Jump to content
Iceman.

.

Recommended Posts

Asta face 50$/zi gasind prostii care cred ca se vor imbogati usor si repede.Probabil ca a cumparat si el metoda, a vazut ca nu functioneaza, si cand se uita in oglinda, si se gandea "cum pula mea am fost asa de prost sa dau banii pe asa ceva?" i-a venit ideea..... oh, da stai, sunt multi ca mine.... si asa s-a apucat sa vanda "metoda". Este simplu sa faci bani, se gaseste zilnic un cocalar care sta pe net crezand ca e jm3k3rie sa faci bani din h3k3r3ala.

  • Upvote 8
Link to comment
Share on other sites

Tipic romanesc, de ce te tot stresezi sa te scarpini cu picioru'n cap? vrei sa inchizi gura celor care comenteaza, si aici ma incadrez si eu, pe buna dreptate ? daca ai putea face nu 50, 20 de $ pe zi asa cum spui tu, cine plm ar mai lucra? as baga toti bunicii online si m-ar durea la carbas.. posteaza aici cat mai multe dovezi clare de plata, incasarea banilor, ceva evident care sa sustina fara echivoc afirmatiile tale. Daca o dai cotita, esti  doar un alt gainar care vrea la randul lui sa pacaleasca alti ratoni care freaca menta pe net. Daca totusi ai descoperit sf grall, nu cred ca mai vindeai tu asta, sau cel putin nu pe 50, nici pe 5000 poate.

 

PS. DE ce ai pus pozele pe 2 hosturi diferite ?

9enEOAS.jpg

fc6bbdd5c2097607eea8e04166ff1177d9f6be37

Edited by spider
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Dupa cum apare pe poza vad ca cu 2 zile in urma nu prea ti-ai dedicat timpul, pune ceva mai detaliat sa vedem si noi toata luna aprilie oricum a trecut si suntem deja la jumatatea lui Mai :) 

 

PS. Cand faceam cu p0rn0 pe plugrush in primele doua zile am facut 40$ , am zis ca rup dudu in doua :) dupa vreo 7-8 zile aveam total bani undeva la 70-72$ :) 

Ai face mai multi bani daca ti-ai sterge ntdll.dll din pc !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

14 hours ago, Iceman. said:

 

 

Mi-a arătat şi mie metoda.

 

Am văzut multe ebook-uri dar tot ce pot să spun e că asta are cel mai mare potenţial.

Metodă unică, n-am mai văzut acum ceva asemănător.

 

Recomand cu încredere, cu siguranţă vă scoateţi investiţia.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, Iceman. said:

Comentarii fara rost. Trimit metoda free unui moderator ca sa vada despre ce este vorba. Nu caut sa pacalesc pe nimeni si asa cum am zis mai sus dau banii inapoi celor ce nu sunt multumiti

 

 

 Să-ți iau neamu-n pulă și să mă șterg cu coaiele de fața ta. Pe cine pula mea crezi tu ca păcăleşti?  Crezi că noi toți aici suntem niște futuți în cur ca tine care ne curg balele la 3 cenți și ne bucurăm ca niște chinezi? Beși în pula mea cu rahaturi d-astea. 

Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, intex01233 said:

 

 

Mi-a arătat şi mie metoda.

 

Am văzut multe ebook-uri dar tot ce pot să spun e că asta are cel mai mare potenţial.

Metodă unică, n-am mai văzut acum ceva asemănător.

 

Recomand cu încredere, cu siguranţă vă scoateţi investiţia.

Sa inteleg ca tu ai platit combinatia fantoma a omului si vrei sa mai plateasca si alti ca tine ?

 

Si ca sa fie treaba treaba . Daca cineva "ar face usor 50$ pe zi" (cum specifica el) 50$ x 30 de zile = 1500 $ 

DE CE P*LA MEA AI VINDE CU 60$ O COMBINATIE DE 1500$ PE LUNA *** ALOCAND SANCHI 2 ORE ZILNIC****

 

PS. Pune postare si pe gloryholefoundation poate acolo ai success !

Edited by piss_you_madarfacar
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Boss, noi suntem romani, chestiile astea sunt de mult expirate. Unii dau tepe mai frumoase ca asta. De cat sa cumperi "ebook ul" acesta mai dai 50$ pe host, domain, etc. si iti faci un site de dropshipping :-)) ai avea mai mult succes decat cu vinderea acelor 3 cuvinte scrise in graba.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Iceman. said:

Fratilor nu va convine nu luati. Eu nu mai am timp pentru aceasta metoda. Ca sa ai aceste rezultate este nevoie sa lucrezi la ora de varf. Adica undeva la 4-7 PM ora americii mai exact dupa ora 10-11pm ora noastra pt a prinde traffic de usa. Va place sa va dati toti cu presupusul. Tratati topicul ca atare si nu mai comentati aiurea. Nu e niciun fel de ebook minune. Este exact un mentorship cum am spus. De indata ce am primit plata nu iti voi da nici un ebook ci iti voi explica eu exact ce trb sa faci. Asta nu intelegeti voi. Va imaginati ca castig eu mii de $ si ca m-as uita la cei 60 de $. Moca nu vreti? Castigurile voastre depind si de ale mele daca va inregistrati drept refferal. E spre datoria mea sa ma asigur ca faceti bani cu aceasta metoda. Am postat acest mentorship si pe BHW si pe HF si nu am primit absolut nici un review negativ mai ales fara a stii despre ce este vorba. Numai la noi românaşii ne place sa mancam kkt.

 

Vorbe multe si fara rost, labareala curata, asa cum era de asteptat. Pune in pula noastra printuri clare unde primesti./ai in cont >50coco din kktu asta de metodata si gata, ce este asa de greu? Tu ai venit sa vinzi castraveti la gradinari, acum o dai la intors ca nu mai ai timp? :)) ba ce sensei penibil esti.

 

Vreti sa faceti bani ? get a fucking job.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...