Jump to content
Nytro

Ce telefon v-ati dori?

Ce telefon v-ati dori?  

73 members have voted

  1. 1. Ce telefon v-ati dori?



Recommended Posts

Detin un oneplus3T ( n-am avut bani, rabdare sa iau one5, aia e) din punctul meu de vedere un telefon perfomant, nu este incarcat cu cacaturi ( cat mai default ). Peste s7, care si acuma e relativ scump, am detinut un s7, dupa un an cu tot cu resetari din fabrica ( maxim 2 ) intampinam un lag, nu deranjat, dar sesizabil. Ma rog, compania oneplus inca este la inceput si bat pariu ca odata ce avanseaza o sa bata la cur samsung,iphone. 

 

Vazusem ca un american a mers in China, a cumparat componente de iphone si domnul si-a facut telefonul la 200de dolari, pe vremea respectiva fiind la un pret mult mai mare, totul mergea struna, oricum din punctul meu de vedere un telefon trebuie sa fie asa:

  1.  ROM-ul sa fie cat mai stock, doar chestiile de baza.
  2.  Sa nu fie nici prea mare, nici prea mic.

Si inca multe.. dar sunt un lenes, numarul magic "3" n-am mai vrut sa il adaug.

 

Edited by Muppet
Link to comment
Share on other sites

După S3, S4, S6 edge+, am trecut acum câteva zile la iPhone SE. De ce? Cel puțin pentru mine e foarte ok partea de sync cu mac-ul, face poze decente, bateria ține aproape 2 zile cu utilizare destul de intensă, am aplicații pe care le aveam și pe android. În al doilea rând am concluzionat de mult timp că  nu se merită investiția în telefoane.
O să îmi fie dor de tweak-urile și trăznăile făcute prin mățăraia androidului rootat, dar cam atât.

Link to comment
Share on other sites

z52n3WN.png

 

Cel mai bun si finut tel de l-am avut vreodata, imi acoperea orice nevoie de comunicare, semnal foarte bun + ca nu am nevoie de internet nonstop ca toti topii din ziua de azi.

asta am sa-mi cumpar cand se va strica cel actual. vechea generatie de tel Nokia = best phone ever.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Pentru ce imi trebuie mie, ma multumesc cu iPhone SE-ul. Nu inteleg de ce multa lume cara semi-tablete "caramizi" in buzunare. Ce-i drept am si un Macbook Air pentru portabilitate. Bateria sa tina, sa se miste rapid unele aplicatii (banking, maps, videoconf, mail) si sa pot vorbi. Rareori cate o poza. @Nytro, spui ca iPhone-ul e limitat - cred ca e mai mult decat ok pentru anumite chestii basic, pentru restul, Surface Pro.

Link to comment
Share on other sites

Sunt diferente semnificative cand vine vorba de fotografii in coditii de lumina scazuta. DxOMark nu se adreseaza utilizatorilor incepatori, dar cu cateva cunostiinte de nivel mediu legate de o camera, poti sa intelegi cam care ar fi diferentele si pe ce sa mergi mai departe.

De asemenea, multe camere frontale (inclusiv iPhone) nu sunt tocmai excelente.

Din punctul meu de vedere, camera e unul dintre cele mai importante lucruri cand vine vorba de un telefon. Chiar daca pe Facebook o sa arate nasol, cel putin daca le savezi si te uiti peste ani la ele, o sa ai niste fotografii de calitate. In plus, nu mai trebuie sa cari o camera foto (compacta) ca sa faci poze decente cand calatoresti.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Prima data cand arunc o privire peste DxOMark. Primul telefon la care m-am uitat este Sony XZ Premium, cand faci o gramada de aparate foto trebuie sa ai ceva know-how in domeniu. 

Am citit comentariile si toate sunt contra notelor date de acest benchmark.  

Close tab and move to the next website.

 

 

Edited by gaddafi
Link to comment
Share on other sites

De azi sunt un fericit posesor de samsung j5 2017. Surprinzator, mai ales functia Knox pentru foldere securizate si amprenta digitala. Iar ecranul este de milioane, plus constructia rezistanta din aluminiu, fapt care m-a facut sa merg pe samsung, si nu pe huawei p10 lite, care spatele era full sticla -> alunecos si fragil.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...