Jump to content
Byte-ul

"Instanta Suprema decide soarta lui Guccifer"

Recommended Posts

1 minute ago, Nytro said:

Putea sa faca ceva mai util, sa "sparga" contul de iCloud al Emmei Watson :(

El e cel care a pornit "The fappening" cu Jennifer Lawrence si restul?

Nu e el. Asta a ghicit parolele la niste noname-uri de prin Romania si ale unor politicieni de prin USA.

Link to comment
Share on other sites

Astia prind mascarici si ii mai dau si la televizor, trebuie sa fii in culmea prostiei sa "spargi" de-al de FBI , NASA , profile de politicieni si etc . Dar din pacate multi dintre voi nu stiti ca totul este un bait bine pus la punct

@united7170 multi nu stiu ca exista altceva pe langa facebook si youtube, tu nu stii ca in imperiul prostiei , atunci cand apare cel mai prost este considerat un zeu ?

Au mai fost cativa spartani din astia si niciunul nu am auzit sa lucreze la FBI, ba din contra muncesc ori pe la firme de securitate ori prin alte parti sa plateasca "daunele" provocate :D, asa e taranul pune mana pe kali si isi incearca si el norocul fix pe siteuri de genul

Edited by TheAnalyst
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

Pentru acuzatiile ce i le aduce FBI-ul risca sa fie condamnat la aproximativ 50 de ani de inchisoare, plus obligarea de a plati daune de milioane de dolari.

 

Cum sunt calculate pagubele alea de milioane de dolari ? Au americanii astia in ei numai scoruri de astea de milioane de dolari pentru niste simple emailuri sau fisiere .txt de numa'-numa'.

 

hmmm... Asta are deja vreo 35-40 de ani dupa cum arata, il mai tin astia inca 50 in puscarie, ar trebui sa se bucure ca ii asigura un trai pana la 90 de ani.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Asta se plictisea si ii urmareau pe toti cand si cum se stergeau la c*r de le-a ghicit parola iar astia de la ProTV il numesc cel mai de temut hacker din toate timpurile. Ia uitati si ce comentarii lasa romanii nostri la articol. Vai de mama lui saracu, marele hacker, daca era assa mare, nu mai auzeam de el. :))

Link to comment
Share on other sites

Ar fi trebuit sa mearga de la bun inceput pe ideea ca are o problema psihica, o adictie. Daca il extradeaza si ajunge in US, ar fi putut primi o sentinta mai usoara, incadrata la dependente. Acum, daca va fi extradat, va ajunge intr-o inchisoare federala unde nu va supravietui prea mult timp. Ce facea el chiar poate fi considerat dpdv medical o dependenta. Un om prins de doua ori facand acelasi lucru ilegal, fara a avea interese financiare, are o mica problema la bibilica pe care un avocat bun o putea transforma intr-o sentinta mai usoara.

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Care "hacker" nu are dependenta dpdv medical :)) ?L-au declarat apt psihologic,ba cica are o inteligenta peste medie,stie nu stiu cate limbi.Si a avut si interese financiare,l-a contactat chiar si pe Vantu ca sa-i vanda informatii.Ce mi se pare nelalocul lui,e faptul ca-l extradeaza romanii,odata ce toate infractiunile au fost facute pe teritoriul tarii.Eu sunt de parere ca un avocat bun s-ar fi luptat ca sa-si ispaseasca pedeapsa aici,punand accent pe faptul ca e un proces instrumentat politic.Si poate ca asa si e.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...