Jump to content
a13x4nd7u

Solicitare de eliminare a rezultatelor căutării, conform legislației europene privind protecția datelor

Recommended Posts

In cazul in care doreste cineva sa ramana cat mai anonim (sa stearga mai toate datele cu caracter personal pe care le gasesti usor prin Google), acest link va poate ajuta:

https://support.google.com/legal/contact/lr_eudpa?product=websearch&hl=ro

 

Aici puteti face o cerere catre Google pentru a sterge link-urile nedorite din cautarile Google daca se cauta numele vostru si sunt gasite prea multe date personale, spre exemplu (puteti pune oricate link-uri care ofera prea multe date cu caracter personal la cautarea pe Google).

 

Exemplu:

In cazul meu am pornit de la emailul personal, si am gasit si telefonul personal, ce proiect de practica am avut, ce note am luat la facultate la proiectul de practica respectiv, cand am facut facultatea, cand am facut practica, ce cont de student am avut la facultate, aproape ca puteam ghici de pe Google si ce grupa eram (colegii de facultate oricum ii gasisem cu toate informatiile si pe ei).

 

Daca cineva afla prea multe informatii despre tine poate chiar sa obtina acces la contul de mail (depinde de cat de mult ai tinut la securizarea email-ului sau conturilor respective, dar oricum ai atatea informatii de pe Google).

 

Stiu ca aceasta decizie legata de datele personale si motoarele de cautare e din 2014, dar nu am gasit pe forum nimic de genul ( am cautat link-ul, cuvinte cheie, etc).

 

Cu asta puteti face curat, sa ramaneti cat mai anonimi, sa nu se faca prea multe legaturi intre conturi si date personale confidentiale care ajuta la accesarea conturilor! :)

 

Edit:

Rog un moderator sa mute threadul daca gaseste un loc mai potrivit in care sa fie postat. Eu am postat aici deoarece e cel mai apropiat de tema SEO (cu motoare de cautare).

Edited by a13x4nd7u
Adaugare text mutare thread daca nu e locul potrivit.
  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...