Jump to content
comu

Cerere ajutor SQL/PHP limitare creeare de conturi

Recommended Posts

comu    10

Salut,

 

Am o aplicatie uploadata pe hostul meu online, si cand doresc sa fac mai mult de 3 conturi in db sql primesc urmatorul mesaj:

 

''Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3, found 4''

 

Ma poate ajuta cineva va rog frumos, sa scot aceasta limitare??

 

Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sim Master    108

Cel mai probabil contul tau oferit de firma de hosting are o limitare de 3 conturi mysql, caz in care doar ei te pot ajuta. Cel mai probabil te vor pune sa cumperi un alt plan care are mai multe conturi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
Quote

Cel mai probabil contul tau oferit de firma de hosting are o limitare de 3 conturi mysql, caz in care doar ei te pot ajuta. Cel mai probabil te vor pune sa cumperi un alt plan care are mai multe conturi.

Salut, si multumesc de raspuns.

 

Nu am cum sa fac nimic sa schimb limitarea din setari? din sql sau din php zic?

Contul la firma de hosting nu are probleme , folosesc 000webhost. 

 

Aplicatia in sine care ruleaza pe website e limitata la 3 useri

 

Edited by comu

Share this post


Link to post
Share on other sites
DoubleG    41

daca e cod sursa incearca sa cauti ' Invalid number of database users. Expected maximum ' in toate fisierele.

sau ne poti spune numele aplicatiei

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
9 minutes ago, DoubleG said:

daca e cod sursa incearca sa cauti ' Invalid number of database users. Expected maximum ' in toate fisierele.

sau ne poti spune numele aplicatiei

Salut, multumesc de raspuns.

Da, m-am gandit la ce ai zis, am facut asta si am gasit un fisier numit freelimit.js care arata acel mesaj.

Am rulat siteul si am dat inspect si m-am uitat la ce il ruleaza si unde apare eroarea aia, cand incerc sa fac mai mult de 3 useri

Am tot dat windows search cu mesajul pe care il primeam si numai .jsuri am gasit, le-am editat eu punand valoarea 0 care inseamna unlimited, dar nu a mers.

 

Aplicatia se numeste filerun:

Please login or register to see this link.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
DoubleG    41

Please login or register to see this link.

 

vezi la $config['app']['upload']['max_simultaneous']

 

  Change the number of files FileRun is simultaneously uploading. The default number is 3. As a rule of thumb, the larger your files, the smaller this number, and vice-versa.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
31 minutes ago, DoubleG said:

Please login or register to see this link.

 

vezi la $config['app']['upload']['max_simultaneous']

 

  Change the number of files FileRun is simultaneously uploading. The default number is 3. As a rule of thumb, the larger your files, the smaller this number, and vice-versa.

Multumesc de raspunsul prompt, e apreciat !

Am citit si chestia de care zici, dar cred ca face referire la cate fisiere se pot uploada concomitent, nu la nr de useri care se pot creea.

 

Asta imi apare cand vreau sa creez mai mult de 3 useri folosind aplicatia:

Please login or register to see this link.

 

Asa ca m-am dus in windows search in folderul aplicatiei si am cautat "FileRun is suitable for up to three user accounts."

 

Si am gasit urmatoarele .js-uri asociate cu limita filerun folder >js>cpanel free_limit.js unde apare linia urmatoare care denota comentariul de mai sus 

Please login or register to see this link.

 

 , iar celelalte le-am gasit cu 'inspect' in chrome pe aplicatie cand facea pop-up mesajul si sunt in folder filerun>js>cpanel >forms si se numesc add_user.js, add_role.js , unde apare limitarea cu urmatoarea linie

 

Please login or register to see this link.

 

iar acest comenatriu("'Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3, found 4''") a aparut cand am incercat sa adaug user din mysql manual, folosind phpmyadmin

 

 

Edited by comu

Share this post


Link to post
Share on other sites
DoubleG    41

Daca nu poti din baza de date, inseamna ca ai un trigger

Please login or register to see this link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
6 minutes ago, DoubleG said:

Daca nu poti din baza de date, inseamna ca ai un trigger

Please login or register to see this link.

Multumesc de raspuns.

 

In mysql, cu phpmyadmin ma lasa sa adaug mai mult de 3 useri, dar cand accesez websiteul imi apare acest mesaj "'Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3, found 4''") 

 

 

dot.gif MySQL returned an empty result set (i.e. zero rows). (Query took 0.0036 seconds.)
Please login or register to see this link.  Please login or register to see this link.
 
 
Edited by comu

Share this post


Link to post
Share on other sites
DoubleG    41
Just now, comu said:

Multumesc de raspuns.

 

In mysql manual, ma lasa sa adaug useri, dar cand accesez websiteul imi apare acest mesaj "'Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3, found 4''") 

 

nu gases nimic nici pe site-ul lor, nu am lucrat niciodata in programul asta, teoretic trebuie sa cauti variabila " Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3{-> asta}, found 4 " si sa o setezi 0.

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
1 hour ago, DoubleG said:

 

nu gases nimic nici pe site-ul lor, nu am lucrat niciodata in programul asta, teoretic trebuie sa cauti variabila " Software error: Invalid number of database users. Expected maximum 3{-> asta}, found 4 " si sa o setezi 0.

Multumesc de raspuns.

Da m-am gandit la if-ul de care vorbesti si am incercat sa il gasesc dar nu am dat de el, ci doar de liniile astea:

 

  1. ref: 'maxUsersFieldset',
  2.                         xtype: 'fieldset',
  3.                         width: 500, hidden: true,
  4.                         items: [
  5.                             {xtype: 'displayfield', hidden: !Ext.isIE},
  6.                             {
  7.                                 xtype: 'textfield',
  8.                                 fieldLabel: FR.T('Max users'),
  9.                                 name: 'perms[admin_max_users]', width: 60,
  10.                                 helpText: FR.T('This is the maximum number of user accounts this independent admin user can create.')+
  11.                                 '<br>'+
  12.                                 FR.T('Setting the value to zero will allow the admin to add an unlimited number of users.'),
  13.                                 value: ''
  14.                             }

 

 

si am schimbat la 0 valoarea, si nu s-a intamplat nimic , ba chiar am sters si fisierul add_user.js si nimic

Trebuie sa existe o solutie

Edited by comu

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
16 minutes ago, Sim Master said:

Motivul pentru care nu gasesti stringul ala in fisiere e pentru ca sunt criptate cu ioncube.

Nu pot sa fac nimic sa scot limitarea aia? Am vazut niste criptari mai ciudate

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sim Master    108

Fara sa decriptezi fisierele nu poti sa faci nimic. Erau la un moment dat ceva tooluri pe net moca / crackuite cu care puteai decoda, dar nu stiu cate dintre ele mai merg acum.

Dar daca vrei ceva care sa mearga, cu siguranta gasesti pe google servicii care decodeaza asa ceva contra cost.

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
15 minutes ago, Sim Master said:

Fara sa decriptezi fisierele nu poti sa faci nimic. Erau la un moment dat ceva tooluri pe net moca / crackuite cu care puteai decoda, dar nu stiu cate dintre ele mai merg acum.

Dar daca vrei ceva care sa mearga, cu siguranta gasesti pe google servicii care decodeaza asa ceva contra cost.

Merci.

Ideea e ca sunt multe fisiere criptate. Te ai uitat cumva prin ele? Ai idee care ar trebui decriptat?ca sa pot scoate limita aia?

Edited by comu

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sim Master    108

Cred ca fisierul care te intereseaza este in "./system/modules/users/sections/cpanel/php/add.php".

 

Daca te uiti in browser la requestul pe care il face atunci cand incerci sa adaugi un user o sa vezi cam ce modul / fisier incearca sa incarce: Please login or register to see this link.

Am incercat sa decodez fisierul de mai sus cu versiunea demo de pe situl Please login or register to see this link.  si rezultatul e asta: Please login or register to see this link.

 

Eroarea de pe site coincide cu eroarea din fisier, deci as zice ca fisierul ala trebuie sa-l decodezi. Dar totusi daca te uiti mai jos putin in al doilea screenshot o sa vezi ca se foloseste si de alte functii care sunt pe altundeva.

Edited by Sim Master
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
comu    10
5 minutes ago, Sim Master said:

Cred ca fisierul care te intereseaza este in "./system/modules/users/sections/cpanel/php/add.php".

 

Daca te uiti in browser la requestul pe care il face atunci cand incerci sa adaugi un user o sa vezi cam ce modul / fisier incearca sa incarce: Please login or register to see this link.

Am incercat sa decodez fisierul de mai sus cu versiunea demo de pe situl Please login or register to see this link.  si rezultatul e asta: Please login or register to see this link.

 

Eroarea de pe site coincide cu eroarea din fisier, deci as zice ca fisierul ala trebuie sa-l decodezi. Dar totusi daca te uiti mai jos putin in al doilea screenshot o sa vezi ca se foloseste si de alte functii care sunt pe altundeva.

Multam fain maestre!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Wav3
      Desktop
      Limbaj : Visual Basic 6
      Platforme : Windows XP, Vista, 7, 8
       
      Web
      Limbaj : PHP
      Baze de date : MySQL
       
      - Pentru web scriu si HTML + CSS + jQuery. Templateuri creez doar cu Bootstrap (responsive)!
      * De preferat scripturi sau site-uri mici. Nu pot onora proiecte de amploare pentru ca nu imi permite timpul.
       
      Informatii
      Metode de plata : PerfectMoney, Transfer Bancar (preferat)
      Plata : La finalizarea proiectului sau esalonat, de la caz la caz.
       
      Ofer anonimitate clientilor si exclusivitate asupra aplicatiilor si surselor.
      Pentru cei ce doresc si sursa aplicatiilor si/sau drepturi de reseller, preturile vor fi mai mari.
    • By tinderboy
      Salut,
       
      Am nevoie de ajutor in PHP, CSS pentru a face o pagina de web. Nu e mare lucru, doar ca nu ma pricep.
      Detalii in privat.
       
      PS: nu o pot posta aici caci are adult content ....
       
    • By wikedx
      Salut ma chinui sa fac o pagina de inregistrare.Si am intampinat o problema,am incercat sa caut solutii pe google dar nu a mers nimic.
      Folosesc header(Locahost:xxx.php) si trebuie sa dau refresh la pagina ca sa actioneze.
      Folosesc $_SESSION pentru a salva starea user-ului paginii daca este logat sau nu.
      Aici aveti index.php,login.php si logout.php:
      Please login or register to see this link.
      Edit: Si daca mai doriti sa imi raspundeti la o intrebare: de ce sa folosim echo '<script type="text/javascript">windows.open("index.php","_self");</script>'; in loc de header location?
      (M-am inspirat de pe stackoverflow).
    • By n3curatu
      se ia portiunea asta de cod ce se afla intr-o clasa
       
      $results = []; $i = 9; do{ $i++; $url = null; if($i % $this->limit == 0){ $url = $this->generateNextUrl($i); } if(isset($url)){ $data = file_get_contents($url); $check = json_decode($data); foreach ($check->ygData->groups as $group){ if($group->restricted == 'OPEN'){ $results[] = $this->generateGroup($group); } } } if($i == 100){ return ($results); } }while(array_key_exists('ygData', $check)); return $results;  
      cum as putea sa am access la array-ul results in real-time , ma gandesc sa folosesc o alta clasa  ca o stiva in care sa adaug fiecare rezultat ? e buna rezolvare voi a-ti face altfel ? daca da ,un exemplu m-ar ajuta mult   
×