Jump to content
Highman

Triviador Database

Recommended Posts

Salut.

Nu stiu daca stiti hack-ul de pe conQuiztdor de acum 4-5 ani, care avea baza de date cu intrebari si iti dadea raspunsul direct. Cunosc un tip Mas ter care acum 4 ani facuse primul program de genul, isi pusese licenta pe el si dupa o luna dupa ce-l cumparai, ti-l inchidea. Acum a facut si pentru triviador dar nu raspunde la mailuri. Are cineva idee cum se fac chestiile astea sau vinde cineva ? 

Aici vedeti clip sa vedeti despre ce vorbesc. https://youtu.be/aY7U5je-0Bo

 

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators

La prima prima versiune de hack pentru ConQUIZtador, un user de pe forum a decriptat swf-ul şi a demonstrat că în momentul când se trimiteau întrebările, se trimitea şi răspunsul într-o variabilă pe care scriptul o lua şi afişa (link).

 

Când a apărut ConQUIZtador Killer, staff-ul ConQUIZtador a reparat deja bug-ul să se trimită răspunsul o dată cu întrebarea, el trimiţându-se la final pentru a verifica răspunsurile userilor. Slick a făcut o aplicaţie care timp de câteva zile a stat şi a învăţat întrebările şi răspunsurile de la sute, poate mii, de jocuri, astfel încât să aibă cât de cât o bază de date stabilă, dar nu avea cum să fie completă, mai ales că era locală.

 

Din ceea ce pot vedea în video-ul amicului tău, modul de funcţionare e oarecum identic cu CQ Killer, are o bază de date în care caută întrebarea pentru răspuns şi, dacă nu ştie întrebarea, atunci o salvează undeva centralizat.

Edited by Dragos
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Byte-ul said:

Trimite executabilul pe PM.

auzi , ma poti ajuta si pe mine cu un executabil .. deoarece e un hack de la cs go (aimwre.net ) si are logare pe emaill .. + hwid .. nu stiu cum sa fac bypass de licenta sa nu mai verifice online..?! sau eu stiu cum

ca update-urile le posteaza ei .. eu doar sa trec peste login ala

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...