Jump to content
Nytro

Tema

Recommended Posts

17 minutes ago, 220V16A50Hz said:

Asta este o săgeată primită în ochiul drept. Am încetat să contribui la acest forum atunci când au început să primească superputeri niște nulități.

Bine!.. voi aveți mai multă experiență decât mine. Unii sunt împotriva limbii române, alții nu au minime cunoștințe tehnice. Mă refer la staff... again.

 

Regards!

 

La "superputeri" te referi la posibilitatea de a da ban unui user intr-un mediu virtual si de a ii vedea adresa de ip si mail-ul folosit? Conturi noi se pot face fara numar iar adrese de ip si disposable emails sunt pentru oricine. Cei care puneti pret pe astfel de lucruri si credeti ca aceste pseudo-functii au vreo importanta, inca aveti mentalitatea "cstrike" sau "mIRC" de acum.. X ani. Grow up!

 

Stiu ca unii au trecut aceste pseudo-functii chiar si in CV-uri si m-a amuzat si a fost trist in acelasi timp ca nu au putut umple pagina cu altceva. Insa este o mentalitate absolut tipic romaneasca de a dori sefia in toate, cumva parca suntem emasculati daca nu le spunem altora ce sa faca dar in acelasi timp complet puerila precum cei care cereau "admin" si "functii" pe cstrike sau "access" pe canale IRC si apoi aici la situatia tragi-comica cu functiile pe forum.


Anyway, nu esti nici primul nici ultimul cu astfel de ganduri. Daca as putea propune o solutie ar fi primele 2 strofe din Glossa lui Eminescu.


Take care!

Link to comment
Share on other sites

On 8/22/2016 at 8:20 PM, aelius said:

5. Care din ei ?

Unul care înjură ca un milițian jegos și celălalt care a dat șpagă ca să crească moderator.

 

On 8/22/2016 at 8:20 PM, aelius said:

2. Esti exemplul clasic de Roman care nu isi face curat in fata portii si asteapta primaria sa vina pentru a face asta. Pune osul la munca daca vrei sa se schimbe ceva. Suntem un popor de curve, lenesi, prosti, fricosi, ciorditori si smenari. Desigur, nu ne asumam niciodata vina pentru ceva. Clasa politica e vinovata ca esti tu prost. Hahaha.

 

Când ai plecat în Deutschland, ai dat cu mătura prin conturi. Acum mă judeci pe mine? Despre tot ce scrii în legătură cu România citești din ziare-brainwash. De aici deduc legătura pe care o faci cu polit---> fuck!

Link to comment
Share on other sites

Nu am dat cu matura prin nimic si sunt inapoi in Germania. Mi-am dat seama ca locul meu nu este intr-o tara in care coruptia si prostia sunt la rang de cinste. Nu trebuie sa citesti prin ziare. Deja esti plictisitor. Deci cu celalalte puncte esti de acord.

 

La obiect, de ce nu numesti acei doi moderatori si sa aduci argumente ? Nu o mai da in diverse aiurea, mai bine spui direct ce te deranjaza.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ma intreaba pe mine ce am facut pentru tara mea si de ce am fugit :)))

 

- Am facut stagiul militar pentru o tara plina de hoti. Normal trebuia sa jur ca apar tara de politicieni si conducatorii ei.

- Am facut o facultate.

- Am investit bani in business-uri pe care le-a futut statul roman.

- Am contribuit la buget (taxe si impozite), sa aibe taica-tu pensie.

 

Am primit un sut in gaoaza, asa cum o sa primiti toti. Bag pula in statul roman si in drapelul babuinilor.

 

Daca intra Rusia peste voi, merg si ma inrolez in armata RUSA. 

  • Upvote 8
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

   Daca ai avut probleme cu tema, e pentru ca poate erai acasa. Da se rezolva man, si nu e nici un stres. Daca mai vedeti si voi ceva klumea si merita sa stiu si eu, lasati un mesaj si merge shitul mai usor. Hai ca vine anul nou si planul e pentru cea mai tare pentrecere. Asta va doresc si eu voua si sa ne mai bucuram si noi.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...