Jump to content
PlTlCU

Salutare! Sunt vechi si vreau sa invat

Recommended Posts

Salut voios de pionier

Sunt Piticu, am 35 de ani, am 90 de kilograme, frumos ca smoala, istet ca focul, si inalt cam la vreo 180 de centrimetri ( cubi ).

Pe vremuri, pana acu vreo 3 ani, reuseam sa fac un leu frumos cu marketing online. De 3 ani nu mai reusesc, sunt in cap total. Asta e tot ce am facut de cand am facut ochi in viata, de pe la 20 de ani. Nu am terminat facultate de IT, am terminat managementul afacerilor, si aia de gura mamei, pentru ca lucram deja la situri de affiliates online si mergea bine.

Am terminat liceul de programare, dar nu mai stiu programare, in afara de chestii de baza, si sa modific una alta, stiu html,css pe de rost, sa folosesc joomla, wp, sa fac theme de la zero pentru ele ( de la zero cu Artisteer :)) ). Nu am rabdare sa lucru daca nu vad rezultate, si nu cred ca banii se fac doar cu rabdare :) Nu de alta, dar stiu din propria experienta ca poti sa ajungi de la 0 la 10k USD pe luna intr-un an, cu investitie de 100 de dolari, daca stii ce faci si ai noroc, sau mai bine, ai un pont de la cine trebuie. Si mai stiu ca se poate si mai bine, desi nu am avut onoarea sa fac 20,30,100k pe luna ( sau Marte ).

M-am inscris aici pentru ca forumurile englezesti pe care miscam au devenit un fel de gradini zoologice, unde se discuta generalitati "utile", cica, unde lumea se lauda ca face foarte bine, sau se plange ca face foarte rau ( in ambele situatii exista sansa ca adevarul sa fie exact contrariul ), dar nu se mai discuta nimic util si practic, dupa explozia activitatilor online lumea e foarte reticenta sa imparta idei, de inteles, avand in vedere ca daca dintr-o data 1000 de oameni mulg o vaca, o omoara cu zile. Pe vremuri, cand eram tinerel, toata lumea era roz inca, probabil pentru ca era o concurenta foarte mica, si nu te deranja sa zici ce promovezi, mai ales daca respectivul se inscria sub tine si mai primeai un comision dupa el, si nici sa impartasesti metodele de lucru.

Asa ca m-am inscris aici sa vad cum sunt comunitatile de romani, poate reusesc sa scot mortul din groapa, sau sa fac rost de gaina cu oua de aur noua. Am platit si o groaza de bani in astia 3 ani incercand sa pornesc lucruri noi, dar din pacate tot ce am agonisit si aveam ca banuti s-au dus pe apa sambetei, prost sa fii noroc sa ai.

Bine v-am gasit, incerc sa ma integrez in preadistinsa societate de pe forum, desi stau cam prost cu socializarea.

Forza fie cu voi! Craciun fericit si Sarbatori Fericite!

Link to comment
Share on other sites

Ca plan, am venit aici sa prind din zbor informatii utile, si sa ajut, limitat la partea tehnica, avand in vedere ca nu stau bine cu ideile castigatoare in acest moment. Oricum sincer sa fiu nu as face publica o astfel de idee, dar in limita in care nu as fi afectat de concurenta sau schimburile ar fi pe termen mediu si lung reciproce, probabil ca as impartasi idea cu persoane care ar putea sa fie la momentul respectiv mai mult sau mai putin apropiate de mine.

Deci, sunt aici pentru comunicare, nu am nici o asteptare acum, deocamdata sunt curios de felul cum functioneaza comunitatile romanesti de gen, nu am facut parte din nici un fel de comunitare romaneasca online, minus micile comunitari din travian si triburile acum foarte multi ani, daca se pune :).

Lucrand in general singur in acesti 15 ani, cred ca lucrul cel mai important care mi-a lipsit mi-a fost comunicarea, raportat la domeniul de munca evident, brainstormingul, lucrurile care exista intr-o corporatie, intr-o firma. Am avut prieteni care lucrau in domeniu, dar cand oamenii trag la carute diferite, egoismul ( care e o stare naturala normala, sa iti vrei binele tau intai, nu ) nu lasa loc de comunicari oneste si dezinteresate.

Caut locul acela unde oameni care lucreaza pe cont propriu de mai mult sau mai putin timp, au invatat ca e rau sa imparti idei geniale cu toata lumea, dar e si mai rau pe termen mediu si lung, cand e vorba de informatie, ca tu sa centrezi, tu sa dai cu capul, tu sa aperi, si la sfarsit sa vrei sa castigi meciul cu o echipa din 11 jucatori.

Vreau sa fiu pus, in cautarile mele, in postura lui Arhimede, sa zic Evrika .

PS: Am o asteptare, am mintit. As vrea k interlocutorii mei sa nu foloseask k, prescurtari idioate, si o limba romana spurcata mai tare decat o spurc eu :)

Link to comment
Share on other sites

Hm, nu am incercat niciodata pentru altii, dar pe bani as scrie si in somn :)) Problema e ca sunt tare mofturos cand e vorba de cascaval si habar nu am unde sa ma autopropun.

Mersi de bun venit patroane :)

Oare reckon e ceva rang? Ca imi scapa. Sau asta e ca in regatele.com, tin minte ca m-am inscris acum foarte multi ani in joc, si cand intru in taverna in prima zi, incep 3 sa ma injure, ca as fi fost o clona :))

Link to comment
Share on other sites

Hm, nu am incercat niciodata pentru altii, dar pe bani as scrie si in somn :)) Problema e ca sunt tare mofturos cand e vorba de cascaval si habar nu am unde sa ma autopropun.

Mersi de bun venit patroane :)

Oare reckon e ceva rang? Ca imi scapa. Sau asta e ca in regatele.com, tin minte ca m-am inscris acum foarte multi ani in joc, si cand intru in taverna in prima zi, incep 3 sa ma injure, ca as fi fost o clona :))

Reckon este un personaj care sufera de aceasta boala: Dissociative Identity Disorder (Multiple Personality Disorder): Signs, Symptoms, Treatment

Daca nu esti el bine ai venit.

Link to comment
Share on other sites

Deci respectivul v-a pus pe jar rau de tot, daca tineti voi neaparat sa ma identificati cu el :)

Screenshot by Lightshot - observ ca tipul a avut activitate acum cateva luni bune de zile. Acuma daca nu sunteti obsesiv compulsivi, cred ca de atunci ar trebui sa va treaca sindromul clona de reckon... No offense. Oricum nu ma deranjeaza ca sunt vazut de unii ca si reckon.

Edited by PlTlCU
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...