Jump to content
Betit

Cum maresc CTR la Google Adsense

Recommended Posts

Salut,

 

Dupa cum vedeti si in titlul acestuit topic, ma intereseaza sa maresc CTR-ul site-ului meu la google adsense, site-ul meu este www.betit.ro, iar la +1000 de vizitatori scot intre 1 euro si 1.5 euro.

 

As vrea sa maresc aceasta rata, sunt incepator si nu prea stiu sa bag anunturile bine in pagina etc, daca ma ajutati sa optin un venit mai mare voi plati pentru ajutor.


Va multumesc, o zi faina in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Nu vreau sa insinuez ca eu as scrie articole mai bune dar trebuie sa lucrezi la partea de compunere/redactare. Nu publica un articol fix dupa ce l-ai scris m-ai lasal 2-3 zile la maturat, il mai citesti de cateva ori. De exemplu articolul asta https://www.betit.ro/top-5-laptopuri-ieftine-si-bune-in-2016-2017/ are tenta de blogger pentru ca vorbesti la persoana I. "Dacă citeşti acest articol sigur vrei o recomandare pentru un laptop ieftin şi bun, un laptop, în acest articol am să vă prezint un top al celor mai bune laptopuri în funcţie de bugetul pe care îl aveţi  ."  "In acest articol va sunt prezentate cele ..." suna mai bina si nu poti sa zici in functie de budgetul pe care il are cititorul cand tu deja ai ales un buget de 1000-1500 de lei care corespunde unor laptopuri entry-level/low budget, ii nonsens.

 

In ceea ce priveste cresterea CTR-ului ar fi bine sa ne zici la ce valoarea te situezi momentan pentru ca nu se pot face minuni oricat de mult ai vrea.

Link to comment
Share on other sites

Da, sunt greseli gramaticale pe site, poate si la articolul pe care l-am programat pentru maine sunt ceva greseli gramaticale, asta din cauza ca nu mai se citeste articolul dupa ce a fost terminat, asta din lipsa timpului sau obisnuinta/lene.

 

Eu voi incerca sa indrept lucrurile acestea cat mai repede.

 

Revenind la ceea ce am intrebat eu, va multumesc ca ati raspuns.

Mai jos aveti o imagine cu ceva statistici pe ultimele 7 zile. (gaddafi a cerut)

 

TImd9dd.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...