Jump to content
wirtz

ROMANUL care A SALVAT OMENIREA: Guccifer L-A ADUS LA PUTERE PE TRUMP / VIDEO

Recommended Posts

Cine a decis castigatorul alegerilor din SUA? Poate nu stiati, insa un roman a salvat Planeta, fara nici o gluma!

 

Numele lui este Marcel Lazar Leher sau Guccifer, hackerul roman care a spart contul de e-mail al lui Hillary Clinton! Pacat, nimeni nu sufla o vorba, cand acest om merita o statuie, un premiu Nobel!

 

Asa sunt oamenii in ziua de azi, nu mai vad padurea de copaci. Momentan compatriotul nostru este dupa gratii, desi merita sa fie eliberat, ba mai mult merita sa primeasca o functie in SUA in cadrul securitatii cibernetice din partea lui Donald J. Trump, sau cine stie si o medalie!

 

VIDEO/SURSA: http://www.nationalisti.ro/2016/11/romanul-care-salvat-omenirea-guccifer-l-adus-la-putere-pe-trump-video/

  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, hades said:

Boss, mie-mi plac nationalistii. Dar sa vi aici si sa spui ca Guciffer merita o functie in cadrul securitatii cibernetice, e de prost gust.

parerea ta, camarade... (se vede ca iti plac nationalistii dupa avatar...) insa ai vazut cate a facut... a pierdut f multe voturi killary din cauza mailurilor... nu imi spune acum ca nu au avut importanta majora... p.s.: nu mai vbi cu "boss" nici in gluma :) mergi la arest... (doamne fereste) ... sa vezi cine utilizeaza termenul //totusi ai un + de la mine pt intentie// 14!

 

si ca un sfat : http://www.davidduke.com // http://www.stormfront.org

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

On 11/13/2016 at 6:56 PM, QuoVadis said:

 @wirtz de data asta un alt cadou inainte de Craciun:

 

ship.png

... pentru ca esti prost de dai in gropi!

 

te-am intrebat eu ceva? sa raspunzi cand te mentionez eu daca e ceva. nu te mai baga in seama din spatele tastaturii. daca tot esti frustrat, mergi la tarfe si nu iti mai pierde vremea pe topicuri care oricum nu dai doi lei pe ele.

 

in caz ca nu ti-ai dat seama, stirea e pt prosti sa-mi fac trafic, nici macar nu-i scrisa de mine :) dar ce sa te duca pe tine capul... imi e sila sa caut o imagine cu o cutie de diazepam pt tine; o gasesti singur. 

Edited by wirtz
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, urs said:

 *pe care oricum nu dai doi lei

gen.

ti-ai ratat cariera, trebuia sa devii avocat sau prof de romana, serios. in cazul altora: procuror :)) ... n-are omu voie sa faca o greseala cand se grabeste... repet... ce sa ceri.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...