Jump to content

sadicool

Active Members
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by sadicool

  1. Depinde de unde-l cumperi , daca il cumperi din EU dureaza 7-11zile. Daca cumperi din .com dureaza pana la 30-45 de zile in functie de furnizorul ales.
  2. Faceti-va cont si aveti acolo o sectiune si vedeti cum sta concurenta si cum stati voi. Dezavantaj cei din Romania.
  3. My Point off view:) Ambele variante, fie paine si subdomenii neagra/graHamham sau un semi PBN de paini sunt corecte atata timp cat toate duc spre paine. In momentul de fata nu se mai tine seama de pr, backlinking samd, [cum se tinea odata]. Acum domain autority primeaza asta daca vrei sa iesi pe .com si nu ramai local unde am observat ca la noi totul se misca mai greu. Sugestia mea: Paine site principal - pagini/subdomenii paine neagra [chiar daca nu este cel mai relevant exemplu pentru ca pe paineneagra scrii 100 de articole sau 10000 ] Nu iti cunosc abilitatile de a gestiona un site mai mare, dar daca faci micronishe paini*** ar trebuii sa scrii destul de bine. Si degeaba faci continut ok, pt ca mai trebuiesc si backlinkuri catre ele. Cheia acum ar fii backlinkuri relevante catre fiecare domeniu. Nu stiu daca m-am facut inteles, dar orice abordare ai avea vezi sa nu ai concurenta mare [la 800k ma indoiesc ca e mica], studiaza-ti concurenta, furale backlinkurile si scrie content de calitate [unic]. Spor la treaba de chinez:)
  4. In ideea in care ai folosit fie yoast fie all in one, refa sitemapul si trimite-l la Goagle sa ti-l verifice.
  5. Iti multumesc pentru sugestie [fara nici o urma de sarcasm]
  6. Vai multumesc pentru nenumaratele sugestii ! Se poate sa da-ti T.C, mutat la ghena..
  7. Ete ca am ajuns si eu in pauza inspirationala! As dorii sa deschid un blog care sa abordeze partea de it, componente samd . Este un spectru larg de aceea imi incerc veleitatile acolo. Problema actuala este ca nu-mi vine in cap o denumire pentru acest domeniu. Se ofera cineva cu ceva sugestii ? Multumesc in avans.
  8. Cel mai ieftin iesi cu un program de jigiling si cu un rdp/vps windows.
  9. sadicool

    Udemy

    HTML CSS JavaScript : Complete web development bundle https://www.udemy.com/html-css-javascript/?couponCode=bbhfpromos You can create Incredible Websites with HTML CSS learn how https://www.udemy.com/learn-to-create-html-css-web-templates-create-web-pages/?couponCode=freewow C++ : Complete training from beginners to advance in C++ https://www.udemy.com/complete-c-plus-plus/?couponCode=novpromo
  10. sadicool

    Udemy

    Ma gandeam sa postam aici tot ce gasim pe net de la udemy si sunt gratuite. Am sa incep eu cu cateva: Excel With Excel Pivot Tables in 1 Hour! https://www.udemy.com/excel-with-excel-pivot-tables-free-tutorial/?couponCode=cheers Promote your Product or Udemy Course on WSO https://www.udemy.com/warrior-forum-promote-your-product-or-udemy-course-on-wso/?couponCode=udemystudio How to Maximize Cash Flow in 1 Month https://www.udemy.com/how-to-maximize-cash-flow-in-1-month/?couponCode=Studio WordPress: Step by Step for Beginners https://www.udemy.com/wordpress-from-zero-to-blog/?couponCode=CourseGatorFreebie Technical SEO - Audit and Fix Your Website for Success https://www.udemy.com/technical-seo/?couponCode=FreeNov Google Webmaster Tools : All you need to know https://www.udemy.com/webmaster/?couponCode=decpromos SEO Secrets - Search Engine Optimization for 2015 https://www.udemy.com/seo-for-videos-and-websites/?couponCode=reviewcopy2 Bootstrap 4 Your Responsive website design just got easier https://www.udemy.com/bootstrap-4-tutorial-learn-twitter-bootstrap-responsive-web/?couponCode=bwh100 Golang - Learn Google's Go Programming Language https://www.udemy.com/golang-learn-googles-go-programming-language/?couponCode=CODE7 Haskell Programming https://www.udemy.com/haskell-programming/?couponCode=CODE7
  11. Fara sa o dam in hatereli proiectu asta pleca spre 0 din start. De ce ? Fisbucisti nostrii, aia 7 mil+ nu or sa renunte la joculetele lor de socializare pentru noua ta retea. Poate daca le oferi o noua rubrica gen "Dusmanii mei si butoane de Hate you" poate atunci o sa faci contra reclama la fasbuci. Ti-ai facut o minima analiza de buget, de resurse ? In cat timp pui in picioare proiectul? Poti sustine proiectul pentru x perioada de timp? Daca mergi pe Mokaieli, cu mokaieli te alegi. Ai facut studiu de piata macar pe 1000 de personaje sa vezi opinia lor, sa vezi daca vor sa-si piarda timpu pe noua platforma? Fa-ti un SWAT si vezi daca-ti da cu plus sau cu minus. Eu 1 o ard pe facebook fix pt un joculet care-mi ia maxim 10 minute pe zi, in rest chiar nu m-ar interesa fasbucu. Succes in noua ta initiativa dar nu o vad ajungand la stadiu Realease.
  12. Nu mai stiu exact unde, probabil am sa revin cu un EDIT, am vazut pe 1-2 situri piese la saci. Evident sh.
  13. Taxa de initiere sau de intrare cum vrei sa-i spui este de doar 700 de euro+ premiile puse in joc.
  14. Din punctul meu de vedere fasbucu si adwordsu sunt pierdere de bani. Nu stiu ce rata de conversie ai la fiecare campanie, dar cred ca nu ai iesit tocmai pe plus daca intrebi alte modalitati. Inscriere in directoarele de shoping (pricer,compari etc), in directoarele de produse daca vinzi produse..
  15. Ti-am trimis pm. Cine este interesat, astept oferte in continuare.
  16. Buna seara, Se da proiectul Doresc imprementarea intr-un singur website (nu stiu daca optez intre un e-commerce, sau site de prezentare) in limba romana a urmatoarelor siteuri: Cum spuneam mai sus, vreau sa le am scrapuite si introduse intr-un singur webiste, traduse in limba romana. Ulterior probabil in turca, engleaza si araba. Este cineva interesat?
  17. Exista cumva vreun autoposter pentru olx sau alte situri de anunturi ? Are cineva asa ceva?
  18. @gipsy te-as fii ajutat cu cea mai mare placere, dar si eu mi-as dorii sa fac asta pe ele. Cred ca ele sunt doar niste remote-uri si atat cu care sa te joci limitat.
  19. AGSQ eu te incurajez sa iti pui in practica orice gand doresti. De unde stiti intentiile userului, poate tot contentu postat sau furnizat de el este de calitate . Gandesc ca o sa faci o treaba destul de buna cu o sumedenie de tutoriale. Si da exista wp si joomla, pentru ca se merge pe sistemul click click instal, ok. Cat vor exista platforme gen envato si lume care sa le crackuiasca produsele, Wp nu va murii niciodata, pentru ca asta este cererea globala, nu doar in Romania. Ti-as sugera sa-l faci biligv, ca na nu se stie de unde sare iepurele.
  20. Chiar ma gandeam cand o sa apari si tu cu un post relationat de ieseala romanilor in strada. Sunt curios ce revendicari ai tu, daca tot iti vrei "Tara inapoi".
  21. Romanului ii trebuie Circ si paine, restu e cancan. Aprob o buna parte din posturile oamenilor rationali, care au observat ca schimbarea trebuie sa vina de la noi. Cei care o ardeti in trivialitati (puli,pula mea) aveti in vocabularul vostru intiparit decat like, share, lol, wtf. Nu sunteti capabili sa formulati o fraza si ce ziceti voi, "Hai sa bag cuvantu magic - PULA MEA", nu sunteti coerenti in gandiri? De cand 65.000 de protestatari reprezint 20 mil de romani? 0.003 este procentul celor care manifesta pentru o schimbare si din toti astia X nici nu stiu de ce s-au dus acolo .. Aaaa stai era una la televizor "Vrea cluburi sigure" In care sa vina ea sa epateze in rochia de Piti cu ultimul telepon Ipong". Vreti sa faceti dreptate? NU O SA PUTETI ! Vreti respect ? OFERI RESPECT ? Vrei salarii ca in afara ? Muncesti pe masura ? Cati din voi stiti ca orice directoras este numit dupa culoarea carnetului de membru, in orice institutie a statului. Cati din voi refuza sa bage "Partea leului" intr-un anume buzunar? Toti aveti asteptari, dar cati din voi fac ceva in acest sens? Undei tara lu` Bine facut? Sunt multe de zis si 1 singur lucru de facut; Hai sa ne indreptam noi ca sa avem pretentii de la alti !
  22. Sa mai discutat acest aspect. Ai folosit butonul de search? https://rstforums.com/forum/106839-phpsfp-schedule-facebook.rst?highlight=facebook Poate doresti ceva custome.
  23. Crucea Rosie - Donatii online Iat? cum pute?i ajuta victimele incendiului de la Colectiv | Fundatia Mereu Aproape ai in dreapta sus paypal .
×
×
  • Create New...