Jump to content
axln

Interfața computer-creier

Recommended Posts

BCI este bine dezvoltată, departe de ce ne prezintă Facebook, şi poate fi forțată de la mare distanță asupra oricărui individ, fără nevoia de a fi cipuit şi fără a fi în mod necesar informat cu privire la ce i se face. 

 

Sunt sustrase astfel orice fel de informații direct din creier. La ce bun,  deci,  munca în sisteme de securitate a celor ce nu cunosc acest lucru? Şi cum pot ei să îşi asume responsabilități? 

 

Există deja vreun sit românesc în care se tratează acest subiect? 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

Nimic.

Sistemul de control cerebral, lipsit de transparență şi de o judecată corectă, nu funcționează. În acest sistem, se adună câştiguri pentru unii prin calomnierea altora, iar majoritatea celor ce consideră că ştiu,  trăiesc mai mult din iluzii. Nedreptate şi risipă. 

 

Din câte observ, cu această tehnogie se face mai întâi manipulare, apoi război şi sclavie.

Cine îşi doreşte asta? Cum să nu avem dreptul să controlăm în mod transparent o astfel de tehnologie? Observ că discreția nu a creat un sistem funcțional. Din contră. 

Link to comment
Share on other sites

...Mi s-a părut că mai este o explicație: i s-a cerut masoneriei române să micşoreze numărul populației. 

 

După câte scrie pe net, această tehnologie militară a ajuns cumva să fie sistematic îndreptată împotriva civililor peste tot în lume, dar cel mai mult în SUA. Situația capătă proporții mai ales după "9/11". Am ajuns sclavi fără să ştim prea bine când, cum, cât de grav sau "de ce": creierul nostru este serverul lor.

De ce, în aceste împrejurări grave, mulți se ocupă cu tehnologii mult depăşite şi cu meserii inutile? 

 

Nu m-am certat cu nimeni, dar "masoneria americană" nu doar spionează toate creierele cetățenilor NATO, dar injectează în ele tot ce socoteşte a fi necesar pentru vreun profil sau dosar masonic. 

Procedura începe în SUA după 90, cu "gulf syndrome": un militar nu mai este niciodată rezervist ci permanent angajat al unei armate ce invadează tot pe glob, civil sau militar. Un angajat, mai bine spus posedat, fie activ, fie pasiv. Cei pasivi sunt cobai "the hard way" şi li se spune "ptsd". Activii sunt cei din surveillance and control.

Am înțeles că românii,  la fel ca şi alte popoare, s-au considerat incapabili să se opună. N-am înțeles de ce masonii noştri au adoptat sistemul de viol şi crimă în mod identic, cu tot cu porția de populație lăsată în ignoranță, oameni inteligenți care stau pe ocupații devenite nefolositoare. 

 

Ce se întâmplă ci mine este o distopie: "oamenii" "ăştia" se chinuie tot timpul să îmi scoată convingerea democratică din creier cu electroşocuri şi să mă "aducă" într-una din "casele" lor. Chiar dacă ei vorbesc româneşte, nu sunt tot prelungiri ale armatei SUA? Înțeleg că mulți alți români au fost torturați de asemenea,  sub pretextul vreunor necesități de securitate națională. 

 

Înțeleg că toți liderii noştri sunt fabricați sub presiunea, tortura şi teroarea "Securității" ca să joace roluri de reprezentanți ai poporului, când ei nu au control nici măcar asupra propriului creier, fiind mai iradiați decât populația. Măcar am experimentat cum se face de sunt aşa de crispați şi de stropşiți sau scrâşniți în aparițiile lor. 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

Eu simt cea mai mare nemulțumire în legătură cu o societate care nu m-a informat despre cât este de ruptă de căile normale ale omului. 

 

Am trăit jumătate de viață văzând că este ceva fals la toți adulții,  dar nu ştiam cât de departe au mers. Nu pot să-i admir pentru "discreție". Ar trebui să le mțumesc că mi-au arătat, totuşi,  cu toată suferința aferentă. 

 

Cea mai penibilă şi cea mai blândă tortură a "reprezentanților poporului român" dar şi a altor popoare este "tractorul" sau "bromura": la orice oră din zi sau din noapte, în orice poziție sau cu orice scut metalic pe care îl încrrc, "aceştia" pot,  totuşi,  să manevreze un MASER pe care nu ştiu unde l-au amplasat (vreun autoturism) ca să facă să vibreze muşchiul pubo-coccigian sau prostata. Îmi închipui că ar fi buni de serviciu pentru diverse tipuri de impotență sau de masturbatori de animale periculoase pe care vor totuşi să le reproducă. Cine le-a dat voie să cutreiere Pământul şi să hotărască viețile sexuale ale tuturor, nu ştiu (poate că Assad sau Khomeini, că aceia sunt problema civilizației, se zice) . În legătură cu "popoarele occidentale" şi "aleşii lor", nu pot decât să mă declar stupefiat. Welcome to the club...  Touşi, românii care-l huiduiau pe Ceauşescu,  curajoşii,  unde sunt? Zac într-un colț cu un zâmbet satisfăcut? 

 

Aceste informații sunt ajutorul pe care mie nu mi l-a dat nimeni la vreme, ca să pot lua decizii rezonabile în viață. 
 

 

După 89 masoneria americană a renunțat la "imagine" şi a început o serie de abuzuri fățişe precum Waco, în 93, unde au ars în public 80 de disidenți. Acolo ATF a făcut o înscenare şi a chemat FBI care a inventat o bănuiala de trafic de droguri şi a chemat Armata. A fost o demonstrație de muncă împreună. 

Totodată au mai trimis agenți peste tot în Europa şi în lume, cu arme "ultimul răcnet" şi cu bani ca să corupă toate instituțiile şi toate organizațiile din toate țările sub cuvânt că "aşa este masoneria".

În fond, americanii nu fac decât divizări şi răsdivizări ale societății, fărâmițând-o şi croind roluri cât mai tunse pentru fiecare,  balansând părțile menținute în tensiune sau conflict şi făcând atât pe arbitrul, cât şi pe finanțatorul şi pe vânzătorul de arme magice, sau "drepturi speciale".
Ei au îngrăşat şi înarmat tot ce are Europa criminal sau corupt. 

Acum s-a ajuns că toți "ai noştri" joacă cum li se cântă, dar nu bănuiam că tehnologia a ajuns aşa departe şi situația a ajuns aşa de gravă. 

 

Eu nu doresc ca aceste nenorociri să se întâmple și altora și nu vreau ca mecanismul social al acestor nenorociri sa mai existe. Atunci, cum aş putea eu sa ajung sa lucrez cu acest mecanism, ca să poată unii spune: iată că masoneria aceasta a dat şi rezultate bune?

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

 

SUA-UK este o formațiune masonică ce degenerează din cauza masoneriei psiho-electrice. Imită democrația pentru a înlesni înrobirea altor popoare cu propaganda democrată urmată de vânzarea de "know-how". 
Românii au avut şansa lor de a dezvolta o democrație reală după 89, care li se şi potrivea bine, ca națiune creştină, cum au făcut să o irosească? 
Au avut prea multă încredere în partide, în "prieteni", în masonerie...De fapt, efortul de autoorganizare eficientă era mult mai mare şi mai riguros. 


Acum, "masoneria NATO" nu protejează populația ci o înrobeşte. Ai noştri mai fac glume gen "Trăzniți în NATO" etc dar situația e gravă. Iar rădăcina dictaturii militare este în zona americană. 
Ei tot încearcă acum să mâie diverşi disidenți într-o zonă "străină" ca să îi poată folosi ca spioni sau tranşa fără scandal, sunt nişte zeci de mii de torturați în Europa şi milioane în SUA. Masonii aceştia cruzi speră că în câteva zeci de ani vor construi peste tot sclavia perfectă, cu creiere în care nu mai există nimic altceva decât "doctrina" lor,  manipularea cu meme,  cu cu "oglinjoarele" şi "pietricelele colorate" . Oamenii normali sunt ori chemați să "se alăture" jocului piramidal ori împinşi către moarte sau în cel mai bun caz către un exod asiatic. America de Sud are aceleaşi probleme, fiind bogată în petrol. Deci nu este corect să spunem că sursa răului este în Europa, chit că unii ar vrea până în ziua de azi să arunce fascismul în spinarea lui Hitler. Totuşi, fascia este desenată pe dolari. "Shoulder by shoulder". 

Eu n-am sprijinit niciodată în societate căile de evaziune a justiției sau telecontrolul cerebral, dar acum prea mulți s-au dat pe brazda acestei masonerii care promite un viitor sclavagist, de aceea eu chiar n-am ce să lucrez cu ei. 

 

Le-am explicat controllerilor: "Locul vostru,  aş zice tradițional, este sub pământ sau sub mare. Acolo este locul <metroului>. Nu la duprafață, ca să faceți haos în masă".
Evident, nu le putea păsa mai puțin. Au ditamai bazele sub pământ dar au nevoie ca cei de la suprafață să fie sclavi. Şi au grămadă. 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

Acum, "masoneria RST" nu protejează membrii forumului ci ii înrobeşte. Ai noştri mai fac glume gen "mata-i grasa" etc dar situația e gravă. Iar rădăcina dictaturii adminilor este în zona chatului. 
Ei tot încearcă acum să mâie diverşi disidenți într-o zonă "străină" ca să îi poată folosi ca spioni sau tranşa fără scandal, sunt nişte zeci de mii de torturați pe discord şi milioane în forum Adminii aceştia cruzi speră că în câteva zeci de ani vor construi peste tot sclavia perfectă, cu creiere în care nu mai există nimic altceva decât "c0ailii" lor,  manipularea cu femei cu pula , cu cu "oglinjoarele" şi "pietricelele colorate" . Membri normali sunt ori chemați să "se alăture" jocului piramidal ori împinşi către moarte sau în cel mai bun caz către o banare.Forumul are aceleaşi probleme, fiind bogat în lurkeri. Deci nu este corect să spunem că sursa răului este în admini, chit că unii ar vrea până în ziua de azi să arunce fascismul în spinarea lui Tinkode. Totuşi, fascia este desenată pe dolari. "Shoulder by shoulder". 

Eu n-am sprijinit niciodată în societate căile de evaziune a justiției sau telecontrolul cerebral, dar acum prea mulți s-au dat pe brazda acestei masonerii care promite un viitor sclavagist, de aceea eu chiar n-am ce să lucrez cu ei. 

  • Thanks 1
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Deşi torturat, sunt în mod paradoxal bucuros că pot scăpa din țara care a pactizat cu urâciunea pustiirii.
Că NATO aduce urâciunea în România, este un indiciu solid politica creditelor imediat după momentul aderării: "numai cu buletinul". Păi, cum putea fi un trup în sine să fie garantul unei sume, fără doar cu implicarea acelei masonerii capabilă la o adică să îl traficheze ca sclav? Cuplul PNL PD a ridicat la fileul "sataniştilor" justificarea pe care o acceptă aproape oricine: datoriile. Făcând credite fără garanții materiale suficiente şi având apoi salariile ilegal tăiate, mulți români au fost siliți să iasă din datorii vânzându-se către sistemul de tortură. 

 

"Pâinea şi cuțitul" 

Am gândit o vreme ce termen să aleg: masonerie, crimă organizată, companii militare private, satanişti.... Nici unul nu se suprapune exact peste fenomen. 
Tot vechiul termen, Securitatea, este cel mai potrivit,  acoperind corect şi istoricul şi responsabilitatea pentru închisori, torturi şi poliție politică. 

Securitatea înregistrează tot ce vezi şi auzi, tot ce gândeşti 24/7. Se poate ca unele gânduri să aibă nevoie de operatori umani pentru decodare dar sarcina asta se mută tot mai mult pe I. A. 
Nu cred ca cineva să poată ține un secret față de acest sistem. Este mai util să păstrezi o parolă random într-un fişier,  una le care să o manevrezi cu copy paste fără să o priveşti niciodată,  decât să o ții minte şi să ajungă în capul oricui altcuiva, din om în om. Buna credință şi performanța Securității nu sunt garantate. 

Aşteaptă-te să fii traficat. Oricine ai fi,  dosarul tău se va plimba prin masonerie ca să fii plasat cu slujba şi femeia "potrivite". Uită de libertate: dacă o iubeşti eşti disident şi genele de disidenți sunt candidate la scoaterea din sistem. 

Dacă vrei să fii câtuşi de puțin stăpân pe propria viață, trebuie măcar să știi aceste lucruri. Cine vrea să fie sclav? 

"Cuțitul" este foarte performant: funcționarea creierului poate fi blocata selectiv asa încât nu vei învăța,  crea sau face niciodată mai mult decât îți permite Securitatea.
În loc de asta, orice percepții, unele gânduri şi unele emoții pot fi dictate prin microunde. Prin repetarea pavloviană a unor emoții asociate la stimuli, îți pot fi cultivate chiar şi o formă de sentimente artificiale. 

Fiziologia corpului poate fi controlată cu uşurință în aproale toate privințele,  producând afecțiuni sau ameliorându-le. 

 

Nu face lucruri criticabile. Există interesul să fii încurajat ca să fie produs un instrument de şantaj utilizabil în "negocierea" viitoarelor relații sociale şi profesionale.


Nu te lăsa angrenat în discuții cu privire la orice ilegalitate a faptelor oricui şi ai mare grijă în ce fel discuți politică: oruce chichiță poare fi folosită pentru fabricarea "suspiciunii de terorism" de care Securitatea ar putea avea nevoie vreodată ca să îşi justifice activitățile.

Mulți au spus: ignorance is bliss sau: ce nu ştii nu te doare. Nu este deloc aşa. Informează-ți prietenii. 

 

 

Se pare că decodificarea activității cerebrale se face prin scanarea la mare rezoluție a EEG-ului. Acesta este citibil oriunde pe piele inclusiv de la distanță ceea ce face orice cască de protecție aproape inutilă.

Presupun că operațiunea inversă, de transmisie la distanță (şi cu de-a sila) spre creier, se face prin sinteza de semnale de rezoluție suficientă (microunde adiționate în serie Fourier) care pot fi iradiate asupra capului şi pot forța sau induce activitatea cerebrală dorită în creierul țintă mai ales dacă acesta se află în stare Alfa. Așa se produc visele artificiale. Citirea EEG simultan cu scrierea ar putea fi un feedback care reglează şi asigură injecția semnalului dorit în creierul țintă. Un grad mai violent al radiației poate provoca aşa zise "halucinații" chiar la o țintă trează, aflată în stare Beta. 

Alte teorii populare susțin că unii nervi sau neuroni pot funcționa ca antene de emisie şi recepție. 

Tradițional sunt folosite "marijuana" sau alte psihotrope ce pot facilita receptivitatea  pentru obținerea unei punți alfa-beta. Experimente în masă ar fi avut loc în "psihedelicii ani 60". 
La torturați se pot face şi electroşocuri care epuizează capacitatea creierului de a funcționa în Beta şi de asemenea un ritm Alfa poate fi iradiat forțând omul să adoarmă. 

Unii cunoscători, se pare, folosesc muzică intensă cu mult bass tocmai ca să bruieze BCI-ul. 

Este mai greu să îmi dau seama în ce măsură telepatia naturală mai funcționează în ziua de azi. Cert este că poate fi oricând bruiată. Posibil ca receptorii ei să fie modificați.

Contactul fizic direct are cele mai mari capacități de transmitere naturală a EEG de la un creier la altul, mai ales când una din persoane doarme. 
Este secretul natural al îndrăgostiților, al contactului mamă-copil...


 

 

 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

Invazia agenților SUA în Europa de Est începe subtil încă de prin anii 60 dar epurări în masă (genocid) se fac după 2001.

Se pare că masoneria americană a vândut românilor grade masonice înalte în schimbul angajamentului de a îmbolnăvi, castra şi elimina civilii ce au o atitudine împotriva politicii militare a SUA, folosind tehnologie militară. Sub minciuna 9/11 această tehnologie a fost distribuită către structuri militare interne, inclusiv SRI şi poate chiar MAI. Masonii "civili" aveau rolul de a fabrica motive de urmărire a "teroriştilor" şi poveşti meschine pentru adormit bănuielile populației. Este posibil ca şi masoneria franceză şi engleză să se fi aliniat aceloraşi sarcini - în fond militarii americani sunt ceice aveau gradele înalte. Şi armele. 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

On 5/15/2018 at 11:46 AM, Hertz said:


Am văzut contul lui de fb, are nişte poze care sugerează că aparatele ar fi în avioane şi nu autoturisme şi că închisoarea Securității ar fi pentru delicte minore. Nu întotdeauna "ei" se deranjează să procure aşa ceva, deşi aproape întotdeauna se poate găsi cel puțin ceva gen situri porno sau crack-uri,  ceva care arată că eşti ignorant. 

 

"Securitatea" este inima Statului, care bate,  bate, bate...

Link to comment
Share on other sites

Dacă ai fi în pielea mea ai şti că asta nu e viață,  că nu pot să îmi văd de viață, că nici a ta nu este viață pentru că nu ştii ce forțe te înconjoară. 

 

Este problema noastră, nu a mea. Am văzut în România copii violați prin BCI de la cele mai fragede vârste. Este probabil sa fie torturați şi siliți la diverse forme de prostituție şi nimeni nu poate dovedi acest tip de tortură. Sunt torturați ca să evite gândirea personală în favoarea dicteului primit prin BCI şi mai ales să evite a se gândi la anumite categorii de amintiri din viața lor, aşa încât niciun investigator nu va dovedi vreodată nimic, nici măcar unul folosind BCI. 

Nu ştiu dacă este implicat SRI sau agenturi străine dar probabil că toți folosesc pretenția de a fi masoni. Ei operează în număr tot mai mare convertirea noii generații la "zombie" aşa încât peste ani am putea avea o populație în întregime telecomandată de... cine? 
În ce scop se face aşa ceva? dincolo de orice putință a populațiilor de a adopta o evoluție naturală? 

Respingând eu împărțirea societății în case sau clase care se vor lupta unele cu altele, cursa înarmărilor producând de la început mutilări stranii în copii şi mai târziu,  în luptele de la maturitate, alte răniri, distrugeri şi ucideri, se pare că am am fost "judecat" astfel: dacă respingi toate "casele" , eşti sub toate şi este ca şi când vei fi sub restricțiile tuturor. 

"Masoneria" americană/NATO este un padoc CIA -  o închisoare electronică mobilă pentru neuronii membrilor. Libertatea gândirii este un lux pe care îl ating, teoretic, doar gradele superioare. Evident că, născut în închisoare, până la gradul 33 ai creierul atât de formatat că numai om liber nu eşti,  ci maşină liberă. În schimb, ai o grămadă de sclavi cărora le dictezi gândirea şi funcționarea corpului şi le-o programezi ca agoritmi de guvernare computerizată. 

În cazul torturatului german, eu înțeleg că polițistul, având parte în traficul de cannabis l-a tratat pe client ca "mason" fără să ca acesta să ştie,  ca şi când clientul îşi cumpăra un grad (de aici "shoplift") . Când clientul a făcut o "greşeală masonică" chestionând dreptul polițistului,  acesta l-ar fi dat în mâna torționarilor ca "mason în cădere" dar "suspendat". 


"Erorile" de "încorporare"  se fac chipurile în zona BCI unde anumite gânduri,  despre care nici nu se ştie cât aparțin monitorizatului, pot fi interpretate ca afaceri sau pactizare. Sunt probabil adesea interpretări forțate. 


 

Edited by axln
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, axln said:

Dacă ai fi în pielea mea ai şti că asta nu e viață,  că nu pot să îmi văd de viață, că nici a ta nu este viață pentru că nu ştii ce forțe te înconjoară. 

 

Este problema noastră, nu a mea. Am văzut în România copii violați prin BCI de la cele mai fragede vârste. Este probabil sa fie torturați şi siliți la diverse forme de prostituție şi nimeni nu poate dovedi acest tip de tortură. Sunt torturați ca să evite gândirea personală în favoarea dicteului primit prin BCI şi mai ales să evite a se gândi la anumite categorii de amintiri din viața lor, aşa încât niciun investigator nu va dovedi vreodată nimic, nici măcar unul folosind BCI. 

Nu ştiu dacă este implicat SRI sau agenturi străine dar probabil că toți folosesc pretenția de a fi masoni. Ei operează în număr tot mai mare convertirea noii generații la "zombie" aşa încât peste ani am putea avea o populație în întregime telecomandată de... cine? 
În ce scop se face aşa ceva? dincolo de orice putință a populațiilor de a adopta o evoluție naturală? 

Respingând eu împărțirea societății în case sau clase care se vor lupta unele cu altele, cursa înarmărilor producând de la început mutilări stranii în copii şi mai târziu,  în luptele de la maturitate, alte răniri, distrugeri şi ucideri, se pare că am am fost "judecat" astfel: dacă respingi toate "casele" , eşti sub toate şi este ca şi când vei fi sub restricțiile tuturor. 

"Masoneria" americană/NATO este un padoc CIA -  o închisoare electronică mobilă pentru neuronii membrilor. Libertatea gândirii este un lux pe care îl ating, teoretic, doar gradele superioare. Evident că, născut în închisoare, până la gradul 33 ai creierul atât de formatat că numai om liber nu eşti,  ci maşină liberă. În schimb, ai o grămadă de sclavi cărora le dictezi gândirea şi funcționarea corpului şi le-o programezi ca agoritmi de guvernare computerizată. 

În cazul torturatului german, eu înțeleg că polițistul, având parte în traficul de cannabis l-a tratat pe client ca "mason" fără să ca acesta să ştie,  ca şi când clientul îşi cumpăra un grad (de aici "shoplift") . Când clientul a făcut o "greşeală masonică" chestionând dreptul polițistului,  acesta l-ar fi dat în mâna torționarilor ca "mason în cădere" dar "suspendat". 


"Erorile" de "încorporare"  se fac chipurile în zona BCI unde anumite gânduri,  despre care nici nu se ştie cât aparțin monitorizatului, pot fi interpretate ca afaceri sau pactizare. Sunt probabil adesea interpretări forțate. 


 

Salut,

 

Iti propun sa schimbi dealer-ul. Poti sa vi la mine, ma faci pe mine cu bani nu pe altu :))

Iti fac reducere, Speish,Has,Maria ce vrea pula ta :))

Iti aduc si coca pe comanda :))

 

Edited by KRONZY94
  • Like 1
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...