Jump to content
mark0

Recuperare android sau rat?

Recommended Posts

Ok, am o curiozitate pe care vreau să mi-o satisfac de ceva timp legată de o persoana...și nu știu la ce metodă să apelez. M-am uitat după softuri de recuperare a call log-ului și am găsit doar chestii ce necesită root, acum, am eu acces la telefon dar nu atât cât să îl rootez, să fac un recovery și să ii dau unroot.

Am facut aseară build-ul unui rat dendroid dar e cam aiurea, pe 6.0.1 nu îmi descarca call log-ul(pe alte versiuni nu am testat, am mai avut tentative cu dendroid mai demult și nu a dat cine știe ce rezultate...atunci au fost doar să vad eu ce și cum, nu să mă conving de nimic) și alte prostii, dă crashuri și după nu mai merge până ii dau eu restart, lucru care nu îl pot face de la 350 de km depărtare.

Sugestii? Fără servicii „spionează-ți prietena” de chinezi cu 3$/zi, vreau ceva ce pot face singur. În principal dacă știti vreun soft de recuperare logs / sms prin debugging / adb ar fi perfect - eu nu am găsit nimic care să fie ok.

 

Edited by mark0
Link to comment
Share on other sites

Cand spui ca ai access la telefon te referi ca esti fizic in proximitatea lui, sau ca ai codul de access (gen lock screen)? 

 

OFF: Dupa cum suna povestea ta presupun ca locuiesti cu gagica si ii pui la indoiala fidelitatea. Daca ai dubii, fii deschis, discuta si fa o decizie in urma conversatiei. Este mult mai matur decat scenariul tau. Si mult mai simplu din punct de vedere technologic. 

Link to comment
Share on other sites

Off: Te inseala, romancele sunt curve si gold diggers! 

 

On: Poti instala un app de parental controls care te lasa sa vezi tot prin interfata web si il ascunzi apoi prin apps de nu il vede. Si daca il vede ii cere user si pw sa vada ce ii. De exemplu PhoneSheriff. Nu va putea dezinstala aplicatia (decat rootat sau daca are user si pw) si ai din optiuni sa dai disable la notificari si alte cele care te-ar da de gol. Si sa vada ce ii in app nu poate. Daca te intreaba faci pe inocentul, zici ca ii ceva antivirus (ii mai bagi si de vina ca de ce nu e atenta si instaleaza toate prostiile :)) ) si sa iti dea sa te uiti - il dezinstalezi si gata.

 

Off: daca nu ai incredere in ea sa vorbiti deschis la ce iti mai pierzi vremea :-??

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...