puskin Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Mai oameni buni suntem o gasca care asteptam o tema de lucru....Bagati si voi un thred de genul:"Tema de lucru pe ziua de azi" sau"Idei pt. zile ploioase" sau"Planet Earth is calling u"unde sa dati si voi de munca celor care cunosc programare, design..etcca sincer nu mai avem idei ce sa facem....asa se nasc proiecte stupide...sincer eu nu stiu ce sa mai fac(k).....am facut hack la ConquiXXXX, am descoperit vulner. la Nasa, am facut patch-uri pt. programe expirate..am facut cca. 20 de trojan-uri si keyloggere undetect, ....sincer nu stiu ce sa mai fac....(bineinteles cu limita bunului simt fara sa roadem smaltzul de la catushe) Quote
Danielle Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 sa stii ca esti funny . Iti multumesc mult pentru ajutor..acum pot sa zambesc toata ziua . Multumesc. Quote
Ras Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Mai oameni buni suntem o gasca care asteptam o tema de lucru....Bagati si voi un thred de genul:"Tema de lucru pe ziua de azi" sau"Idei pt. zile ploioase" sau"Planet Earth is calling u"unde sa dati si voi de munca celor care cunosc programare, design..etcca sincer nu mai avem idei ce sa facem....asa se nasc proiecte stupide...sincer eu nu stiu ce sa mai fac(k).....am facut hack la ConquiXXXX, am descoperit vulner. la Nasa, am facut patch-uri pt. programe expirate..am facut cca. 20 de trojan-uri si keyloggere undetect, ....sincer nu stiu ce sa mai fac....(bineinteles cu limita bunului simt fara sa roadem smaltzul de la catushe)ai mult timp liber si te plictisesti.poate sau mai bine zis multi de pe forum nu au timp Quote
puskin Posted April 23, 2008 Author Report Posted April 23, 2008 sa stii ca esti funny . Iti multumesc mult pentru ajutor..acum pot sa zambesc toata ziua . Multumesc.cu placere daca mai apare ceva da-mi un buzz si rezolvam cumva....programming is my life :): Quote
Grunt Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Fa-mi un program care sa ma duca in Rai. La propriu. Quote