Jump to content
cosminkent

Website Insurance Uk

Recommended Posts

Buna ziua , am nevoie de un site de asigurari ca acesta : http://www.icukinsurance.co.uk/  cu tot ce implica categoriile de pe acel site! Iar ca tema pentru el ar fi asta: https://www.directline.com/  sau ceva mai modern!! Categoriile de pe http://icukinsurance.co.uk  au fiecare un quote de care am nevoie si datele trimise de client sa fie stocate intr-o baza de date si in acelasi timp sa fie trimise si pe mail dupa ce clientul termina de complectat! Cam asta este in mare parte de ce am nevoie in mare parte! Cat m-ar costa un astfel de site! Nu vreau cu login, sau alte aiureli, sa fie cat mai simplu si modern! Multumesc mult!!

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, aelius said:

Simplu fapt ca iti trebuie o baza de date, implica ceva de management (cms, management cereri, etc). Ma gandesc ca nu administrezi site-ul si cererile din phpMyAdmin :))

 

Ce buget alocat ai ? Sa stie omu din capul locului.

 

Baza de date imi trebuie doar sa stocheze informatiile pe care utilizatorul le introduce pentru asigurare (nume,adresa,etc!) In rest nu am nevoie de login, sau de alte chesti cu site-ul Omu isi baga numnarul masini (chestia aici ca dupa ce daugi numarul masini iti gaseste ce model e ,anu fab, culoarea,etc) si datele si dupa ce a dat de exemplu (trimite) acele date sa fie trimise catre email-ul companiei si in acelasi timp sa fie stocate si intr-o baza de date.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...