Jump to content
asswipe

Comisarul Traian Berbeceanu a iesit!

Recommended Posts

Celebrul comisar, Traian Berbeceanu, trece prin clipe teribile. Acesta trăieşte o adevărată dramă şi s-a decis să spună totul. Berbeceanu a ieşit la pensie. Berbeceanu a condus Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, pana sa-i fie inscenat un dosar penal, in care a fost in cele din urma achitat, iar cei care au orchestrat totul a fost condamnati. Berbeceanu a iesit la pensie, de la 1 aprilie, dupa 25 de ani in Politie.

CIteşte şi: Un fost dictator militar a încetat din viaţă: Fusese acuzat de genocid în Guatemala

"Anul acesta, in octombrie, s-ar fi implinit cinci ani de la 'executia' mea, iar legea pensiilor militare imi permite sa aleg ca baza de calcul sase luni consecutive din ultimii cinci ani lucrati. Evident, a trebuit sa aleg perioada aprilie-septembrie 2013, cand ocupam functia de sef al BCCO Alba Iulia. Daca nu procedam in acest fel, m-as fi pensionat in baza veniturilor mult diminuate pe care le aveam la acesta data", explica Berbeceanu, conform glasul-hd.ro.

Citeşte şi: Traian Băsescu, ÎN LACRIMI la România TV: Ce l-a emoţionat pe fostul preşedinte - 'trebuie să facem ceva'

Mai mult, Berbeceanu a anuntat ca va lansa o carte intitulata "Radiografia unei marsavii judiciare", in care povesteste pe larg despre cazul sau. "Meseria de politist a insemnat totul pentru mine, vreme de 25 de ani. Acesta este motivul pentru care ziua de astazi nu as putea sa o consider una festiva. De fapt, cred ca este cea mai trista zi din viata mea", a mai spus Berbeceanu, precizand ca a avut intotdeauna incredere in justitie si in faptul ca adevarul iese intotdeauna la iveala.

" (...) 'cazul Berbeceanu' il apreciez ca fiind un 'accident', o situatie izolata, nicidecum o 'amenintare' viitoare pentru alti politisti. Cred cu tarie ca o asemenea marsavie judiciara nu va mai fi posibila", a mai spus fostul sef al BCCO Alba.

Traian Berbeceanu a fost desemnat, in 2007, "Politistul anului" in Romania si fusese poreclit Cattani, inainte sa-i fie inscenat un dosar, de catre procurorul sef DIICOT Alba, Ioan Muresan, procurorul DIICOT Nicolaie Ioan Cean si Alin Mirel Muntean ofiter de politie judiciara in cadrul BCCO Alba, mai spune sursa citată.

https://www.stiripesurse.ro/celebrul-comisar-traian-berbeceanu-traieste-o-drama-e-cea-mai-trista-zi-din-viata-mea-a-iesit-la-pensie_1257945.html

 

berbeceanu.jpg&key=43ff3d56af25df7062bb6

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...