8 GB - G.Skill Flare X - Sursa Sirtec-High Power Element Smart 650 w - SSD Samsung 860 EVO 250 GB - HDD Seagate SSHD FireCuda 2 TB - 6 ventilatoare RGB + telecomanda Pret 3.000 lei
  7. offtopic: nu sunt de acord si nu suport ideea de "scoala de IT" - invatam toti barmanii si ospatarii sa stea la calculator mai era o vorba "cand nu esti bun in ceea ce faci, te apuci sa-i inveti pe altii"
  8. *** 350 courses with over 1,000 hours of content free for 1 year
  9. Scuze ca ma bag, am si eu un cont de vanzare daca mai e cineva interesat. https://pasteboard.co/JE6uH4J.png Are 38 euro pe el.
  10. Ma gandeam sa ma apuc sa fac niste figurine, Prusa 3d sau creality ? Ma intereseaza ceva de buget si sa nu fie nevoie sa slefuiesc 30 min la o figurina (ca tot romanu' ieftin si bun )
  11. Intereseaza-te de ce platforme de streaming exista, intra pe fiecare si vezi daca gasesti ceea ce cauti. Din ce stiu, pe twitch/youtube sunt sigur, am vazut chestii de genul: 24 hours coding challenge, etc Parerea mea e ca daca urmaresti sa obtii un profit din asta, nu il vei avea in Romania.
  12. Salut, de ce ai dat acel vot?

    1. brdan18

      brdan18

      Pentru ca site-ul ala e o mizerie, design-ul lipseste cu desavarsire si minusul cel mai mare ar fi faptul ca astept intre 5 si 10 secunde sa se incarce 1 video (daca se incarca) in conditiile in care am conexiune foarte buna la internet.

      Votul a venit in urma faptului ca promovezi ceva ce nu este ok.

    2. shadowho

      shadowho

      Intradevar are ceva defecte dar atat timp cat poti castiga destui bani pe internet, pentru ca asta a fost motivul prezentari, cred ca se merita.

  13. Eu vorbeam cu cineva din Italia si spunea ca intr-o zi, numai in orasul in care sta el au murit 500. A mai mentionat ca orasul in care se afla, nici macar nu e in zona rosie. Unul dintre voi doi minte, oare cine ?
×
×
  • Create New...