Jump to content
wolly

Timpul petrecut in liceul meu

Recommended Posts

Deci am primit o diploma de la un concurs tehnic si nu stiu ce sa fac cu ea.Este vorba despre un concurs de electronica in care am prezentat o sirena electronica.Partea proasta e ca eu nu am luat nici un premiu si am ramas cu gura cascata la ceilalati care au primit premiul.Ei de ce au primit premiul si eu am primit o hartie goala cu niste inscriptionari pe ea?

Cu ce am gresit?Trebuia sa le prezint ceva la moda?

In afara de partea asta eu nu am facut proiectul singur si m-a ajutat un profesor de electronica care acum a decedat.Eu stiam mai mult partea de engleza.Dupa cativa ani am realizat ca electronica nu este asa de usoara precum pare si acum nu stiu daca cineva m-ar angaja daca eu stiu sa masor curentul,tensiunea dintr-o priza.Mai stiu si in componente active si pasive in afara de dioda si mosfet(pe astea nu le-am inteles si nu cred ca le voi intelege).M-am uitat pe un amplificator si am realizat ca acesta este cel mai simplu montaj de realizat.Amplificatorul era al profesorului de practica nou care avea un baiat din clasa noastra la olimpiada tehnica.M-am uitat pe fisa tehnica si am constatat ca cerintele erau usoare pentru cineva care este cls a 10a,nicidecum cls a 11 a.

Exista o metoda prin care sa acopar diploma mea de electronica?Nu vreau sa ii arat angajatorului ce am finalizat eu dupa 12 clase.Ma gandeam sa ma angajez la casino dar nu stiu daca iti cere o diploma in it.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, wolly said:

De ce ma iei la misto?

 

Pai.. pentru ca esti prost!

 

  • prost pentru ca postezi o treaba ce ar trebui s-o discuti in privat cu cei avizati, care te cunosc pe tine si contextul tau (parinti, prieteni, profesori, neamuri, etc.) sambata noaptea si apoi te astepti ca cineva sa iti raspunda instant
  • prost pentru ca ti-a luat 'nspe mii de vorbe sa spui ca esti mediocru (diploma "de participare") si frustrat
  • prost pentru ca ne pui noua niste intrebari scoase din context care ar fi trebuit sa le adresezi organizatorilor concursului.
  • prost pentru ca iti versi aici frustrarile de mediocru si astepti sa ca noi sa iti dam o proverbiala suzeta (boohoo!) si sa iti dam niste raspunsuri/sfaturi dupa ce ti-am ghicit mintea
  • prost pentru ca iti inchipui ca noua ne pasa
  • prost pentru ca nu iti dai seama ca cu diploma te stergi la fund si ce conteaza e ceea ce stii sa faci
  • prost pentru ca te ambalezi ca ai luat o diploma de prosti care nici macar nu ai meritat-o ("In afara de partea asta eu nu am facut proiectul singur si m-a ajutat un profesor de electronica care acum a decedat. Eu stiam mai mult partea de engleza.")

 

(Daca tot nu esti lamurit sa imi spui si iti mai aduc si alte argumente.)

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Pai tu pana la urma ce vrei??? Eu unul, nu am inteles nimic. Daca vrei sa te angajezi la cazino, te duci, lasi un cv si astepti sa te sune. Crezi ca acolo iti cere diploma de matematician sa sti sa dai niste bani? Si cum plm sa zici ca vrei sa ascunzi diploma de cls a 12 a ? Tu sigur nu ai terminat teologie sau altceva ???

Esti retardat copile ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...