Jump to content
gogusan

Analize tehnice BTC/USD

Recommended Posts

@Shocker culoarea liniilor este total neimportanta(poti pune ce culoare vrei tu :) eu le am albastre pt down si galbene pt up)

@mov_0ah_01 nu este fibo normal evident ca nu ar fi tras bine(mai ales ca suntem pe daily); este trend fibo si se trage de la primul maxim al trendului pana la ultimul minim cu revenire in ultimul maxim in asa fel incat se poate observa retracementul pe trend;  tradingviewul nu-mi permite moca sa pun mai multi indicatori (inca nu am trecut la pro); orice TA nu ofera 100% siguranta ca altfel ne-am imbogati toti :)), double bottom, inverse hs, death cross, etc oricand se poate intampla la cat de volatila e piata crypto in general

Link to comment
Share on other sites

Esti pe langa, serios.

Mi-as pierde timpul sa-ti explic de ce e trasa asa linia la (A) la intersectia cu sma50 si nu cum ai tras-o tu, si la max high(start) de ce nu am tras-o din bulltrap cum ai tras-o tu.

TA-ul e vechi, btc deja inchide rs si probabil ca o sa faca inverse hs pe termen scurt,mediu.

 

Link to comment
Share on other sites

12 hours ago, Shocker said:

Sa nu mai zic ca liniile alea trasate de tine sunt fortate, nu au nici o relevanta cu lows si highs de pe grafic, ai fortat toate punctele doar ca sa iti iasa 2 linii paralele. Asa (cele cu portocaliu) ar trebui sa arate liniile daca chiar vrei sa respecti low si high => directiile sunt total random:

 

what she said!

:)

12 hours ago, Shocker said:

Ma refeream ca singurul lucru interesant din "analiza" aia e culoarea liniilor si atat... Apreciez efortul tau sa postezi asa ceva dar sunt 100% inutile (nu 90%, nu 99%, ci 100%). Toate analizele astea sunt facute DUPA ce s-a intamplat ce s-ar fi intamplat si poti sa o intorci pe ce parti vrei tu ca tot o sa "para ca are sens".

 

aici nu consider ca are dreptate NEEAPARAT.

 

graficele sunt super utile pe day trade, m1,m5,m15 - h1 - h4, short-uri, pentru "quick buck", pentru FUN :)) plictiseala.. scalping, pula mea cand te plictisesti si vrei sa faci din 5000 -> 5500 in 3h.

regula ar fi 70% analiza 30% fundamental (adica stiri, fud, hype, puli)... din pacate pe bear market acumulezi daca ai rabdare, nici decum profit :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...