Jump to content
M2G

[stire fake]Guccifer a fost gasit mort in celula inchisorii din Virginia

Recommended Posts

Marcel Lazăr Lehel, sau Guccifer, hacker-ul român care a spart serverul de e-mail al candidatei democrate la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton , a fost găsit mort în celula închisorii din Virginia.

BUCUREŞTI, 6 iulie — Sputnik. Hacker-ul Guccifer a fost extrădat în Statele Unite după ce a recunoscut în mod deschis că a spart serverul de e-mail al candidatei democrate la preşedinţie, Hillary Clinton, scrie ziarul Christian Times. 

Dupa ce marţi dimineată FBI-ul a eliminat orice acuzaţii la adresa democratei Clinton, a început să circule zvonul că Guccifer lipseşte din celula închisorii din Virginia unde era închis. Marți seara, rapoartele afirmau că hacker-ul român a fost găsit mort, după cină, agățat de o frânghie în celula sa personală.

James Comey, directorul FBI, a declarat marți dimineață că dușmanii Americii și actorii individuali sunt cei care au accesat e-mailurile senatoarei Hillary Clinton, iar Guccifer a fost singura persoană care putea să prezinte detalii despre conținutul lor.

Guccifer a susținut că serverul a fost "ca o orhidee deschisă pe internet" și că "a fost ușor… ușor pentru mine, pentru toată lumea" să sparga contul de e-mail.

Rapoartele sunt încă în curs de desfăşurare şi se aşteaptă declarații din partea autorităților americane.

Christian Times scrie că „este demn de remarcat faptul că Hillary Clinton şi consilierii săi au mai implicat Casa Albă în sinuciderea discutabilă a angajatei Vince Foster în 1995".

 

Sursa

 

Edit:

 

Se pare ca stirea e fake:

http://www.snopes.com/guccifer-missing-from-jail-cell/

Link to comment
Share on other sites

nasol in general pentru el, nu am auzit nimic de bine la cetateni romani extradati de propia lor tara curva    catre colonistii americani (aia de ne fut in gura cum vrea pula lor sa ne aducem aminte de  TEO PETER) condusa de un guvern de mizerii fsn-isti (psd pd pnl aldo udmr si alte kkt de partide)  curve , hahalere , cacati , infectii,  limbrici, tenii, si asa mai departe. nu vreau sa mai continui.

3b339f626f60453390431688bdd24ce8.jpg

Edited by nardini
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...