Jump to content
Dancea

armata

Recommended Posts

Am mers la psihiatru sa îmi semneze foaia medicală și i-am spus tot ce nu trebuia legat de tot. M-a trimis la psiholog. Am dat vreo 3-4 teste. M-a picat. Motiv: disimulare

Inainte sa merg la psiholog mi-a zis cineva ca trb sa mint de îngheață apele. Așa am și făcut. Doar ca ce am zis a doua oară nu bate cu ce am zis prima oară. Și am picat. Cum sa fac acum când am sa merg iar? Zic adevarul cap coada. Sau ma prefac cap coada? Între timp am început sa vb cu un psiholog. Asta zice ca trb sa fie sinceră cu ei. Sunt confuza. 

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Trebuie sa spui adevarul, ei stiu 100% cand minti dupa emotii :)) (limbajul corpului, expresia fetei, respiratie, maini, timpul de raspuns cand iti adreseaza o intrebare etc) =)) , la intrebarea cu ce animal iti place "iti testeaza loialitatea", ex: ciobanesc german=loial, ex: vulpe=sireata=picat + ca iti vor pune si intrebari care tin de loialitate ( iti adreseaza mai multe intrebari dar formulate altfel, ca la permisul auto :)) ). Spor la minciuna + picat pe veci, ti-ai dovedit caracterul la testul psihologic =)) , acum nu prea mai ai ce face, poate instructie la anti-minciuna.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...