Jump to content
wishkey

Cartele PrePay doar cu buletinul

Recommended Posts

Se zice ca sim-urile prepay din Romania sunt cumparate si folosite de teroristi pe roaming in afara tarii sau utilizate in amenintari in tara si trebuie implementata achizitionarea acestora pe baza de buletin CNP.

Situatia 1:

Nu te poti duce la orice chiosc sa iti dai datele personale pentru o cartela sim prepay, deoarece vanzatorul o sa cunoasca datele tale personale si numarul de telefon, deci daca se imbata jumate de cartier o sa aiba numarul prietenei/sotiei tale + cnp...etc, si datele unde se trimit la fisc sau la sri?

Situatia 2:

Se zice ca sim-urile prepay romanesti ajung in siria prin turcia, de ce atata drum cand cartelele turcesti sunt identice cu cele romanesti -alta minciuna.

Situatia 3.

Cartele prepay romanesti sunt utilizate de teroristi pe roaming deci sa fie cumparate doar cu buletinul GRESIT ! SA FIE ACTIVAT ROAMING-UL PE BAZA DE BULETIN nu cumpararea cartelelor !... deoarece pe teritoriul romaniei deja se pot asculta toate cartelele si MAI are acces la serverele de loguri ale companiilor de telecomunicatii.

Situatia 4.

Se asculta cu o "valiza" comunicatiile dintr-o celula ce acopera 2 cartiere, se vizeaza cuvantul "combinatie" sau "bomba", in 2 cartiere sunt interceptate intr-o ora 200 de numere/apeluri ce contin unul dintre cuvintele de mai sus si se afiseaza numerele corespunzatoare. Agentul primul lucru ce face separa numerele cu abonament de cele prepay si pe urma le cauta pe net, filtreaza cam 50% raman 50% neindentificate, si cu noua lege le poate indentifica, rezultat arest preventiv ancheta etc.Aici este si faptul  ca nu pot dovedi in instanta cand nu se dau nume sau alte date a cui este numarul interceptat. Legea noua nu vizeaza terorismul vizeaza pe cei care fac un ban la negru si care nu se lasa a fi sclavi in tara asta de cacat care devine stat militienesc. Acest lucru nu are rost din moment ce ei au acces la servere de comunicatii.

Situatia 5.

Cineva pune mana pe numerele de telefon si datele personale de la un chiosc ce vinde cartele prepay si le face publice, presedintele tarii semneaza aceasta lege?

Situatia 6.

Cartela sim se activeaza doar pe baza de cnp si este vanduta doar de operatorii mobili la sediile si filiale acestora ca si in strainatate pe baza unui contract de confidentialitate TOTAL DEACORD (cu totul ca ar trebui numai la activarea roaming-ului sa se prezinte act de identitate)

Situatia 7.

Un atentat terorist se intampla pe teritoriul Romaniei si este coordonat prin cartele telefonice din republica moldova sau din bulgaria cu roaming activat, aceasta situatie dovedeste ineficienta legii/ordonantei si interesele ascunse ale acesteia.

Situatia 8.

Imi cumpar un abonament iridium, telefonie si internet prin telefon satelit - sunt considerat terorist? La fel comunici prin terminal Apple cu WhatsUp care nu poate fi interceptat ce facem le interzicem?

Situatia 9.

Ma angajez la un chiosc ce vinde cartele prepay si imi cumpar un dispozitiv de clonare sim daca stiu ca omu are lovele si am si cnp-ul lui si am rezolvat treaba ( stii atunci can iti cade 5 secunde semnalul de pe telefon si nu stii de ce..atunci el primeste codul de autorizare pe cartela clonata ca doua nu au cum sa functioneze in acelasi timp)

Urmatorul pas este sa implementeze un soft care sa aloce un numar de identificare pentru fiecare persoana care trece prin fata unei camere de supraveghere video si sa fie stocate intr-o baza de date gen echelon cum este in Anglia - Londra, ca doar noi suntem cobaii Europei.

Situatia 10.

Ma suna cineva cu numar anonim si ma ameninta politia rezolva pe baza noi legi? ei nici acum nu pot vedea sub #31#...

Nu prea conteaza ce am zis eu aici, dar ma simt mai bine ca am zis poate cineva asculta, si oricum nu are ce sa faca, doar cineva a gresit ca l-a nascut in tara asta de cacat.

 • Upvote 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciolos e un prost. Cica "cartele romanesti PrePay au fost folosite pentru atentate". Sa ne suga pula, pana si SRI-ul a spus ca "sunt active pe terirorii de conflict bla bla" dar nu a zis nimic legat de asa ceva, o fi o Mama Omida Ciolos asta, iar publicul il crede...

In plus, sunt mai multe tari care permit cumpararea de cartele fara buletin decat cele care nu permit in Europa. El zicea ca "majoritatea nu permit fara buletin", deci iar sa ne suga pula.

Apoi, interzici in Romania, dar nu sunt interzise in alte 20 de tari. Ce se previne cu asta? Nimic. Serviciile pulii nu au destui bani si se folosesc de atentate ca sa manipuleze opinia publica, sa ii transforme in sclavi. 

Si inca ceva, se vand la negru arme si lansatoare de rachete, oare nu o sa se poata vinde niste cartele?

 

”Am sunat azi la parchetul din Bruxelles să întreb dacă există vreo informație în legătură cu numerele de telefon prepay românești folosite de teroriști.
Așa a zis premierul Dacian Cioloș: — "Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE."
La parchet (am si o antenã firavã acolo), după ce s-au lămurit că nu e vorba de Armenia, ci de România (lumea pe-aici stã prost cu geografia), mi s-a confirmat (spre ușurarea mea) că nu, nici unul din teroriști nu avea telefon prepay de România.
La fel și la Paris, unde am căutat să aflu și mai viclean. Nada, nimeni. Doar telefoane franceze și belgiene."

Dan Alexe, corespondent Europa Liberă, Bruxelles.

 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fara nici un hate care vreau sa il fac aici , stiu 100% ca in Anglia si in Italia iti cere buletinul pentru cartela prepay...

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Vincent said:

Fara nici un hate care vreau sa il fac aici , stiu 100% ca in Anglia si in Italia iti cere buletinul pentru cartela prepay...

in Deutschland warum nicht?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Vincent said:

Fara nici un hate care vreau sa il fac aici , stiu 100% ca in Anglia si in Italia iti cere buletinul pentru cartela prepay...

 

Da, dar nu ai inteles la ce facea referire Nytro. In UK se cere ID de multa vreme pentru asa ceva dar ti se pare ca au rezolvat ceva in privinta terorismului, a armelor, etc? Nimic, un rahat pe batz. E doar un pretext pentru a) companii sa valorifice detaliile personale ale oamenilor si b )  cei din servicii sa aiba si mai multa putere necontrolata asupra muritorilor de rand + spalare pe creier. Oricum e misto sa vezi din astia in strada de la companii de indieni Lebara, Lomo, Lyca (si alte dracovenii) care au oferte "promotionale" si iti ofera sim-uri gratuite ;)

 • Upvote 1
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Si in Franta poti lua o cartela fara buletin si o poti utiliza 7 zile pe ce vrei tu. Daca doresti sa utilizezi cartela mai mult timp sau vrei sa pastrezi numarul de telefon, trebuie sa mergi cu cartela si buletinul la unul din sediile lor. Dar repet : un act de identitate nu este obligatoriu.

Daca ar aparea pe internet un comunicat oficial (sau un raspuns oficial) de la autoritatile belgeniene/franceze cum ca nu s-au folosit cartele/telefoane romanesti, Ciolos poate fi acuzat de ceva?

Edited by 0100

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vreau sa adaug la tot ce se dezbate pe subiectu asta. Stau in belgia(bruxelle) de cativa ani de zile si stiu cum functioneaza sistemul si tot aici si vreau sa va zic ca in belgia majoritatea cartelelor prepay sunt de la ceva firme dubioase.  O sa fiu intrebat ce inseamna dubios pai aici daca incarci cu 10 euro primesti 15 sms uri si 20 de minute nationale, nu este ca in romania sa ai nelimitat internet minute sms uri etc. Dar de 2 ani de zile au aparut 2 firme care au acelasi sistem ca al nostru (10 euro= 5 gb de net 1000 de minute 1000 sms uri in orice tara.) Daca se verifica numerele de la cartelele respective si dns uri si tot apar pe anglia apar pe grecia apar pe diferite servere si conexiuni inca  ceva dubios este ca nu au roaming ci o modificare de numar. Am fost in tara cu masina vara trecuta in fiecare  tara prin care am trecut cartela mea a fost modificata, mai exact mi s-a schimbat numarul in germania am primit un numar german in austria la fel in ungaria la fel iar in romania am primit un numar de cosmote iar eu imi puteam incarca cartela la cosmote. As putea zice o cartela universala. Dar cand m-am intors in belgia numarul a ramas pe cosmote blocat aparent si a trebuit sa schimb cartela. Cum pot dovedii acei domni ca nu s-a folosit cartele de genu ? Tin sa zic ca majoritatea persoanelor de aici folosesc cartele de genu pentru ca este mult mai convenabil decat sa stai la firmele oficiale ale tarii care vorbesti 5 minute cu 10 euro si trebuie sa reincarci . 

 • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, llxXxll said:

Vreau sa adaug la tot ce se dezbate pe subiectu asta. Stau in belgia(bruxelle) de cativa ani de zile si stiu cum functioneaza sistemul si tot aici si vreau sa va zic ca in belgia majoritatea cartelelor prepay sunt de la ceva firme dubioase.  O sa fiu intrebat ce inseamna dubios pai aici daca incarci cu 10 euro primesti 15 sms uri si 20 de minute nationale, nu este ca in romania sa ai nelimitat internet minute sms uri etc. Dar de 2 ani de zile au aparut 2 firme care au acelasi sistem ca al nostru (10 euro= 5 gb de net 1000 de minute 1000 sms uri in orice tara.) Daca se verifica numerele de la cartelele respective si dns uri si tot apar pe anglia apar pe grecia apar pe diferite servere si conexiuni inca  ceva dubios este ca nu au roaming ci o modificare de numar. Am fost in tara cu masina vara trecuta in fiecare  tara prin care am trecut cartela mea a fost modificata, mai exact mi s-a schimbat numarul in germania am primit un numar german in austria la fel in ungaria la fel iar in romania am primit un numar de cosmote iar eu imi puteam incarca cartela la cosmote. As putea zice o cartela universala. Dar cand m-am intors in belgia numarul a ramas pe cosmote blocat aparent si a trebuit sa schimb cartela. Cum pot dovedii acei domni ca nu s-a folosit cartele de genu ? Tin sa zic ca majoritatea persoanelor de aici folosesc cartele de genu pentru ca este mult mai convenabil decat sa stai la firmele oficiale ale tarii care vorbesti 5 minute cu 10 euro si trebuie sa reincarci . 

 

Hm! Incerci sa dai tot felul de detalii dar unul iti scapa.
Guess which one!

Edited by fusername
kbf.
 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ala isi detoneaza bomba legata de el , cu ce ne ajuta sa stim ca a folosit o cartela romaneasca ca sa comande pizza cand lega firele la bomba ?

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recent am vazut cartele moka, puse in cutiile postale din scara blocului. Erau cartele prepay vodafone cu numar, fara credit pe ele, dar pachetel complet, adica un ambalaj de carton, + cartela in interior. In tot cartierul, cred ca au distribuit cateva sute de bucati. Asta cu teroristii este asa o fumigena, sa avem subiect de discutie, caci vorba lui @Nytro (praf in ochi) un terorist care se respecta, cu 2 sticle de vodca si un pachet de tigari dat la unu de pierde timpul pe la pariuri, isi cumpara pe numele aurolacului cel putin o cartela la fiecare operator gsm. Practic, daca toti banii investiti in bugetul serviciilor ar fi fost investiti in educatie, acu nu aveam politicieni tembeli (alesi) care sa conduca niste (multi) prosti si sa invite teroristii in uniunea pulii.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Treaba cu cartelele rezolva si alte probleme. Daca sunt cumparate cu buletinul este mult mai usor sa obtiiun mandat pentru interceptarea infractorilor. Telefoanele pot fi ascultate mai legal si mai usor si se pot cere datele instant de la operatori.

Treaba cu teroristii e in trend. Ca teroristii fac, ca teroristii pun, si cumpara si zic. In realitate pentru teroristii astia rai sunt divizii specializate pentru "sigurnata tarii" care ar trebui sa monitorizeze, fileze, infiltreze si spoineze orice retea terorista. Ei au mijloace ceva mai avansate si in numele "sigurantei nationale" pot asculta pe toata lumea si planta microfoane unde vor ei.

PS: Nu a fost oprit nicun atentat terorist(de pe spatiul arab) cu metodele de securitate europene. Toate atentatele care au fost oprite au fost descoperite de americani (CIA) prin agenti infiltrati si monitorizarea unor preoti si discipoli radicali descoperiti in taberele de antrenament. Monitorizarea in masa nu da aproape niciodata rezultate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

O tara plina de hoti, mincinosi, saraci si prosti. Cei harnici pleaca si nu se mai intorc.

 

Nici cersetorii nu ne mai suporta de foarte mult timp.

 

Asta este Republica KGB.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mai degraba asta ~4.237.983 de romani care nu paltesc la ANAF, dar pot fi identificati pe baza nr. de telefon daca se da legea:

98d232c.png

Stiti cum a inceput totul?

Va zic eu: prin desfintarea cabinelor telefonice

Pe vremea comunismului erau cabine telefonice, acum cand sunt camere video de ce nu mai exista, pentru ca nu renteaza hai sa fim seriosi ce cheltuieli ai cu o cabina telefonica, pana anul acesta toate tarile au avut cabine telefonice, nu cumva Romania a fost prima tara care a renuntat la cabinele telefonice cu fise, cartele? Alt experiment de limitare a drepturilor omului cum ar zice un alt strain sosit in Romania.

Ca este bine sau nu sa avem cabine telefonice habar nu am dar pe unde am umblat am vazut si am si vorbit din cabine telefonice.

Ma mir cum de mai rezista forumul asta in tara asta, felicitari celor care au grija de el.

 

http://www.constitutiaromaniei.ro/textul-integral/

Art. 3 – Teritoriul
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine - ( imigranti ).

Art. 4 – Unitatea poporului şi egalitatea între cetăţeni
(1) Statul are ca fundament unitatea poporului român şi solidaritatea cetăţenilor săi.

Art. 22 – Dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică
(1) Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate.
(2) Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

Art. 26 – Viaţa intimă, familială şi privată
(1) Autorităţile publice respectă şi ocrotesc viaţa intimă, familială şi privată.
(2) Persoana fizică are dreptul să dispună de ea însăşi, dacă nu încalcă drepturile şi libertăţile altora, ordinea publică sau bunele moravuri.

Art. 28 – Secretul corespondenţei
Secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri poştale, al convorbirilor telefonice şi al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil.
Art. 30 – Libertatea de exprimare
(1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
(2) Cenzura de orice fel este interzisă.
(3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.

Art. 31 – Dreptul la informaţie
(1) Dreptul persoanei de a avea acces la orice informaţie de interes public nu poate fi îngrădit.
(2) Autorităţile publice, potrivit competenţelor ce le revin, sunt obligate să asigure informarea corectă a cetăţenilor asupra treburilor publice şi asupra problemelor de interes personal.
(3) Dreptul la informaţie nu trebuie să prejudicieze măsurile de protecţie a tinerilor sau securitatea naţională.

(dar nici nu trebuie ingradit daca a pus in pericol pe cineva, deoarece si zborul cu avionul nu este sigur sau cu masina)
(4) Mijloacele de informare în masă, publice şi private, sunt obligate să asigure informarea corectă a opiniei publice.
Art. 35 – Dreptul la mediu sănătos
(1) Statul recunoaşte dreptul oricărei persoane la un mediu înconjurător sănătos şi echilibrat ecologic.

Art. 47 – Nivelul de trai
(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent.  :

Untitled-6_840f2c.jpg

(1) Statul este obligat să ia măsuri de dezvoltare economică şi de protecţie socială, de natură să asigure cetăţenilor un nivel de trai decent

 

 

Edited by wishkey

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, fusername said:

 

Hm! Incerci sa dai tot felul de detalii dar unul iti scapa.
Guess which one!

Ce ar fi cautat aia in romania prima data ? Sau cum au ajuns cartelele de aici pe teritoriile respective?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, llxXxll said:

Ce ar fi cautat aia in romania prima data ?

 

Fier vechi :))

 

Quote

Sau cum au ajuns cartelele de aici pe teritoriile respective?

 

Una din multele metode: stiai ca exista deep web markets? (unde poti cumpara mai tot ce este ilegal) Acolo se vand si sim-uri in bulk de prin toate tarile.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, aa7670 said:

 

Fier vechi :))

 

 

Una din multele metode: stiai ca exista deep web markets? (unde poti cumpara mai tot ce este ilegal) Acolo se vand si sim-uri in bulk de prin toate tarile.

 

Era vorba despre alte tipuri de cartele vezi mai sus despre ce e vorba :) Daca citesti mai sus despre ce era vorba o sa intelegi.

 • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, llxXxll said:

Era vorba despre alte tipuri de cartele vezi mai sus despre ce e vorba :) Daca citesti mai sus despre ce era vorba o sa intelegi.

Mai citeste tu de 2 ori despre ce e vorba, ca vorbesti pe langa subiect.

E vorba de cartele sim prepay, am vazut threaduri cu vanzari cartele sim bulk si pe forumuri publice.

 

Concluzie la toata povestea asta: Muie ciolan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, nSnoopy said:

Mai citeste tu de 2 ori despre ce e vorba, ca vorbesti pe langa subiect.

E vorba de cartele sim prepay, am vazut threaduri cu vanzari cartele sim bulk si pe forumuri publice.

 

Concluzie la toata povestea asta: Muie ciolan.

Nu , chiar nu intelegi . Mai sus am dat un exemplu de ceva cartele prepay mai dubioase. Diferite de ce avem noi nu are treaba cu deepweb-ul cu blackmarket sau cu altceva e pur si simplu o cartela mai ciudata. Atat. Chiar nu sunt pe langa subiect , dar odata ce nu citesti ce s-a scris mai sus nu ma astept sa intelegi si reply-ul meu de mai sus. O zi buna;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amice, cartelele prepay sunt doar cartele prepay. Sunt cartele SIM (Subscriber Identity Module) obisnuite.
Dubioasa este ideea ta pe care vrei sa o "injectezi" aici.

Oamenii care calatoresc prin Romania, cumpara cartele si le folosesc din alte tari, pentru ca tarifele pentru roaming sunt mai mari decat ofertele pentru apeluri internationale. Cei care nu calatoresc doar pe https://www.google.com/maps inteleg ce spun aici.
Cu exceptia unor politicieni romani si a Serviciului Roman de Isterizare, toata lumea infirma ipoteza asta. Dar nu este nici macar ipoteza.

Sunt doar minciuni, ca oricare alte minciuni, cu care se manipuleaza mintile slabe.

Beeeeee safe!

Edited by fusername

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
 • Create New...