Jump to content
wirtz

Aviz amatorilor de arme AIRSOFT (video) / proprie experienta

Recommended Posts

Un sfat pt. pasionatii de air-soft: 

Mai jos aveti detalii despre prostia tablagiilor:

IMPORTANT: NU LUATI IN CALCUL CAZIERUL CA IL DETINETI SAU NU ... pt oricare se aplica "legea" intr-un mod .... nu mai zic de care...

 

Alertă în urmă cu câteva seri pe o stradă din Buzău. Un tanar oprit de poliţişti, avea asupra lui, într-o geantă, o arma de tipul AK 47. Oamenii legii au anunţat imediat ofiţerul de serviciu, dar alarma s-a dovedit falsă: arma respectiva era de tip airsoft, perfect legala. Tânărul care o detinea a fost însă condamnat in trecut pentru propaganda neo-nazista.

Evenimentul s-a petrecut noaptea, chiar in centrul municipiului Buau. Initial, la vederea armei un politist şi un jandarm, s-au speriat si l-au legitimat pe tanar. Ei au comunicat prin statie faptul ca au descoperit in geanta tanarului o arma cu bile.

Potrivit legii, armele si dispozitivele neletale din categoria E, cum sunt cele de tip airsoft, pot fi detinute si, dupa caz, purtate si folosite de catre persoanele fizice si juridice, fara indeplinirea procedurilor de inregistrare sau autorizare. Probabil, politistul s-a alerat si cand a vazut cine purta arma. Este vorba despre Marius Trancă, un vechi „client” al Poliţiei înca din adolescenţa. În trecut, buzoianul a fost condamnat de mai multe ori, inclusiv la pedepse cu închisoarea, pentru amenintare, propaganda fascista si extremism. De altfel, Trancă este singurul român care a facut închisoare pentru propaganda neo-nazista.

Edited by wirtz
Link to comment
Share on other sites

Strainul are o vorba: "better safe than sorry". In afara ca te-au oprit si legitimat doar nu ti-au facut nimic. Te-as intreba pe tine ce ai face daca ai fi in locul lor dar cum nu esti cu toti boii acasa ii intreb pe cei de aici: daca ati fi gabori si mergeti pe strada si vedeti pe unul care are antecedente si in instruire sunteti pregatiti sa luati acestea in considerare si il vedeti cu ceva ce par a fi arme, chiar daca ar fi si pistoale cu apa: il lasati sa-si vada in continuare de drum sperand ca nu-l vedeti mai apoi la stirile de la 5pm sau il intrebati de sanatate? Esti doar un attention whore :-j

Edited by QuoVadis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Daca as fi politist in Romania si vad pe cineva cu ceva ce pare a fi o arma,normal ca m-as alarma.Dar daca observ ca e o arma airsoft cu bilute de plastic,nu mai sun la sediu sa vina intariri si sa ma dea apoi la tv,ca ma fac de cacat.Pe principiul asta trebuie opriti toti copiii si legitimati.

Cum sa fie in cosciug in SUA,daca ai voie sa porti arma la tine?In video-ul de mai sus,ala avea cutit,nu arma si ameninta cu el,cum sa nu-l impusti?Un nebun mai putin pe strazi.Dictatura de cacat din Europa nu-ti permite sa ai o arma asupra ta pentru autoaparare desi s-a vazut clar ca cei care-si doresc pot face rost si de arme automate pentru atentate.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...