Jump to content
leaklife

Paysafecard - Cont blocat

Recommended Posts

Obisnuiam sa vand iteme de CS:GO pe PaySafe si alte chestii care apartin tot domeniului asta. Intru intr-o dimineata si ma trezesc cu contul blocat (http://imgur.com/m8gRL5R, http://imgur.com/8dwjce9). Am zis prima data ca e din cauza contului de Skrill, imi dadea o eroare la un moment dat cum ca am folosit prea multe conturi de PaySafe ca sa reincarc (desi folosisem doar un cont). Dau un mail, astept ceva timp, imi pierd rabdarea si sun la asistenta. "Cazul dumneavoastra a fost preluat de catre echipa noastra tehnica, toate detaliile vi le vom oferi prin e-mail bla bla". Ok, astept.

 

Nu cu mult timp in urma am decis sa imi verific contul. Ca o mica paranteza, pentru a verifica contul, ai nevoie de o copie dupa buletin si de dovada de domiciliu. Primesc dupa un mail in care mi se mai cer inca o data astea, le trimit (http://imgur.com/Y3Xnl3a, http://imgur.com/mIPm1qG). Astept 3 zile (pe buletin e scrisa clar adresa, da?), primesc cel mai tampit mail ever (http://imgur.com/eABIaLf). Sun iar la asistenta, mi se spune ca contul e blocat permanent pentru ca la reguli (pe care nu le gasesc) scrie ca nu ai voie sa activezi decat pinuri cumparate de tine. Folosesc paysafe din 2013 si e prima data cand trec prin chestia asta. Mie mi se pare o mizerie. Sfaturi nu prea am ce sa cer, cel mai probabil e blocat permanent (http://imgur.com/rH459Al).

 

Later edit: contul nu mi l-au deblocat, dar le-am dat datele bancare si copie dupa buletin si mi-au trimis banii pe card. Zic ca imi vin in 10-14 zile. Revin cu un edit, sunt curios ce comision au luat.

 

Edit 2: au luat 5% comision, adica vreo 70 lei, banii au venit fix in 14 zile.

Edited by leaklife
Link to comment
Share on other sites

Bună ziua, am depus 800 lei pe cont Paysafe am aruncat chitanțele deoarece pana acum nu-mi trebuiau și am ajuns acasă și când sa depun surpriza cont blocat ptr probleme legate de securitate. Am sunat la ei normal nu se vorbește în romana doar în engleza am vb cu acea persoana și nimeni nu știe de ce s-a închis acest card Paysafe ma tot rog de ei de 4 zile să-mi deblocheze contul și nimic. Chiar nu știu ce sa mai fac să-mi recuperez banii. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...