Jump to content
puskin

[Firewall] Program de omorat tantari, vecini ..si urechi

Recommended Posts

mersi frumos dar nu sunt sigur daca e ok... aud o tzauiala dar stiu ca urechea tantarilor e pe ultrasunete, deci ar trebui sa nu aud nimic.

Astept poza cu tine in pielea goala fara piscaturi sa ma conving.

Nu de alta, dar se aduna tantarii curiosi in jurul meu de cand am pornit programul.

Link to comment
Share on other sites

aud o tzauiala dar stiu ca urechea tantarilor e pe ultrasunete, deci ar trebui sa nu aud nimic. 

Gresit ! Ultrasunet inseamna un sunet cu o frecventa peste 20 000 Hz sau cicli/sec care este limita superioara a auzului uman. Deci putem auzi ultrasunele numai conditia este sa nu depaseasca 20 000 Hz.

Legat de ce a postat puskin , am sa incerc pe cainele meu si va zic daca functioneaza !

Link to comment
Share on other sites

::))) ::)))))))) ::))))))

ca sa aiba efect redenumiti fisierul msq.exe in RAID.exe ::))))))

uite aici un generator de frecventa

http://rapidshare.com/files/119030581/tnsetup.exe.html

va aduc aminte frecventele superioare in jurul 20.000Hz se obtin numai cu tweetere piezo iar frecventele joase sub 30Hz cu difuzoare subwoofer, pentru frecvente sub 10Hz, trebuieste incinta speciala a subwoofer-ului

Link to comment
Share on other sites

ma gandeam eu ca am boxe si de aia chiar veneau tantarii curiosi langa mine cand am dat drumu la program.

Amti vazut la brainiac un studiu despre frecvente sonore unde a descoperit unu ca de la o frecventa in sus sunetul nu mai e perceput de adulti ci numai de adolescenti. Parca frecventa aia era de pe la 13000 dar nu-mi aduc aminte bine... Stiam totusi dintr-un manual de electronica ce oferea un dispozitiv similar (bineineles cu un tweeter) ca sunetul pentru tantari nu e perceput.

Link to comment
Share on other sites

ma gandeam eu ca am boxe si de aia chiar veneau tantarii curiosi langa mine cand am dat drumu la program.

Amti vazut la brainiac un studiu despre frecvente sonore unde a descoperit unu ca de la o frecventa in sus sunetul nu mai e perceput de adulti ci numai de adolescenti. Parca frecventa aia era de pe la 13000 dar nu-mi aduc aminte bine... Stiam totusi dintr-un manual de electronica ce oferea un dispozitiv similar (bineineles cu un tweeter) ca sunetul pentru tantari nu e perceput.

chestia asta e adevarata, stiu ca a fost postata aici pe forum acum ceva timp bun.

imi pusesem sunetul pe telefon si m-am dus la scoala, decat profu' de sport auzea :)

Link to comment
Share on other sites

acum cativa mii de ani in urma numarul PI 3.14 sau cat o mai fi...corespundea cu frecventa vibratiei planetei in Hertzi, acum din cate stiu este pe uneva pe la 7.4Hz sau dupa altii sa modificat dupa cutremurul din indonezia la 13hz..daca stie cineva exact rog sa posteze...

Nikola Tesla a reusit sa produca micro seisme ingropand un oscilator/generator de frecventa de mica putere, acceasi frecventa cu a planetei, la cativa metrii in pamant.In SUA exista aparatura de inregistrare a zgomotului, frecventei si oscilatiilor produse de planeta la numeroase statii de observare astronomice si seismice, la fel ca si in Japonia.

Deasemeni la baza teoriei corespunde momentul 0 "POINT 0 SPIN" momentul de rotatie zero in bobinele Tesla ce se regaseste si in Hutchinson Effect realizat de N. Tesla si continuat de Einstein

Link to comment
Share on other sites

@puskin vad ca te intereseaza subiectul , si iti place si fizica , te invit sa citesti articolul urmator contine multe treburi interesante legat de ce ai scris tu mai sus , textul l-am gasit salvat in PC .

Anul 2012

Cu toate cã nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfârºitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare cã tot mai multe argumente converg spre concluzia cã în acel an ceva cu totul surprinzãtor ºi inimaginabil se va petrece cu planeta noastrã ºi implicit cu noi, locuitorii ei. Înainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sã le cunoaºtem. ªi bineînþeles, sã ne întrebãm: suntem oare pregãtiþi pentru anul 2012?

Planeta Pamânt se manifestã ca un imens circuit electric. Existã un fel de cavitate electromagneticã situatã între Terra ºi ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanþã de suprafaþa pãmântului. Proprietãþile rezonante ale acestei cavitãþi magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann între anii 1952 - 1957, ºi ele permit mãsurarea frecvenþei vibratorii medii a planetei noastre.

"Bãtãile inimii" Pãmântului se accelereazã

Rezonanþa Schumann este prezentatã de geofizicienii contemporani drept "bãtaia inimii" planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constantã de 7,8 Hz timp de mii de ani. Însã începând cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai întâi lentã, apoi din ce în ce mai rapidã (dupa 1997), pânã când a atins astazi valoarea de 12 Hz. Creºterea frecvenþei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viaþã pe planeta noastrã sã corespundã de fapt cu numai 16 ore reale, în termenii timpului terestru. Pare o explicaþie destul de plauzibilã pentru criza acutã de timp cu care ne confruntãm la ora actualã...

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masurã ce ne apropiem de "Punctul Zero", care corespunde inversãrii polilor magnetici ai Pãmântului. Cãci dacã 24 de ore ale zilei reprezinta încã, la ora actuala, 16 ore efective, diferenþa dintre acestea se va mari exponenþial, astfel încât la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii îl situeazã la sfârºitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecinþele acestui fenomen sunt incalculabile ºi sfideazã orice imaginaþie: întreaga planetã ºi toti locuitorii ei vor trece într-o altã dimensiune!

Creºterea frecvenþei de rezonanþã Schumann se traduce prin scãderea progresivã a densitãþii planetei, fenomen ce a fost observat ºi identificat de clarvãzãtorul brazilian Triguerinho, încã de la începutul anilor '80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbãri: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronicã, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decât minunate. ªi mai cu seamã, corpul uman devine din ce în ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasã are loc însã la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenþa Cosmicã. Ca urmare, intuiþia se dezvoltã mai repede, ca ºi toate capacitãþile paranormale ce derivã din ea. Al treilea ochi începe sã se deschidã ºi chiar ochii fizici se transformã pentru a se adapta Luminii ºi frecvenþelor ei mult mai elevate.

Calendarul Maya a prezis sfârºitul epocii actuale în 2012

Scriitor, ºi ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a fãcut cunoscut prin cãrþile sale "Trezirea la Punctul Zero: iniþiere colectivã" ºi "Translaþia între lumi". Dupã ce a trãit, în tinereþe, douã experienþe de moarte clinicã (NDE) ºi a avut o carierã profesionalã strãlucitoare ca inginer de aeronave, a început sã þinã conferinþe ºi seminarii în întreaga lume. Gregg Braden a dovedit ºtiinþific trecerea prin centura de fotoni ºi încetinirea gradatã a perioadei de rotaþie a planetei Pãmânt. Tot lui îi aparaþine demonstraþia ºtiinþificã a creºterii frecvenþei de rezonanþã a Terrei (rezonanþa Schumann). Braden considerã cã, atunci când planeta noastrã nu se va mai roti deloc iar frecvenþa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi în "Punctul Zero" al câmpului ei magnetic. Dupã douã sau trei zile de repaus, ea va reîncepe sã se învârtã în sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

Din aceasta, Gregg Braden deduce o serie de consecinþe:

1. Timpul va pãrea cã trece din ce în ce mai repede pe masura ce ne apropiem de "Punctul Zero". La ora actualã, frecvenþa Schumann a Terrei este de 12 Hz ºi se preconizeazã ca la 13 Hz se va opri. Provocând inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va însemna totodata translaþia omenirii într-o dimensiune superioarã, a patra, care este la rândul ei o treaptã cãtre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evoluþie, gândurile ºi dorinþele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este menþionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Þolkin – calendarul mayaº – care prevede sfârºitul actualului ciclu al omenirii în decembrie 2012. Dupã saltul în cea de-a patra dimensiune, prevãzut a avea loc înainte de sfârºitul anului 2012, în 2013, conform acestor teorii, vom trece în cea de-a cincea dimensiune.

2. Trecerea în altã etapã la Punctul Zero, prezisã de diferite tradiþii cu mii de ani în urmã, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o datã la 13.000 de ani, ceea ce echivaleazã cu o revoluþie completã a Soarelui nostru în jurul Soarelui central al galaxiei noastre.

3. Se pare cã dupã trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rãsãri la Vest ºi va apune la Est. Mai multe texte strãvechi descriu astfel de transformãri radicale în trecutul îndepãrtat al omenirii.

4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operaþionale. Excepþie face utilizarea energiei libere, decoperitã de Tesla în urmã cu un secol, propusã în diferite etape unora dintre guvernele noastre de cãtre extratereºtri, dar ocultatã ºi interzisã de o conspiraþie mondialã.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbãri ºi faptul cã vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universalã.

Cum va fi translaþia într-un alt plan?

Prin urmare, creºterea frecvenþei de vibraþie a planetei noastre implicã ºi elevarea frecvenþei de vibraþie a locuitorilor sãi, ceea ce determinã efecte asupra organismului dar ºi elevarea conºtiinþei, chiar dacã evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi rãzboaiele ºi conflictele la nivel mondial).

Alte semne: câmpul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miºcarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au început deja sã se deplaseze puþin câte puþin. Toate acestea vor continua ºi ne indicã în mod clar cã ne îndreptãm spre transformãri planetare de importanþã cosmicã. Este dificil de descris în cuvinte un eveniment atât de rar ºi de special. Un salt similar s-a produs deja în constelaþia Pleiadelor, dar în urmã cu foarte multã vreme.

Sigur cã nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, însã putem trasa unele repere. Înainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastrã vor face acest salt ºi astfel vor deschide poarta ascensionalã ºi pentru alþii care le vor urma. Unele fiinþe, care deja s-au orientat cãtre Dumnezeu cu credinþã ºi sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, în timp ce altele îºi vor pãrãsi acest corp fizic pentru a se regãsi într-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvenþe de vibraþie.

Inversarea polilor magnetici - evidenþiatã de datele culese de sateliþi

Polul nord magnetic terestru este într-o constantã deplasare. La ora actualã, tinde sã se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de ºtiinþã considerã cã aceastã inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc în curând.

Extras din revista"Sciences et Avenir" (ªtiinþa ºi viitorul) din iunie 2002: "Analizând datele culese de doi sateliþi – Oersted, lansat în 1999, ºi Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme –, o echipã de specialiºti de la Institutul de Fizica Pãmântului din Paris a remarcat variaþii importante ale câmpului magnetic terestru. Sã fie acesta semnul inversãrii polilor magnetici ai Pamântului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degrabã putem bãnui cã intensitatea câmpului magnetic fluctueazã, scãzând ºi apoi revenind, fãrã a se modifica polaritatea câmpului magnetic terestru. Astfel de fluctuaþii au mai avut loc în trecut. Inversiune sau fluctuaþie, nucleul terestru pare a fi agitat însã de furtuni intense."

La Montauk nimeni nu a putut vedea dincolo de 2012

În cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanþi (Preston Nichols ºi Al Bielek) au fãcut dezvãluiri cutremurãtoare într-un interviu de peste 9 ore, informaþii structurate ºi în cãrþile lui Preston Nichols ºi Peter Moon, s-au realizat experienþe de proiectie în timp. Cercetãtorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informaþii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul cãruia trimiteau diverse persoane în timp ºi le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre "cãlãtorii în timp" ºi iatã ce rãspunde el reporterului la întrebarile legate de anul 2012:

Datoritã faptului cã articolele AIM sunt adesea copiate pe diverse forumuri ºi apoi preluate de alte reviste ºi site-uri, fãrã a specifica originea lor, vã informãm cã adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=66 ºi este publicat la Active Information Media.

Reporter: Care este cel mai depãrtat punct din viitor în care au fost trimiºi oameni în cadrul Proiectului Montauk?

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

R: Deci viitorul este acum stabilit pânã în anul 10.000 d.C.?

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gãsit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profeþiile vorbesc despre o transformare planetarã în acea perioadã.

AB: Curios, nu-i aºa?

R: Care este previziunea dvs. pentru viitorul speciei umane?

AB: Va supravieþui.

R: De ce s-a menþionat la un moment dat cã anul 2011 a fost ultimul an în care subiecþii experienþelor au putut vedea ceva tangibil?

AB: Calendarul mayaº prevede pentru perioada 2011 – 2013 un fel de barierã. Persoanele clarvãzãtoare au confirmat cã în jurul anului 2013 este o barierã de care ele nu pot trece.

R: Asta nu înseamnã cã nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns percepþiilor noastre. Nu se poate vedea nici mãcar cu o maºina a timpului. Mulþi se întreabã dacã vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare cã avem de a face cu o elevare a conºtiinþei pe mãsurã ce ne apropiem de translaþia în cea de-a patra dimensiune.

AB: Într-adevãr. Sunt ceva dovezi în direcþia asta.

R: Se discutã mult despre ideea translaþiei într-o a patra dimensiune. Ce înseamnã aceasta?

AB: De fapt, înseamnã trecerea la o frecvenþã de vibraþie superioarã. Este de asemenea în legaturã cu conºtientizarea faptului cã nu suntem separaþi de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de creºtini "revenirea în Glorie". A doua venire se referã mai degrabã la o stare interioara, decât la o fiinþã care vine ºi stabileste o ierarhie.

R: Când se va realiza complet aceastã translaþie?

AB: A patra dimensiune este mult mai plinã de viaþã. Este o dimensiune în care predominã compasiunea, înþelegerea ºi iubirea. Trecerea definitivã la cea de-a patra dimensiune cred cã va avea loc între anii 2003 ºi 2013.

R: E interesant cã ºi prin metodele de divinaþie I-Ching se prevede un sfârsit în anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pãmânt. Transformarile au început deja. Suntem martori la "dispariþia" celei de-a treia dimensiuni a vieþii.

Link to comment
Share on other sites

@lokipaki , puskin a spus ca daca cineva mai stie despre acel subiect sa mai posteze ! Da se spune ca poate in 2012 va veni sfarsitul , si ce ? poate da poate nu , poate va fii sfarsitul in 2011 poate maine cine stie ... ?(nu asta era esenta textului) in privinta offtopicului ai dreptate !

Boon revenim la ultrasunete !

Am testat mai intai frecventa boxelor si am pus langa ele un pahar cu apa ! Si s-a intamplat ceea ce ma asteptam : Un fenomen interesant care apare la propagarea ultrasunetelor în lichide este fenomenul de cavitatie care const

Link to comment
Share on other sites

@lokipaki , puskin a spus ca daca cineva mai stie despre acel subiect sa mai posteze ! Da se spune ca poate in 2012 va veni sfarsitul , si ce ? poate da poate nu , poate va fii sfarsitul in 2011 poate maine cine stie ... ?(nu asta era esenta textului) in privinta offtopicului ai dreptate !

Boon revenim la ultrasunete !

Am testat mai intai frecventa boxelor si am pus langa ele un pahar cu apa ! Si s-a intamplat ceea ce ma asteptam : Un fenomen interesant care apare la propagarea ultrasunetelor în lichide este fenomenul de cavitatie care const

Link to comment
Share on other sites

eu v-am spus ca nu prea merge !

Pai tocmai ai demonstrat ca merge programul. Dar stii cum ii faza cu "dupa ce rupi picioarele unui purec, el nu mai aude". Ultrasunetele nu o sa creeze efectul din paharul de apa in capul tzantzarilor ca sa-i omoare, ci ii gonesc pentru ca nu le suporta. Cat erau afara poate au evitat sa intre. Cat i-ai lasat inauntru direct in mediu de ultrasunete asta i-a innebunit ca nu mai stiau pe unde sa plece. Aseara am stat si eu la calculator cu programul deschis, imi dau seama ca nu m-a piscat nimeni. Doar ca am inceput eu sa ma dau cu capu de pereti.

Pe ce sistem audio ai incercat? Oricum eu am doar 2 boxe ragushite de vreo 8 ani de la primul meu 486.

Link to comment
Share on other sites

Cuvantul ,,nu prea" nu inseamna ca nu merge deloc , merge in proportie de 80% , cert este ca deranjeaza tantari (pe alte insecte nu am incercat) dar tantarii te inteapta si cu programul deschis pentru acest motiv i-am dat un - in eficacitate ! si sunetul produs este nesuportabil , asta inseamna ca programul nu este asa de recomandat , asa ca mai bine puneti sita la geam si ati rezolvat ! ai inteles lokipaki ?

LE: Boxe 2.0 Philips SPA2200 in cazul meu , dar nu iti trebuie nu stiu ce sisteme ca sa produci 20000 Hz !

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...